StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 18:10:55

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 15:58:24 

Grobe píše:
Já nevím, ale iDC má 2140 bodů v ladderu, měl bys ho aspoň trošku respektovat. Navíc, podle mě, řekl docela jasně, až mu pošleš replay, kde jsi hrál skoro bezchybně a stejně jsi prohrál (kvůli imbalanci, jak říkáš), tak řekne, že je Terran OP. Je to jednoduché, prohráváme, kvůli tomu, že děláme chyby. Když se podívám na replay, kde jsem prohrál, zamyslím se a řeknu si, kde jsem udělal chybu. Když se podíváš na replay ty, zaymslíš se a řekneš si, co je kde imba. Neukamenuj mě, prosím, je to dost nadsázka, nechci tě nijak urazit :)

Já respektuju lidi, kteří argumentují věcně a podstata jejich příspěvků není osobní útok, nikoli lidi, kteří na nějaké dobré úrovni hrají počítačovou hru :)

Replay, kde jsem hrál skoro bezchybně, a přesto jsem prohrál, samozřejmě nenajdu, to je takový primitivní "chyták" z jeho strany, protože bezchybně ani skoro bezchybně nehraje nikdo, i u těch nejvíc top hráčů jdou v jejich replayích ty chyby vysledovat (i slabším hráčem, než jsou oni sami). Můžu mu ale najít replay, kde si myslím, že jsem hrál lépe než soupeř a kvůli imbalanci jsem prohrál (nebo naopak kde soupeř hrál imho lépe než já a kvůli imbalanci jsem vyhrál). Já jeho prohlášení, že Terran je OP, k životu ani ke štěstí nepotřebuju, takže asi takovou mám motivaci jít ty replaye hledat (obnáší to pustit si znovu pár desítek svých replayů, což zabere dost času).

Btw zrovna můj poslední článek na blogu (Jak hrát - analyzujeme replaye) tvrdí přesně pravý opak toho, co tu o mně teď píšeš ty :)

Opravdu nechápu, proč na mě lidi útočí stále dokola těmi stejnými argumenty, jako třeba že hledám výmluvy pro své prohry, když už jsem tu mnohokrát napsal, že nejintenzivněji ten imbalance vnímám právě tehdy, když hraju sám Terrana :) Nebo proč mi někdo neustále podsouvá, že si tady nebo na blogu jen neplodně stěžuju, naříkám a nic konstruktivního nevymyslím, když většina mého blogu jsou zaměřením rady pro hráče, jak hrát a jak se zlepšovat.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 16:19:41 

Kdo chce psa biti,hul si vzdycky najde.
Pralve (Praleve) drz se.

Ja uz,ac naivne,myslel,ze otazky ohledne OP T jsou paseee..Ale houno houno zlata rybko..Zajima to vubec jeste nekoho? Me teda ani moc ne.Spis mi pripada,ze se chce,aby tady na foru bylo nejake "vzruso"..Uz nikdo na T nenadava? Nevadi,udelame novy topic..Zase nic? nevadi,udelame dalsi..A porad dokola..
To,ze T jsou OP musi vedet a videt vseci.Sam za T hraju a uznavam,ze maji nejake ty vychytavky,ktere,ac tu hru samy o sobe nevyhravaji,tak hrace mirne zvyhodnuji-napr Muly..Pak uz staci,aby za ne hral kvalitne mirne horsi hrac proti jine rase a vysledek je zajisten...
Muj nazor.Nic vic

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 16:25:22 

proste ukaz balik replayu proher proti teranum a potom se bavme. Treba zjistime, ze si prestal na 5 minut vyrabet tezice nebo ze si totalne posral colos mikro a vse bude jasne ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 16:39:14 

Proč balík replayů proher proti Terranům?

http://www.mediafire.com/?0t3t1gfozexzjbc - TvP na Metalopolis. Ukázka OP EMP, ani si neškrtl, chudák.
http://www.mediafire.com/?wldy67ax4cdnwka - ZvT na Kulas Ravine, sice jsem vyhrál, ale těch míst, kde jeho mech úplně drtí moje mnohem dražší armády, kde má prakticky nezničitelnou PF (s pár věžemi a SCV za zadkem) nebo kde v závěru hry rozhodí asi 6 MULEs na svou jedinou expu a má stejný příjem jako já se 3 expami, je tam několik.
http://www.mediafire.com/?rm236c1jeusdgsj - TvP na Lost Temple. Jedno přesně hozené EMP a gg.

Tyhle jsem v rychlosti našel na svém blogu, jsou to všechno starší hry (teď poslední týdny nehraju vůbec, není čas a popravdě i čekám na nový HW, co si nadělím pod stromek :), protože hrát ve větších bitvách s 0-10 FPS už mě prostě se*e), ale něco z toho, o čem na blogu i tady píšu, tam vidět je.

