StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 18:11:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Postup do vyšších lig
PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 19:28:13 

Zdravíčko,

chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti za jak dlouho jste se vyškrábali z bronzu. SC2 už mám nějaký pátek ale nezkušeně sem dal placement matche skoro hned na začátku a prohrál všechny :) Takže sem aktuálně na dně bronzu (viz podpis). Nějak mi to nevadí protože tam aktuálně asi můj skill patří a nemám moc čas hrát (bonus pool 2400 :) ) Spíš nasávám teorii (replaye, forum, streamy) a dam tak 2-3 hry denně, ale ne každý den hned jak se to zlepší s volným časem chci se tomu více věnovat.

Nechci po vás asi přímo návod jak nejrychleji do vyžších lig, myslím že to prostě přijde samo, ale zajímala by mě vaše zkušenost jak jste postupovali (a nemusí to být jen postup z bronzu)

Díky za vaše posty

Odpovědět s citací  

Předmět příspěvku: Re: Postup do vyšších lig
PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 20:27:44 

Gepi píše:
Zdravíčko,

chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti za jak dlouho jste se vyškrábali z bronzu. SC2 už mám nějaký pátek ale nezkušeně sem dal placement matche skoro hned na začátku a prohrál všechny :) Takže sem aktuálně na dně bronzu (viz podpis). Nějak mi to nevadí protože tam aktuálně asi můj skill patří a nemám moc čas hrát (bonus pool 2400 :) ) Spíš nasávám teorii (replaye, forum, streamy) a dam tak 2-3 hry denně, ale ne každý den hned jak se to zlepší s volným časem chci se tomu více věnovat.

Nechci po vás asi přímo návod jak nejrychleji do vyžších lig, myslím že to prostě přijde samo, ale zajímala by mě vaše zkušenost jak jste postupovali (a nemusí to být jen postup z bronzu)

Díky za vaše posty

No já jsem se taky škrábal z bronzu (též placementy bez zkušeností), zatím hraji ve zlatě a už jen čekám na platinu. Trvalo mi to zhruba 3 měsíce, navíc hraji i 2v2. Replaye ti můžou pomoci, ale pokud koukáš na nějaký profi hráče, tak si myslím, že to stejně moc nevyužiješ.. V prvé řadě se nauč odrážet 6 pool, cannon rush, proxy rax a podobný s****y. Tady na fóru je to někde řešený, možná bys našel i nějaký rep. Taky je možnost hodit sem svoje rep a určitě se najde někdo, kdo ti to rozebere, vypíše chyby a co zlepšit:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 20:33:40 

imho, když začínáš... a máš zmáklou teorii, tak 2-3hry denně hry nestačí, jesli se chceš nějak viditelně zlepšovat. Já se třeba po 2-3 hře teprv rozehrávám (nestávaj se mi potom suply locky, nezapomínám produkovat těžiče... atd)... Samozřejmě že zkušeným se tohle nestává... nebo jim na rozehrání stačí jen jedna hra. Imho si za ten den pusť o 2 replaye min a dej si o 2 hry víc ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 21:41:32 

BNDR píše:
imho, když začínáš... a máš zmáklou teorii, tak 2-3hry denně hry nestačí, jesli se chceš nějak viditelně zlepšovat. Já se třeba po 2-3 hře teprv rozehrávám (nestávaj se mi potom suply locky, nezapomínám produkovat těžiče... atd)... Samozřejmě že zkušeným se tohle nestává... nebo jim na rozehrání stačí jen jedna hra. Imho si za ten den pusť o 2 replaye min a dej si o 2 hry víc ;)

Cože? 2-3 se teprve rozehráváš, ale máš jich odehraných zatím 37 (přičemž v goldu sedíš od desátýho listopadu)?

---------------

K tomu postupu, vážně to záleží jenom na tom, jak dobře a jak často budeš hrát. Já mám teď 5 her denně průměr, ale když sem hrál v nižších ligách (do diamondu mi to trvalo skoro 200 her) bylo to mnohem víc her za den. Takže prostě - záleží to na tobě. Čim víc budeš hrát, tím dřív budeš z broznu. :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 21:53:48 

BNDR píše:

jj je mi jasný že 2-3 hry je málo, replaye můžu v práci ale hrát ne :) Jak říkám až bude více času počet her se zlepší

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 22:22:47 

CakeCatSheriff píše:
BNDR píše:

Cože? 2-3 se teprve rozehráváš, ale máš jich odehraných zatím 37 (přičemž v goldu sedíš od desátýho listopadu)?

