Morte píše:
Je vůbec mezi bronz a silver nějaký výraznější rozdíl ? Btw hází to klidně i soupeře o dvě ligy výš a tak, pytrně když někdo moc vyhrává, aby ho to zase usadilo.
Jak to ted pri moji spanile jizde z goldu do bronzu a zpet peclive pozoruju, tak pravdu mel asi Skyleer. Opravdu pri postupu zalezi jen na par "vybranych" zapasech a pokud je vyhrajete, jdete vys, pokud ne, zustavate.
Rozdily jsou obrovsky, leckdy hraje bronz lip, jak lecktery zlato, opravdu se clovek nemuze spolehnout na to, z jake ligy hrace dostane. Spousta lidi vyhrava jen diky jedny strategii. U P stale v silveru prevlada VR rush.
V bronzu je taky jedna ohromna nevyhoda to placement matche novych hracu. Asi 3x uz se mi stalo, ze jsem dostal novyho hrace (even match), ktery byl druhy den v diamondu. Proti tomu nema slabsi hrac sanci.
Jinak, ackoliv jsem stale v minusu (dohanim cca 20 proher), tak uz hraju pouze s hraci top silver - top gold. Her muze byt na postup i par za den, ale je potreba stale vyhravat a hlavne vyhrat ty "klicove" zapasy. (sligtly favored / favored). Objevuji se vzdy cca kazdou 10 hru (pri moji dosavadni statistice cca 3 vyhry / 1 prohru) a pak to opet dava hrace ze stejne ligy. Otazka je, kolik jich clovek musi vyhrat. Zatim mam, tusim 2/4.