Kluci, smekám dračí přílbu, fakt na chatu asi budu jezdit častěji, mimoto, příští týden odjíždím v sobotu a vracím se v pondělí.
To Zdenda:
I když jsem byl na chatě, psát jsem nepřestal. No dohromady mi word pad ukazuje šest stránek, tak si to ostatní užijte.
Navíc, tvá verze je značně nemožná. Jak jsem již psal, tu místnost vytvořili bytosti z pradávných dob a umístili tam pradávna kouzla, která již dávno nikdo nezná. Tudíž, jakákoliv teleportace dovnitř, ale i JAKÉKOLIV jiné kouzlo prostě uvnitř nefunguje. Pokud se teleportovala holčička před bránu, tak by skončila dost bídně, díky královským strážím. Navíc, nejdůležitější věc. Naposledy jsem se o Derwíně zmínil den před pářícími lety. Zlatý není ten typ draka, který by nečinně přešlapoval na místě, navíc by to také znamenalo, že by si musel najít jinou družku a už je v tom ohromný bordel...
Proto, jsem rád když sem tam něco mé postavy udělají, ale prosím, pokud je to něco důležitého a udělá to hlavní postava, poraďte se se mnou na icq.
Děkuji za pochopení a už přestanu plkat.
P.S. Zdendo, dávám ti plně k dispozici Lobastiho, pokud máš zájem, můžeš si s ním dělat co chceš, kdyby nějaká otázka tě trápila tak se ozvi na icq: 257-938-512
P.S.S Díky za vyřízení vzkazu Kaine. Alespoň jsem se na tohle mohl psychicky připravit

P.S.S.S Nechť vás dračí síla provází...
P.S.S.S.S Disketa se nechce rozjet, ještě zítra něco zkusím, pokud to nevyjde, hold tak si budete muset do příštího pondělka počkat...