StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 18:26:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Postup do vyšších lig
PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 2:22:44 

Morte píše:
Je vůbec mezi bronz a silver nějaký výraznější rozdíl ? Btw hází to klidně i soupeře o dvě ligy výš a tak, pytrně když někdo moc vyhrává, aby ho to zase usadilo.

Jak to ted pri moji spanile jizde z goldu do bronzu a zpet peclive pozoruju, tak pravdu mel asi Skyleer. Opravdu pri postupu zalezi jen na par "vybranych" zapasech a pokud je vyhrajete, jdete vys, pokud ne, zustavate.

Rozdily jsou obrovsky, leckdy hraje bronz lip, jak lecktery zlato, opravdu se clovek nemuze spolehnout na to, z jake ligy hrace dostane. Spousta lidi vyhrava jen diky jedny strategii. U P stale v silveru prevlada VR rush.

V bronzu je taky jedna ohromna nevyhoda to placement matche novych hracu. Asi 3x uz se mi stalo, ze jsem dostal novyho hrace (even match), ktery byl druhy den v diamondu. Proti tomu nema slabsi hrac sanci.

Jinak, ackoliv jsem stale v minusu (dohanim cca 20 proher), tak uz hraju pouze s hraci top silver - top gold. Her muze byt na postup i par za den, ale je potreba stale vyhravat a hlavne vyhrat ty "klicove" zapasy. (sligtly favored / favored). Objevuji se vzdy cca kazdou 10 hru (pri moji dosavadni statistice cca 3 vyhry / 1 prohru) a pak to opet dava hrace ze stejne ligy. Otazka je, kolik jich clovek musi vyhrat. Zatim mam, tusim 2/4.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 7:45:50 

Já to taky nechápu jak se postupuje z toho bronzu přesto, že mám o 32 víc wins než proher tak jsem stale v bronzu a nejhorší na tom je že mi to nehází ani favorizované hráče pořád jsme vyrovnání...., už mě to přestalo bavit tak radši jedu 2vs2+

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 9:26:30 

Alfons píše:
Gepi, Keaya nechtěli byste si někdy zahrát??

Já klidně, musím se hooodně učit. Ozvu se. Keaya 468.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 9:29:03 

Jooo to já jsem v silveru už přes dva měsíce, možná víc, denně hraju průměrně 6 zápasů z toho tak 4 vyhraju a furt jsem v silveru.
Možná to bude tím, že jsem opustil od protosů k zergům :) . Stejně jak už tu říkalo, jde o to když vás to baví. (No ale z toho silveru už bych se rád vyhrabal :D ).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 9:41:19 
 ICQ  Profil

Já si myslím, že třeba těch 6 her denně je fakt málo... Třeba já se okolo té 6 hry teprve pořádně rozehrávám... Vrchol mám pak okolo 15-20 hry a pak už je to jak kdy :) podle nálady a štěstí...

Mno, ale abych se dostal k tomu co jsem chtěl říct... Ber to tak, že ten systém tě průběžně zkouší tím, že ti dá třeba 3 hráče s větším skillem a pokud je porazíš, máš šanci na povýšení i když hned potom losneš ( stalo se to více lidem, že je systém povýšil po prohře )... Teď si vem, že odehraješ těch svých 6 her, jsi relativně rozehraný a systém plánuje ti dát výzvu a třeba tě povýšit... Jenomže ty na to kašleš a hru vypneš. Druhý den to zapneš a systém si pamatuje, že ti má dát teď lepší hráče, jenomže ty nejsi rozehraný, tak prohraješ třeba hned první 3 hry... Systém zhodnotí, že na to nemáš a jsi zase tam kde si byl.

Myslím si, že pokud chceš povýšení do vyšší ligy, tak si k tomu jeden den sedni a urputně hraj ( já dal za jednu sobotu okolo 100 her :) a to mně hodilo tenkrát z platiny do diamantu ) a teprve tak se projeví jaký skill vlastně máš.

GL

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 9:44:38 

MaHi píše:
Já si myslím, že třeba těch 6 her denně je fakt málo... Třeba já se okolo té 6 hry teprve pořádně rozehrávám... Vrchol mám pak okolo 15-20 hry a pak už je to jak kdy :) podle nálady a štěstí...