1v1 ladder zatim nehraju... a co, ze v nem mam jen 37 odehranych her? A co ze se 2-3 hry teprv rozehravam (je to malo? hodne?? vubec nechapu tvoji reakci). I kdyz hraju 2v2, nebo customku tak nepodam optimalni vykon hned prvni hru, kterou se vicemene jen rozklikavam... Nemusim snad bejt zadnej gosu hrac abych vedel, ze za odehrani v prumeru 2-3 hry za den na ladderu se nezlepšíš... aktivne jsem hraval s lidma, kteri jsou v diamantu a pokazdy (kdyz meli moznost), tak pred ladderem/ESL... nebo v dobe bety pred turnajema o betakeye dali par friendly waru, customek a az potom sli hrat nejakym zpusobem bodovany hry (je na tom neco divneho?).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 22:50:26 
 ICQ  Profil

čus...
Mně to při 4 placement zápasech disconectlo, takže i přes relativně velké zkušenosti z Warcraftu ( hrál hóóóódně dlouho ) mně to hodilo do bronzu...
V bronzu jsem byl jeden den, v silveru dva. Potom v goldu hodně lidí abusovalo, takže mi trvalo asi 3 dny se dostat do Platiny...
Tam už jsem trochu zadřel a do Diamantu mně to promotlo po jednom hodně urputném dnu :) ( sobota cca odehraných 100 her :D )
No a v diamantu jsem od té doby ... Největší předěl byl dostat se z toho mid diamantu do high... Teďka se tu tak něják plácám a nedokážu to dotáhnout do master :(

** UČÍME SE HRÁT ZERGY **
kapitola třetí - poznej nepřítele! ZvT
kapitola čtvrtá - ZvP
kapitola pátá - ZvZ

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 29. led 2011 23:08:44 

MaHi píše:
čus...
Mně to při 4 placement zápasech disconectlo, takže i přes relativně velké zkušenosti z Warcraftu ( hrál hóóóódně dlouho ) mně to hodilo do bronzu...
V bronzu jsem byl jeden den, v silveru dva. Potom v goldu hodně lidí abusovalo, takže mi trvalo asi 3 dny se dostat do Platiny...
Tam už jsem trochu zadřel a do Diamantu mně to promotlo po jednom hodně urputném dnu :) ( sobota cca odehraných 100 her :D )
No a v diamantu jsem od té doby ... Největší předěl byl dostat se z toho mid diamantu do high... Teďka se tu tak něják plácám a nedokážu to dotáhnout do master :(

To hraješ celou dobu za Zergy? By se mi taky líbilo dostat se po 100 hrách do diamondu :D Asi na to nemám vlohy..

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 8:23:09 

Mno mě od bronzu do diamondu asi 4 měsíce. V samotném bronzu, silveru jsem byl jen pár dní, zasekl jsem se až na delší dobu v goldu, pak na pár dní v platině a nakonec do diamondu. Přišel jsem také k SC2 bez jakých koliv zkušeností, čímž chci říct že jsem nehrál multiplyer warcraftuIII ani starcraft BW. Jediné co jsem na začátku při spuštění hry věděl, že my destiny is protoss. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 30. led 2011 10:59:50 

Já se do diamond dostával v podstatě půl roku roku, bronz a silver jsem hrál jenom krátce v betě(pořád resetovali ladder a po třetím resetu už jsem se dostal do gold). Po vydání hry mě placement hodil hned do platiny, kde jsem se teda plácal skoro do teď, na druhou stranu jsem docela dlouho hrál hry více hráčů, než 1v1. Teď se právě plácám na té hranici mid-diamond o které psal MaHi a prohrávám skoro všechno:(. A zkušensoti z dřívejška nemám teda vůbec(jasně hrál jsem BW a W3 ale převážně singl a sem tam nějakou LAN s kámošema). Jo a nezačínal jsem random, v betě jsem hrál zerga.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 35 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina