Nechal jsem se inspirovat topicem "Muj lama replay topic...(ne)smejte se", kde se trochu rozebíralo, proč všechny holky hrají za 'Tosse. Trochu jsem si zavzpomínal na doby kultovních filmů Predátor a samozřejmě Alien. A chtěl bych tu udělat takovou anketu, pač se domnívám, že ve velké míře skutečně naše herní rasa bude odpovídat i preferenci (tz. fandění ) těch postav ve filmech.
- ad holky a 'Tossové: Je skutečně pravda, že snad všechny holky v mém okolí preferovaly Predátora, milovaly ho (osobně vážně nechápu důvod, obzlávště v momentě, kdy si sundal tu masku), takže kdyby hrály SC2 - hrály by patrně za 'Tosse.
Pokud se Vám do toho chce, tak si zavzpomínejte (případně si na ty filmy podívejte) na tyto kultovní filmy a chválně nám napiště jakou rasu hrajete a komu z těch filmů jste fandili (Predátorům? Alienům? Či Lidem). Zajímaloby mě, jestli opravdu existovat statistická spojistost predátor = 'toss, alien=zerg, lidé=terran.
Nahoře bude anketa a bude dobré, když k tomu něco i napíšete

Za sebe: Fandím Alienum, takže proto jsem si vybral Zergy, neboť jsou mi tím pádem nejsympatičtější (spadají do "stejné" kategorie). Protossové (predátoři) jsou na mě moc velcí zbabělci (mají moc vyspělé zbraně, štíty atd) a lidi (terrani) .. nemám je rád, v reálu jich mám 6 miliard, tak ve hře/filmu chci fandit něčemu jinému. Navíc lidé jsou většinou větší svině, než-li ty "příšery".