Jako mně třeba vůbec nevadí, že nevyhrál ani v jednom případě Zerg. Spíš mně hodně mrzí, jak ty hry probíhaly. Fakt si nemyslím že čvrtfinále největšího světového turnaje, kde jde fakt o mrtě peněz by mělo vypadat takhle. Nestea hrál podle mně o několik tříd výš než Rain a zasloužil si vyhrát... Navíc pokud Rain tvrdí, že neměl čas trénovat, tak je to o to tristnější že byl pořád schopný porazit jednoho z nej Zergů jenom All-inem!! Musel jsem se smát jak se na Shakuras vůbec v té macro hře nechytal a nevěděl co má dělat! Skutečný výkon hodný uznání
FruitDealer hrál na druhou stranu hrozně... Možná chtěl překvapit agresivní hrou, ale myslím si, že by se měl držet svého macro stylu, ve kterém je nejlepší.
Každopádně, moje pointa...
Terran je jediná rasa, která pravidelně vyhrává hry se svojí základní tier1 jednotkou ( marine ), přičemž z 90 procent je to Allin i SCVčkama? Dělá s tím Blizzard něco? Asi by si měli uvědomit proč je BW tak divácky atraktivní hra! Nevím jak Vás "urputné" Terrany, ale mně opravdu nebaví dívat se na Turnaji takové velikosti na 5ti minutové ALLiny!
Protoss je rasa, která podle mně ještě nedosáhla svého potenciálu! Je jasné, že dokud budou všichni 4gatovat nebo void/phoenix rushovat, lidi budou vědet co a jak... Na druhou stranu jsme už viděli co umí Carriery zahrané profíkem, nebo takový DT rush na chamtivého Zerga, který zůstává na Tieru 1!
Zerg je jediná rasa, která potřebuje expu, potřebuje největší APM a má nejsložitější macro mechaniku... OK pojďme ho oslabit ještě víc... Fakt se těším na ten patch
+1, proste jak uz tu kdosi psal, zn. ideal: prejit na T. TvT se mi sice libi (tankova bitva), ale ceho je moc, toho je prilis. Jeste ze existuji i jine hry