Chelios píše:
Citace:
hehe musim se smat jak moc jeste ty terrany musej oslabit aby ubrecenci byli spokojeni. FG docela chapu ze odebrali na air protoze to je proste hodne dobra vecicka jednim FG sundat klidne 3 plny medivaci za more penez, celkem levnej zpusob.
Smeju se tomu jak tu nekdo psal ze terran ma nejvic moznosti harrasu , to by me zajimalo od kdy ? od ty doby co dali supply deppot pred baracks ? nebo od ty doby co uplne smetli reapery pod koberec ? , nebo tedka kdyz je phoenix rychlejsi a obs levnejsi to se bude stavet hodne banshee. Jediny ceho docilili je ze se bude chodit jedno a to samy na tosse 3 raxe , na zerga dva raxe a fast push zadna jina alternativa nebude.
zerg bude mit free fast expu coz asi zergove si vzdycky prali, protoss bude mit air superiority coz mu vzdycky chybelo a terran uz nebude mit duvod opravovat protoze jeho scv pujdou pod kytky jako prvni bravo .
Krom vsech tech nesmyslnejch balancnich zmen ocenuju chat roomy, remizu a zbytek veci co tam dohodili.
I muj pes kterej steka na kazdyho by to vybalancoval lepe lol
A kdyz ghost sunda EMP pulku souperovi armady vlastne taky skoro zadarmo je vpohode zejo? Nebo kdyz HT usmazi vsechyn hydry to je taky cajk ze? FG je nejslabsi stechle spellu. Duvod proc je to naprd neni tak uplne jen kvuli tem medevakum ale hlavne kvuli ZvZ kde je ted hratelny jenom mass muta.
Tim ze dali suply pred rax oslabyli haras ? No lol

no coment
Reapri se daji furt vyuzit ale nejdou pouzit v mase proti Zergovi na zacatku kde totalne ukitovali roache. Jak konkretne zlevneni obse oslabi basnshee haras?
Proc by se meli chodit na Tosa a zerga jen Cheese?
Zerg ma free fast expu uz od vcelku dlouho =). Je to tak dano proto ze one base se da jet jenom mass ling nebo mass roach ... jo este one base muta.
Diky tomu ze nerfli mass vecicky proti vr dostal toss superprioryty na air? no lol

.
To ze opravujci scv dostali prioritu byla nutnost PF za 20 opravujcima sc2 proste neslo zabit maximalne banelingama. Dale taky thor push za 20 scv za prdeli bylo proste ultimatni tma vsechny natukat.
K tem tvejm dalsi super zmenam napriklad klikani vojacku po jednom omg to si delaj prdel? Mi upadne prst xD
tak zacnu hezky poporade.
-EMP jeste jsem nevidel aby samotny emp zabil pulku armady. fungal growth mi sam sobe usmazi celou legii marinaku (stejne jako HT bleskama hydry), ani nemuvim o tom ze se emp da pouzit jenom proti tossovi ( to znamena ze to z tech vsech spellu je vicemene pouzitelny jen v jednom match upu coz HT ani FG neni - muzes to pouzit kdekoliv, tim padem ghost jako takovej ma ucel jenom fakt vs toss)
-reaper, kdy naposledy si videl pouzit reapera nejak efektivne ? ja ti teda nevim ale ja jsem je uz dlouho nikde nevidel.
pokud je chteli oslabit vuci zergum tak to uz udelali tim ze roachum zvedli range neni to samo o sobe dostatecny ? proc tam musi bejt ta etyda s factory a supplacem dopredu.
-FE , ano zerg ma fast expu uz dlouho, ale nikdy ji nemel tak jednoduchou kvuli roznejm abusum jako ji bude mit ted, tobe prijde normalni aby mel zerg zadarmo dvakrat takovej income ? nestaci ze uz tedka makruje kazdej se zergem po cely mape (ano je to jejich styl) ale ono uz se to v late game skoro neda dat.. .
-toss air, jak bylo znami tak toss mel nejslabsi vzduch a nejsilnejsi ground army jak vs terran tak vs zerg, tim ze takhle upravili voidi a phoenixe + obs (kterejch si tedka muzes postavit dvakrat tolik za stejnou cenu neviditelnejch skautijich vecicek a obsypat snima celou mapu budes presne vedet kdy a kam jit) phoenix da muta , void ray da coruptery a s chronoboostem tech phoenixu vysypes hnedka ranec. tohle samo o sobe bude nejvic ultimatni proti zergovy, kombo void + phoenix , to co te bude srat si proste zvednes a zbytek roztrilis jak jednoduchy

-PF, je vicemene jedina poradna obrana terran kdyz nema armu doma , zerg si proste vysype za par vterin hromadu lingu kterejma vycisti mensi abuse , toss si kamkoliv do base nawarpuje to co potrebuje no a terran ? ten se musi se vsim stahnout (staci se podivat na replaye preddyho z TvT kde kvuli dropu stahuje celou army domu - kvuli tomu ma terran volbu PF , tim ze ji nemuzes efektivne opravovat celkem ztraci svuj vyznam repair jako takovej , opravis pet hitpointu za cenu ze ti to SCV sunda ani na nej nemusi klikat wtf ?

zbytek asi nema cenu resit tam se v tom shodnem