Jonas píše:
Aklain píše:
Jonas píše:
těžko chápu aklainlogiku, ale ty když si vezmeš zerga, regneš se do turnaje a budeš hrát s nějakym goldákem kterej před pár dny postoupil a on bude hrát terany, ty ho přehraješ a na základě toho tvrdíš že to je balnace? že toho v hlavě moc nemáš(dokazuješ to každým dnem) to vím, ale že jsi úplně dutej to jsem nevěděl..
zenedar, no hrál jsem to na začátku a co si pamatuju tak to nebylo balance snad nikdy, hrál jsem orky a od začátku jsem vždy prohrával s NE, pak jsem už vůbec nehrál 1v1(hral jsem jen cca rok po vydání TFT)
jediny kdo tu nic nechape ses ty a tobe podobni.. par lidem uz doslo co se snazim dokazat a postavili se pote na moji stranu...
prosím aby sis ten muj příspěvek přečetl, kouknul na interpunkci a odpověděl..

by mě zajímalo kdo se postavil na tvojí stranu.. žádného takového jsem nikde zatím neviděl..
zkus se svymi nazory dojit na playzone "kde se pohybuji nastesti uz ti normalni" a takhle tam psat.. a vseci se do tebe pusti stejne tako jako do toho ubozaka SN03 nebo jak ma ten nick
protoze s touhle strankou normalni hraci nepotrebuji ztracet cas protoze vi co sem chodi akorat za ubrecene idioty a lidi co absolutne nevi o co v sc2 jde.. proto si tady treba nikoho nevidel?
taky bych sem ani nechodil protoze to tu fakt stoji za vylizprdel s tema vasema clankama radama taktikama a totalnim nepochpenim hry... jenze clovek se tu vzdy naramne pobavi

proto sem neustle chodim a provokuju