Ahoj..
Napadla me jedna vec.
Jak se porad snazim dostat se z toho prokleteho bronzu,aspon o stupinek vys,ale muj skill stoji za vylizprdel,posun ve hre zadny,tak se chci zeptat,zda by se nenasel nekdo,kdo by mi byl takovym osobnim radcem.Ktery by me z toho bahna dostal - takova vyzva pro nas oba

Ja jsem typ cloveka,ktery vse pochopi lip a rychlejc,kdyz mu to nekdo ukaze,nez abych to studoval sam - nejedna se o lenost,ale o vadu
V cem by ta spoluprace spocivala? Urcite v seznameni se z mou taktikou (zadna neni,takze todle bychom meli

),obcasne posilani replayu,rozbor hry,rady,tipy,taktiky,BO apod..proste vse,co se hodi..
Ocekaval bych trosku lepsi zpetnou reakci,aby se treba na rozbor necekalo tyden apod..
Co zato? Dobry pocit,ze nekomu pomohl
Proste hledam nekoho,koho to nebude otravovat a bude mit dostatek trpelivosti a pochopeni
Vim,ze muzu na zdejsim foru poslat replay a nekdo mi to zkoukne a da par rad,ale ja hledam neco intenzivnejsiho,ne jenom nejakou jednorazovku...
Jeste dodavam,ze muj Bonus Pool je cca 1400,tudiz to znaci,ze moc casu na hrani neni - rodina,pes,zahradka,auto,firma...to joo,nemam ani jednoo
Tak co panove? Nasel by se nekdo?
Pripadne dotazy pres PM,nebo Ceskou poštu,ale to je svine,ta ztraci dopisy.
Diky
Lajtra