nj, ja se vzdycky musim rozhodnout jestli pojedu BC nebo Thory. Radeji mam Thory, ale na tosse je BC asi lepsi, nicmene nejsem si jistej tim Yamato cannonem, ono vyvoj je celkem drahej a dost pomalu se dobiji, mozna bych se na yamato vybodnul a radeji BC doprovodil vikingama.
vcera jsem zase tradicne prohral proti tossovi, sice se mi podarilo odrazit zealoty skrzeva bunkr, sel jsem do ghosta, ze mu zkusim nuknout harvestery. skoro to vyslo, ale asi jsem ho vyplasil scoutovanim (ktery jsem jeste navic podelal) a nez jsem tam doletel s medivacem a udelal vysadek, uz tam mel canony, takze gg, ale jinak by to myslim mohlo fungovat, pripadne zkusit jeho EMP na stity pri utoku (btw jak presne funguje EMP - vyplati se EMP na nejakou skupinu resp jak velkou plochu pokryje? musi byt mireny na jednotku nebo se muze prsknout volne do prostoru?)
jinak vcera jsem mel bajecnou hodinovou hru, lama terran proti lame terran

bylo tam snad vsechno - banshee, vysadky, atd. jednu chvili jsem mel proti sobe 6 BattleCruiseru, povodil a pokousal jsem to vikingama.
vikingy a ghosty jsem pouzival na potirani jeho exapnzi, v podstate vetsinu hry jel vic bazi nez ja, ale nedokazal je saturovat.
nakonec jsem si bajecne potrenoval stimpacky, doted jsem to moc nepouzival, ale ta kombinovana marina na drogach dava (pro me prekvapive) hrozny DPS. V tomhle fajtu jsem si dokonce vydelal ten medi achievement (prej jsme behem hry vylecil 5000 HP

) musim se to naucit lip pouzivat, protoze me porad dost trva dobre si priradit utocici armadu pod 1-5) obecne to handlovani je moje velka slabina, spravne manipulovat vetsi, resp. komplexnejsi armadou pechoty, tanku a medivacu:)
nakonec se zaligroval na kopci. premyslel jsem jak se tam dostat a nakonec "nuclear launch detected" jak to uslysel, stahnul se od kraje, nuke mu shodil wall a hned potom jsem se natlacil se vetsinou army nahoru....