Když se budu nudit víc, zkusím nějaké další hry najít i přímo v SC2 ve svých replayích.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 16:52:37 

Jednou se mi povedl zajímavý zápas, já protoss proti terranovi. Bylo to dost vyvážené ale ion měl trošku lepší micro nebo jestli chcete měl tu vaší OP MMM, podle mě jsem několik bitev v té hře prohrál jasně na základě micra a ne nevyvážeností. Ovšem pak jsme si dali trochu nafrak tak že jsem si museli pár minut oba lízat rány, já pro něj nečekaně přeskočil na mass carriers a po vymlácení části marináků neměl šanci. :) Samozřejmě mi pak napsal že carrieři jsou OP. :D Prostě sranda.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 16:57:25 
 ICQ  Profil

Nechápu, proč všichni řeší obecně zda je terran, protoss, zerg OP. Podle mě to nejde tak snadno říct, protože existuje více než jedna mapa. Někde je daná strana teměř neporazitelná a jinde zas směšná. Spíš bych chtelě vidět nějakou statistiku výher a proher ruzných combinací stran na určitých mapách.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 17:00:27 

Shlédl jsem první a tam po první vyrovnané bitvě, jsi po nějaké době přišel se silnější armádou (jak na suroviny tak na supplies) a on měl army rozpůlenou na dvě báze, takže jsi mu nejdřív vymlátil gateway jednotky a potom tři kolosy s imortalem prakticky bez podpůrných jednotek. Tohle považuješ za replay ukazující OP?

Weezing.856

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 17:58:52 
 ICQ  Profil

Boffinek píše:
Nechápu, proč všichni řeší obecně zda je terran, protoss, zerg OP. Podle mě to nejde tak snadno říct, protože existuje více než jedna mapa. Někde je daná strana teměř neporazitelná a jinde zas směšná. Spíš bych chtelě vidět nějakou statistiku výher a proher ruzných combinací stran na určitých mapách.

No, většina ofiko map celkem preferuje T. Relativně malé(rozhodně mi v sc/sc:bw ty mapy přišly o dost větší), úzké uličky, cliffy, hromada místa kolem mapy... Teď mě z hlavy nenapadá mapa, kde by byl T vyloženě v nevýhodě.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 18:09:30 

Proste ja nemozem neustale citat ako tu niekto place ze T je OP.Ked to neni T tak to je P alebo Z. proste ja us nwm ci sa mam smiat alebo plakat nwm :D :D
a Ktomu OP Napiste mi 1 jedinu jednotku ktora je niaka super ultra OP u Terrana ktora nema svoje prirodzene Anti alebo sa neda s prehladom zabit je to len vasa neschopnost nic ine.Videl som nespocetne mnozstva Videi od HD alebo Huskyho a oni robia skvele videa a komentare ktomu a vedia velmi slusne hrat a ani v 1 ich videu by som sa nestretol, ze by tam whinovali ako je Terran strasne OP :mrgreen: :mrgreen:

A len tak (ale za toto ma tu asi roztrhate na forku :D ) od temy sam SlayersBoxer Priznal ze v Starcraft 2 su terrani najslabsou rasou a ked to pojde snimi takto dole vodou tak bude hravat za random.
A Boxerove slova su premna ako slovo bozie lebo viem ako vie hrat a ako hraval na Broodwary kde bol podla mna 1000X lepsi Terran ako je teraz.Ale nikto to neriesil.

Ako ked som hral 1v1 proti nemenovanemu Z a vidim ze masuje proti mne Roachov postavim marauderov pochopitelne viem ze je to Anti lebo VS armored + slow + stimpack a tak som ho umicroval chlapca ze nechapal.. a us my zacal F.ucker noob Terran OP Marauder Chuck Norris :lol: :lol: a GG Noob a Quitol.

A chcel by som napisat este vela toho ,ale to je ako hrach na stenu hadzat.. a nema sa tu zmisel hadat.

a us vidim ten neskutocny pocet reakci na tento koment co som pridal ze aky som kkt a tak :geek:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 11. pro 2010 18:16:41 

deacon píše:
Boffinek píše:

No, většina ofiko map celkem preferuje T. Relativně malé(rozhodně mi v sc/sc:bw ty mapy přišly o dost větší), úzké uličky, cliffy, hromada místa kolem mapy... Teď mě z hlavy nenapadá mapa, kde by byl T vyloženě v nevýhodě.

Hrál si někdy Destination, Chupunng reyong... Řek bych že i v BW byly mapy co výrazně nahrávali terranovi. Problém s mapama vidim v tom, že v ladderu jsou jen mapy od blizzu který tak nějak vždycky suxovaly...
__
Abych pravdu řek, nechápu proč každej druhej whinuje že T je imba. Netvrdim že je to uplně balancovaný na druhou stranu... Proč teda každe pro nehraje terrana? Proč Terrani nevyhrávaj každej turnaj?
Taky musim souhlasit s hm už nevim kdo to napsal... Naprosotou většinu her co prohrajete prohrajete na vlastní chybu, řek bych že je tady na forku velmi málo hráčů co prohrajou protože soupeř jel lepší BO nebo něco podobnýho. Takže jednoduchý řešení: L2P.

Koras: Mule? Nejsem si jistej ale řek bych že maurauder taky nemá žádnej přímej counter + concusive shells jsou dost silný early game při malejch bitkách

ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5, 6 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina