Ahoj,
hele to je marný tohleto... docela hezky se tím zabývá blog Praleva, který má dost hezky popsaných a vysvětlených důvodů proč je Terran OP. Ale jediný čeho se dočkal bylo odsouzení za jeho opovážlivost. Taky jsem už o tom psal tady na fóru ale jediný co to vyvolalo, jsou ty vymatlaný terrani co za ně hrajou který ti řeknou že je vše naprosto v pořádku at se naučíš líp hrát nebo ať přejdeš taky na terrany

prostě vysvětlení jak stehno

prohráváš proti terrranům? Tak se kl nim přidej

fakt řešení.
Hraju taky za tosse a vim jak zrovna tahle rasa je proti nim slabá. EMP, Muly, Marauder se stimpackem a concusive shells a mnoho dalšího. Ale tyhle 3 důvody jsou u mě nejzásadnější. Ještě pochopim že ty lidi tady brání svoji rasu a že nechtějí aby je nějak oslabili, ale nechápu že to blizzard fakt nevidí. Nemá cenu to nijak dál¨řešit ptž ty hráči tě tady vyfuckujou a blizzard to tady nečte

Můžeme jen doufat že s každým dalším patchem se to zlepší. Osobně si ale myslim že Protossové se dostanou ke slovu až budou mít svoji kampan, tedy datadisk v roce cca 2013.
Jen doplnim že já budu za protosse hrát dál ikdyž budu jak říkáš prohrávat se slabšími soupeři jen proto že hrajou za rasu která má officiální legální cheaty