Mno, ale abych se dostal k tomu co jsem chtěl říct... Ber to tak, že ten systém tě průběžně zkouší tím, že ti dá třeba 3 hráče s větším skillem a pokud je porazíš, máš šanci na povýšení i když hned potom losneš ( stalo se to více lidem, že je systém povýšil po prohře )... Teď si vem, že odehraješ těch svých 6 her, jsi relativně rozehraný a systém plánuje ti dát výzvu a třeba tě povýšit... Jenomže ty na to kašleš a hru vypneš. Druhý den to zapneš a systém si pamatuje, že ti má dát teď lepší hráče, jenomže ty nejsi rozehraný, tak prohraješ třeba hned první 3 hry... Systém zhodnotí, že na to nemáš a jsi zase tam kde si byl.

Myslím si, že pokud chceš povýšení do vyšší ligy, tak si k tomu jeden den sedni a urputně hraj ( já dal za jednu sobotu okolo 100 her :) a to mně hodilo tenkrát z platiny do diamantu ) a teprve tak se projeví jaký skill vlastně máš.

GL

Vím že je to trochu málo těch 6 her, jenže já jsem strašnej cholerik, takže dvakrát, třikrát prohraju a odcházím od komplu naštvanej jak pes se vzteklinou. ;) Ale zkusím se někdy ovládat :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 9:52:35 
 ICQ  Profil

No já mám to samé :)
Ale překvapivé je, že u Starcraftu mně to tolik nenervuje... Možná je to tím, že tam opravdu máš šanci vyhrát skillem a ty cheesy... To je tak 5 procent všech her.
Jako taky strašně kurvuju, když mi někdo udělá proxy 2gates někam do mainu, ale oproti tomu jak jsem rozbíjel klávesnice a sluchátka, když jsem hrával Warcraft ( kde to šlo fakt abusovat takovým stylem, že člověk mohl být sebelepší, ale některé "strategie" nešlo porazit ) je to teď těžká pohoda :)
Mno možná je to i tím, že sem starší tak už mně to tak nevytáčí :) nebo nevím :D

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 10:03:04 

MaHi píše:
Ale překvapivé je, že u Starcraftu mně to tolik nenervuje... Možná je to tím, že tam opravdu máš šanci vyhrát skillem a ty cheesy... To je tak 5 procent všech her.
Jako taky strašně kurvuju, když mi někdo udělá proxy 2gates někam do mainu, ale oproti tomu jak jsem rozbíjel klávesnice a sluchátka, když jsem hrával Warcraft ( kde to šlo fakt abusovat takovým stylem, že člověk mohl být sebelepší, ale některé "strategie" nešlo porazit ) je to teď těžká pohoda :)
Mno možná je to i tím, že sem starší tak už mně to tak nevytáčí :) nebo nevím :D

Jojo ještě, že jsem se hrál Warcraft jen s kamošama :D u toho jsem nervit nemohl...cheesy mě zas tolik netankujou, s těma si už poradím, ale když jde do mid/late game tak jsem v háji a pak nadávám :D.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 10:53:45 

MaHi píše:

já u W3 ani nemohl hrát 1v1, protože mě to nehorázně vytáčelo, když jsem prostě od druhé minuty prohrával a nešlo s tím nic dělat.. :D nevím čím to je ale 1v1 ve SC2 mi příjde nějak v pohodě..

btw o tom o čem mluvíš se mi stalo i když jsem hrál 25 her denně na konci dne jsem dával platinu celkem v pohodě, že druhej den jsem na úvod dostal diamant + 2x platinu a vše jsem prohrál, i když to bylo zbytečné a kdybych byl rozklikanej tak jsem to možná dal a postopil..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 31. led 2011 11:04:45 

Hehe, nervování při prohře se teda u mě neděje vůbec (maximálně tak chuť dál hrát klesá, když mám třeba 3 prohry v řadě za sebou, ale i to většinou končilo tak, že jsem prostě hrál dál, dokud zase nevyhraju, abych ten řetěz zlomil :) ), zato ovšem času je málo a taky čím jsem starší, tím mě ty hry nějak víc unavují - dám 6-8 her a už jsem fakt utahanej... Navíc toho času na hraní je málo. Když sestřička nedávno dala jeden den asi 15 her za sebou, považoval jsem to za brutálně hodně. Nějakých MaHiho 100 her za sobotu jde mimo mé chápání :D

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina