diky, vyzkousim. proti tossum stavim ravena co nejdriv, casto tam vidim toho zacloakovanyho observera, co mi plachti nad bazi, ale je mi lito na nej placat scan, tak ho tam vetsinou necham potulovat a tlacim to pokud mozno rychle na ravena (nebo tam kde vylozene nechci aby cmuchal, vysadim jednu vezku)
s tema ghostama se musim naucit pracovat, musim je mit pod jinym talcitkem a tak ta koordinace utoku neni zatim nejlepsi

ale s tim snipovanim templaru nevim ceece, ten observer je vetsinou pobliz a pak to ma ghost spocitany driv nez se dostane na dostrel a je to svinsky draha a krehka jednotka, je to hroznyho prdeni, EMP, zrusit observera, osnipovat... no chce to zamakat na AMP

no a kdyz uz o tom mluvime, zrovna jsem koukal na replay, ktery to dobre ukazuje
StarCraft 2 - SC334 - Kas (T) vs Hasu (P)
http://www.youtube.com/watch?v=ylQqiSp757kKas ma proste dobry mikro, uplne mi behal mraz po zadech, kdyz jsem videl, jak to tam Hasu sviha stormy jedno za druhym a myslim ze Kas toho mel taky plnou (_._) aby se s tim vyporadal. me by s tim pretlacil hned a opravte me teda, nicmene prijde mi, ze mikrovani s templarama je snazsi nez snipovani a presny mireni EMP na konkretni jednotky