StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 18:05:20

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 18:22:04 
 ICQ  Profil

Koras píše:
Proste ja nemozem neustale citat ako tu niekto place ze T je OP.Ked to neni T tak to je P alebo Z. proste ja us nwm ci sa mam smiat alebo plakat nwm :D :D
a Ktomu OP Napiste mi 1 jedinu jednotku ktora je niaka super ultra OP u Terrana ktora nema svoje prirodzene Anti alebo sa neda s prehladom zabit je to len vasa neschopnost nic ine.Videl som nespocetne mnozstva Videi od HD alebo Huskyho a oni robia skvele videa a komentare ktomu a vedia velmi slusne hrat a ani v 1 ich videu by som sa nestretol, ze by tam whinovali ako je Terran strasne OP :mrgreen: :mrgreen:

A len tak (ale za toto ma tu asi roztrhate na forku :D ) od temy sam SlayersBoxer Priznal ze v Starcraft 2 su terrani najslabsou rasou a ked to pojde snimi takto dole vodou tak bude hravat za random.
A Boxerove slova su premna ako slovo bozie lebo viem ako vie hrat a ako hraval na Broodwary kde bol podla mna 1000X lepsi Terran ako je teraz.Ale nikto to neriesil.

Ako ked som hral 1v1 proti nemenovanemu Z a vidim ze masuje proti mne Roachov postavim marauderov pochopitelne viem ze je to Anti lebo VS armored + slow + stimpack a tak som ho umicroval chlapca ze nechapal.. a us my zacal F.ucker noob Terran OP Marauder Chuck Norris :lol: :lol: a GG Noob a Quitol.

A chcel by som napisat este vela toho ,ale to je ako hrach na stenu hadzat.. a nema sa tu zmisel hadat.

a us vidim ten neskutocny pocet reakci na tento koment co som pridal ze aky som kkt a tak :geek:

Malo kdo si tu bude myslet ze si kkt spis stebou skoro vsichni souhlasi =)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 18:31:33 

Lol, když jede Z roache... Jeho chyba že jede roache proti biu.. :lol: :lol:

ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 18:38:05 
 ICQ  Profil

EasyCake píše:
deacon píše:
Boffinek píše:
Nechápu, proč všichni řeší obecně zda je terran, protoss, zerg OP. Podle mě to nejde tak snadno říct, protože existuje více než jedna mapa. Někde je daná strana teměř neporazitelná a jinde zas směšná. Spíš bych chtelě vidět nějakou statistiku výher a proher ruzných combinací stran na určitých mapách.

No, většina ofiko map celkem preferuje T. Relativně malé(rozhodně mi v sc/sc:bw ty mapy přišly o dost větší), úzké uličky, cliffy, hromada místa kolem mapy... Teď mě z hlavy nenapadá mapa, kde by byl T vyloženě v nevýhodě.

Hrál si někdy Destination, Chupunng reyong... Řek bych že i v BW byly mapy co výrazně nahrávali terranovi. Problém s mapama vidim v tom, že v ladderu jsou jen mapy od blizzu který tak nějak vždycky suxovaly...
__
Abych pravdu řek, nechápu proč každej druhej whinuje že T je imba. Netvrdim že je to uplně balancovaný na druhou stranu... Proč teda každe pro nehraje terrana? Proč Terrani nevyhrávaj každej turnaj?
Taky musim souhlasit s hm už nevim kdo to napsal... Naprosotou většinu her co prohrajete prohrajete na vlastní chybu, řek bych že je tady na forku velmi málo hráčů co prohrajou protože soupeř jel lepší BO nebo něco podobnýho. Takže jednoduchý řešení: L2P.

