Jeremiasz píše:
Yarin píše:
Po precteni veci jako terran je nejnarocnejsi na micro, zealoti se nedaji marauderama kitovat a zealot rush owni terrana mi zaclo cukat v koutku...
a z toho si mam vzit co? pro me to na micro proste narocny je, tak na tom pracuju, porad ale nemam counter. Jedina pro me pouzitelna rada za kterou dekuju (a ktera neprisla od tebe) bylo SCV autorepair wallu, coz mi pomuze se ubranit, ted jeste vymyslet fungujici coutner attack aby me nelocknul v bazi.
btw vsiml jsi si drobneho rozdilu me ligy a te tve?

A ty si myslis ze kdyz jsem v platine ze jsem nejakej nehoraznej skillor? koukni na muj W/L ratio, jsem rad ze to udrzim kolem 52%. Navic i ja kdyz jsem zacinal tak jsem zacinal v bronzu. Hral jsem az do platiny terrana a pak switch na tosse. A reknu ti ze jsem nikdy nemel problemy se zealotama. Tehdy mi vetsi hruzu nahaneli Voidi proti kterym jsem dlouho nevedel co delat ale zealoti nikdy.
Ale abys nerekl ze jsem tak skoupej tak ti poradim build na tosse. Nerikam ze je dokonale nacasovanej nebo nejak imba ale do bronzu bude stacit.
8 depo
10 rax (kasarna)
12 depo (v tehle fazi uz mas blok takze te zadny zealot nevyvede z rovnovahy)
13 plyn
16 rax
17 orbital command (prvnich 50 energie pouzij na mulu, dozenes ekonomiku proti chronoboostu)
18 dostav 2x techlab
19 rax + tech lab nebo reaktor zalezi co jede toss
20 stim
pak uz jen massuj MM az se ti dodela stim a conclusive shell tak to dobou budes mit celkem solidni armadu, tzn push na tosse. Nemel by ho rozchodit, kdyz ho rozchodi a pujde na protiutok tak ho za valem odrazis, udelas expu, prostavis medivaky a hura na dalsi push. Kdyz uvidis ze ma tempre, udelas ghosta na EMP, kdyz bude mit colossi udelas vikingy
Btw jeste rada jak spravne kitovat. nenaklikavej jen jednoho zealota. Zmackni ''A'' a klikni kousek za ne, couvni a takhle to opakuj nez ze zealotu zbyde jen barevnej oblacek, hlavne se nenech zahnat nekam do kouta, snaz se kitovat na otevrenym prostoru, jinak utec na vhodnejsi misto.