Mohl by někdo poradit co se dá jet proti Z v mid game ? Když pocreepuje půl mapy a začne masit mutalisky/speedlingy , nebo hydra/speedling. Včera jsem hrál 8 her proti Z (platina) a vyhrál jsem jen jednu jedinou 4 gate útokem. Zbytek jsem vždy prohrál podobným scénářem, rychlá expa a pak mass muta nebo hydralisků doplněných o speedlingy. Předem řikam že jsem to chtěl zkusit bez HT, takže prosim jestli vás nenapadne taktika bez HTček, protože je přece blbost, aby to jinak než s HT prostě nešlo. I když jsem měl colossi a zealoty/stalkery tak na tom creepu ti hydralisci byli tak rychlý že mě ukitovali s minimálními ztrátami. Halda mutalisků je ještě horší proti tomu snad neni obrany. Stalkeři se nechytají, pokud jich není víc a zase masit stalkery nemůžu kvuli speedlingům. Je to prostě těžký, ten zerg může ze 2 hatcherek vyprdnout naráz 16hyder nebo 16 muta .. podle toho co prostě zrovna potřebuje a já absolutně nestíham na to odpovědět

Stavět "preventivně" phoneixe je blbost protože jak to uvidí pojede hdyry a co pak s phoenixema. Poslední dobou se mi prostě proti Z vůbec nedaří hrát .. bez HT. A i s nimi nevim nevim .. na tom creepu je prostě tak rychlej že ze stormy uteče za sekundu.