Yarin píše:
jednou se mi dokonce povedlo zblbnout terrana kdyz jsem ho scoutoval halda phoenixem, si chudak myslel ze mam nekde skrytou stargate tak zacal massit kingy
Hmm to mě nenapadlo, využívat halušky k tomu, abych donutil protivníka dělat nějaký určitý druh jednotky, toho jde skvěle využít, nakecat mu, že mám hodně VR a Phoenixů, pokud se chytne, tak začne skoro jistě budovat turrety a dělat vikingy a já si přitom pojedu stalkery a zealoty, musím zkusit
T.iN.T.a píše:
No a co se vlastne stane kdyz je pritomnej detect u haldy?
Mno nejsem si jistej, ale myslim, že ty halucinace se prostě rozplynou a nebo je uvidí protivník modře zbarvený, přesně nevím, nikdo mi je fakt dnes asi nedetekoval a to jsem je používal i ve hře, kde protivník měl observery/overseery, ale vždy halucinace byli na bojišti dost dlouho.
Docela jsem se dnes zamyslel, nad tím, jak většina tvrdí, že to nikdo nepoužívá, protože je to k ničemu... to je docela ironie, protože pokud to někdo používá a používá to dobře, tak na to skoro nikdo nepříjde, si vemte kolikrát to mohl někdo proti vám použít a vy kvůli tomu prohrát, ale nikdy vás nenapadlo že třeba 1/2 té armády co vás zničila byli halucinace.
Btw pro ty který by to chtěli taky otestovat, tak nejlepší zkušenosti mám s halucinacema colosů, kde mezi ně zamíchám aspoń 1/3 vlastních, ale využíval jsem i ostatní halucinace a určitě zajímavou věcí co asi každej neví je to, že u některách jednotek se obrazů (halucinací) objevuje na jedno kliknutí více (je to u každé napsané), například proby se objevují po 4, zealotí a stalkeři a HT po 2 a zbytek po 1 kusu
Takže s 8 sentry jde udělat 32 halucinací stalkerů, slušná skupinka
Btw u halucinací nefungují upgrady jako blink a proby nemůžou ani "předstírat", že těžej, jediný co halucinace uměj je chodit a střílet