BorderKeeper píše:
zylvar píše:
ondik píše:
satik: BW se pořád zrychluje, v ZvZ není průměrné apm 500 pro současné hráče (bavíme li se o korejské scéně) nic zvláštního, v jednom zápase měl July avg nad 600 s vrcholem 818

ze starších hráčů byl nejrychlejší (ještě rychlejší než NaDa) Casy s průměrným apm 450, dneska už se určitě najdou rychlejší.
nepochopi msice to má asi vliv na hru (přecije stihneš udělat víc příkazů za jednotku času) ale takhle brutální čísla mi přijdou kontraproduktivní dyt u toho nemůžou ani stíhat přemejšlet co a jak i když s jejich zkušenostma už to je jak šachová partie kde je prvních 40 tahů viceméně danných rozhoduje se až pak

Jen pro názornost průměrný hráč FPS střílečky který hraje víkendově má o 25% rychlejší reakce. Představ si co to musí dělat s hráčem ve SC2 s APM 600ave
tak je vědecky doloženo že lidé hrající střílečky mají rychlejší reakce a dokáží rychleji reagovat na nastalou situaci. Hráč starcraftu tohle musí mít taky stím že trenuje dlouhodobější plány a jejich důsledky. Proto mě stary tak baví trenujou analitické myšlení a celkově zrychlují domyšlování důsledků. V praci mi to taky funguje

a kolikrat se přistihnu že když třeba setuju zkontrolovanou zakajdu že jde opravdu jen o to to třeba sešít nebo naházet do beden kde je to vysloveně motorická opakující se práce tak mi ty napady na stara jen chčijou z hlavy

např si přehrávam poslední hry a převážne projíšzím důsledky scoutu či BO.
prostě ta hra je bomba