Koras: Mule? Nejsem si jistej ale řek bych že maurauder taky nemá žádnej přímej counter + concusive shells jsou dost silný early game při malejch bitkách

No dyť, to je právě ten průser, Blizz dělá mapy, které rozhodně větám "sc2 se limitně blíží k balanci" ubližují. A ano, dokonce i znám pár T, kteří Maraudera se stimem odsuzují jako do nebe volající kravinu. Ale staví ho, že jo, by byli sami proti sobě :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 19:02:09 

Njn...strašně rád bych si zahrál třeba Tau cross, Lunu nebo Andromedu v SC2. No snad to někdy pujde :D

ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 19:15:21 

Pralev píše:
Proč balík replayů proher proti Terranům?

http://www.mediafire.com/?0t3t1gfozexzjbc - TvP na Metalopolis. Ukázka OP EMP, ani si neškrtl, chudák.
http://www.mediafire.com/?wldy67ax4cdnwka - ZvT na Kulas Ravine, sice jsem vyhrál, ale těch míst, kde jeho mech úplně drtí moje mnohem dražší armády, kde má prakticky nezničitelnou PF (s pár věžemi a SCV za zadkem) nebo kde v závěru hry rozhodí asi 6 MULEs na svou jedinou expu a má stejný příjem jako já se 3 expami, je tam několik.
http://www.mediafire.com/?rm236c1jeusdgsj - TvP na Lost Temple. Jedno přesně hozené EMP a gg.

Tyhle jsem v rychlosti našel na svém blogu, jsou to všechno starší hry (teď poslední týdny nehraju vůbec, není čas a popravdě i čekám na nový HW, co si nadělím pod stromek :), protože hrát ve větších bitvách s 0-10 FPS už mě prostě se*e), ale něco z toho, o čem na blogu i tady píšu, tam vidět je.

Když se budu nudit víc, zkusím nějaké další hry najít i přímo v SC2 ve svých replayích.

Koukam na prvni dve hry a prosim o nejake dalsi replaye na urovni a aktualnim patchi. I ja vidim ze opening za zegra je divny, stejne tak jako ze tvoji protihraci v klicovych okamzicich negrupujou armady dohromady...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 20:18:22 

Hoj.

Já hraju za T a osobně si myslím že jsou OP ale ne tak jak někteří tvrdí.

Problém s blizzardem je ten ( podle mě - nechci nikomu vnucovat ) že většinu bere podle Korei a tam si to terrani moc nedávaj.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 20:42:16 

V tom pripade , kdyz si to terrani v koree moc nedavaj , tak asi nebudou OP ne?? :roll:

Muj nazor je takovej, ze je to tim, ze se za terrany hraje ze vseho nejvice, tim padem logicky zakonite je nejvice proher s terranama. Kdyby na svete byli jen brunetky a 10% blondynek meli byste taky nejvic cokolada prave s nema ... proc asi.

Za dalsi Terran me prijde jako rasa , ktera udava tempo a prave proto spoustu lidi prohraje , protoze si hrajou svoji vlastni hru viz Toss či zrg. Nejsem zadna skilla, ale kazda strana ma proste neco a kličem k vitestvi je to nalezite vyuzit. A nevim proc, ale me prijde prave terran jako nejslabsi RACE v late game, proto ma vice vyhod v early/ mid game.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 21:12:05 
 ICQ  Profil

A vite co ste magori kdo rika ze teran je op TAK JE DEBIL A JE NASRANEJ ZE OD NICH dotava na prdel.Hraju za ne od zacatku jednicky.to ze mi blizz sebral dmg na siege atd to je vam jedno??Pste kdo pise ze teran je op bezte brecet do kouta a nestezujte si!!!!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 21:15:19 

s tim nerfem siegu vcelku souhlasim. I tak je to stale ultimantni jednotka :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 21:31:32 
 ICQ  Profil

Akiro píše:
A vite co ste magori kdo rika ze teran je op TAK JE DEBIL A JE NASRANEJ ZE OD NICH dotava na prdel.Hraju za ne od zacatku jednicky.to ze mi blizz sebral dmg na siege atd to je vam jedno??Pste kdo pise ze teran je op bezte brecet do kouta a nestezujte si!!!!

xD :lol: :lol: :lol: :lol: :P :P :P :P

ne vazne

:roll: :roll: :roll: :P :D

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina