StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 06. zář 2025 9:35:22

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 154  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Nekonečný příběh
PříspěvekNapsal: čtv 31. led 2008 22:57:18 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Zítra (pátek) odjíždím pryč, vracím se v neděli večer, takže můžete čekat ohromnou nálož za tři dny ;)

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 01. úno 2008 11:13:05 

smazáno

http://ankarlant.myminicity.com/

Naposledy upravil Zdenda dne ned 03. úno 2008 21:23:20, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 01. úno 2008 12:26:03 
 ICQ  Profil

Johny a Killer lezeli na zemi v bezvedomi. Kdyz odnekud do zeme prastil blesk tak silny ze po nem zusatala spalena zem. "Satyro počkej." volal na ni Insolitus kdyz vydel ze bezi k Johnymu a Killerovi. Jenze co cert(nebo demon) nechtel bylo to, že jeden z kostlivich draku si to masiroval primo k lezicim telum. Drak roztahl kridla a tesne minul Satyru ktera se lekla a upadla. Johny vnimal mumraj okolo i kdyz nevedel jak. Snazil se vstat ale zjistil ze jeho telo ho neposloucha. A kdyz mu doslo ze je v bezvedomi vzdal veskerou nadeji na to ze by se mohl zvednout. Vedel ze Killer lezi hned vedle. Insolitus mezitim pomahal Satyre se zvednout. "Musíme se k nim nejak dostat." volala zoufale Satyra. Insolitus se snazil ze vsech sil aby ji udrzel aby drakovi nevletela pod drapy. "Ja vim, ale jak? Ten drak se neda nijak obejit." dodal Insolitus ktery ji pevne drzel. Hledeli jak se drak naklani nad tely....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 01. úno 2008 15:16:41 

Co říká Gormar bude hnědé, a co druhý muž bude modře

Na jiném místě, v jiném čase, v jiné realitě.

"Zdravím tě příteli." Muž jménem Gormal vešel do obrovské haly. Hala byla úplně prázdná až na jednu postavu která stála přímo uprostřed. Gormal byl oděn do černého pláště, který byl celý pokrytý zlatýmy zářícímy runamy. Přes celou tvář se mu táhla jizva. Vlasy se mu koupali v hnědé a oči jakbysmet. "Zdravím tě též," znela odpověď "už sme se dlouho nevyděli." Gormal vyrazil za mužem kterého zdravil. "Ano přijde my to jako věčnost. Na staré časy si můžem zavzpomínat později... tedy jestli nějaké později bude."

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 01. úno 2008 17:12:55 
 ICQ  Profil

V tvrzi:

Drak si prohlizel Killera a Johnyho v bezvedomi. Uz se je chystal rozsapat na kusy. Satyra a Insolitus nemohli nic delat protoze kostenho draka dokaze znicit pouze ohrmna sila. "Musime neco udelat nez je ten drak roztrha na kusy." jecela Satyra, slzy ji tekly po tvari. "Ja vim, ale na takovouhle bestii samy nemame." odpovedel ji Insolitus bezmocne a drzel ji co mu sily stacily. Sledovali jak se stvura blizi. Kdyz v tom se stalo neco co nikdo necekal. Kolem Johnyho a Killera se rozhorel kruh ohne a pak se sformoval do sloupu. "NEEEE" zajecela Satyra zplnych plic. "Pane boze." pronesl Insolitus a pohledl na demonku ktera vypadal prekvapene a vydesene najednou. Ohnivy sloup rotoval tak rychle ze z nej odletaly plameny. Kosteny drak ktery stal na Johnym a Killerem ustoupil z dosahu sloupu. Byl znacne ocouzeny. Sloup ztracel na sile a kdyz se pomalu vytracel to co vsichni spatrily jim vyrazilo dech. Na miste kde lezeli Killer a Johny stal veliky ptak. "Proboha!" zvolaly Satyra a Insolitus jednohlasne. Ptak byl na vysku velky jako kosteny drak. Vsichni si vsimly ze ten ptak plane jako sklad za nim. Hlavu mel sklonenou k zemi a oci zavrene. Vsichni kteri ho vydely staly primrazeni k zemi. Ptak zvedl hlavu a otevrel oci, roztahl kridla ktera pri pohybu zaplala. Odrazil se primo proti drakovi kterého rozrazil na kusy, opsal oblouk a pristal na hradbě která byla nejbliz. "Co to sakra je?" zeptala se vydesene Satyra. "Neodvazuju se hadat." odpovedel Insolitus. Ptak se vydal smerem k portalu ktery vytvorila demonka a pri letu tesne nad zemi kosil vsechny zbyvajici kostlivce. Kdyz doletel k portalu u ktereho staly zbyvajici kosteni draci, proletel z krz ne a draci se zhroutily. Ptak vyletel vysoko nad tvrz a pak se vydal kolmo dolu kde pristal tesne pred portalem, na ktery vyslal silnou ohnivou kouli. Kdyz koule portal zasahla ten se po chivly zavrel. Demonka zajecela: "COZE? To neni mozne." Ptak pohledl smerem k ni, odrazil se od zeme a letel primo na ni. Vydela jak se na ni riti ohnivy ptak a tak uhnula na posledni chvily. Ptak se kousek za ni zastavil ve vzduchu a pohledl na hordy pod nim. Zavrestel tak hlasite ze to vyvedlo z miry i demonku. Pak sletel k zemi a pristal na brane, rozhledl se po hordách kostlivcu a vychrlil proud ohně směrem do hord kostlivcu. Plamen proletel zastupy kostlivcu jako nuz maslem a znicil tak znacnou cast kostlivcu kteri se sesikovaly pred branou, zbytek se dal na ustup. "Zbabelci, a pak ze kostlivci se nikoho neboji. Vyridim tohohle prerostleho kanara sama" zarvala vztekle demonka a vyslala proti ptakovi kouli demonicke energie. Ta ptaka srazila z brany zpet na nadvori, ptak se vsak rychle postavil a vyrazil proti ni ohromnou rychlosti ze za nim byla vydet cara z plamenu, ritil se na ni tak rychle ze sotva stacila uskocit. "Ty prerostla slepice!" vrestela demonka a metala po nem vsechny mozna kouzla. Ptak se po chvily souboje vytratil. "Ha, slepice se dala na ustup." vyjekla pobaveně demonka. "Tak a ted vyridim zbytek a tebe, Insolite odvedu tam kam patris." dodala s ohromnou radosti. "Coze? Ty ji znas?" zeptala se vydesena Satyra, ktera se zacala trast strachy. "Neznam ji, ale vim o cem to mluvi." pronesl Insolitus. "Tak si pro me pojd a je nech byt." zvolal smerem k ni. "Ani napad." zvolala pobavene demonka. "Aspon se proslavim ti ze znicim Andelskou Tvrz." dodala. "To asi neznicis." zvolal Insolitus a ukazal za ni. Demonka se otocila a spatrila proud ohne ktery se ritil primo na ni ale stacila uhnout....

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 02. úno 2008 20:17:39 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Johny tleskám, ano ta démonka si opravdu přišla pro mě.

...Nestačila uhnout. Její okřídlené tělo zmizelo v proudu ohně. Chvíli bylo ticho. Krátký klid přerušila rána. Démonka se v posledním okamžiku stihla odteleportovat a teď zasáhla ohnivého ptáka rudě zbarveným bleskem. „Nemůžete nás porazit!!!“ a vyslala další kouzlo. Obrovský pták vstal ze země a připravil se k dalšímu útoku. Jenže když se chtěl vznést něco ho chytilo za křídlo s trhlo k zemi. Za ním stálo přes 5m vysoké kamenné monstrum, jenž celé plálo ohněm tak horkým že mrtvá těla vojáků v jeho okolí sama od sebe vzplála. „Už jsem se bála že nedorazíš“ pronesla se smíchem démonka a otočila se na Insolita. „Další lovec. Tak teď teprve máme problém“ syknul polohlasem Solnakar a rozeběhl k tomu kamennému démonu co nyní bojoval s ohnivým ptákem. Insolitus viděl že situace dosáhla opravdu kritického bodu. Teď už byl i na nejtajnější zbraně i nejzákeřnější podrazy. Teď byl čas na cokoliv!!!

Insolitus přivolal Krásku. „Neboj holka já Tě nedám“ Nasedl na ni a společně se vznesli do vzduchu, přibližně do poloviny vzdálenosti mezi oběma démony. „Okamžitě zmizte!!! To vám nařizuju!!“ zařval z plných plic. Jeho hlas, nepochybně posílený kouzlem, se roznesl po celé tvrzi. Oba démoni se na něj otočili. Upoutal, alespoň na malou chvíli jejich pozornost. „A čím nás donutíš???“ zaburácel démon na zemi a jen tak mimochodem odklonil Solnakorovo kouzlo, které rozmetal jednu posledních ještě stojících věží. „Tohle“ řekl Insolitus a v rukou se mu zhmotnil obrovský meč. Byl nejméně 3m dlouhý a přesto ho Insolitus držel v jedné ruce. Byl celý černý, jen jílec byl rudý. Na čepeli plály četné runy. Zdálo se že meč svítí černým světlem. Ne, nebo spíše světlo kolem sebe pohlcuje. Zvedl ho nad hlavu. Oba démoni ztuhli. Kdyby toho byli schopní, dalo by se z jejich tváře číst čisté zděšení. Dala by se číst věta: „To není možné!!!“ Démonka máchla několikrát křídly a posula se o kousek dál od Insolita a pak zmizela. Kamenný démon byl již také pryč.... Zbyvší kostlivci se okamžitě rozpadli, již nebyl kdo by je udržoval při neživotě. Bylo ticho .............

Všude se váleli mrtvoly lovců démonu i jejich žen a dětí, kosti zničených kostlivců. Hradby, věže, ale i civilní stavby byly velmi silně poškozeně, některé se již zřítili. Více jak polovina lovců démonů byla mrtvá a většina ostatních raněná. Vzduchem se nesla směs vůně krve a smrti. Ale bylo ticho. .... Insolitus přistála na nádvoří kde stála Satyra. Zachvíli tam přiběhl i raněný Solnakar a v náručí nesl Johnyho a další voják za ním Killera. „Co máš za meč???“ zakoktala Satyra „TO JE INTEGRÁL, MĚČ SAMOTNÉHO ZDROJE, PÁNA VŠECH DÉMONŮ. KDE JSI HO MOHL VZÍT???“ ozval se za nimi hlas Tyraela. Insolitus se pousmál a meč se mu rozplynul v rukou. „Iluze, pouhá iluze.“

Dodatek: Integrál je zbraň vládce démonů, Zdroje. Je to artefakt tak mocný že díky němu dokáže zdroj udržet v pekle své postavení a nikdy mu nikdy neodporuje. Když se mi objevil v rukou tak ani jeden z těch démonů mi nevěřil že ho mám. Nemohl bych ho nikdy získat. Ale už jen to že vůbec vím jak Integrál vypadá, mě dělalo velmi nebezpečným. Kdybych náhodou Integrál v rukou skutečně měl, tak pak by to nebyl boj. Moc toho meče je tak obrovská že by je dokázala zabít oba za méně něž sekundu. .... Až (jestli vůbec, ale asi ano) přijdou příště, už tenhle trik nezafunguje.

Tohle ukončení sem měl v plánu už když sem začal psát o řádu andělských, chtěl sem vám Integrál představit. Moje postava by chtěla Integrál získat, ale nejspíš se jí to nikdy nepodaří.

nepatrně upravena část shromažďování na nádvoří

Mafie 2008

Naposledy upravil insolitus dne ned 03. úno 2008 0:32:09, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 02. úno 2008 21:16:08 
 ICQ  Profil

Po boji:

Johny se probudil ve velké místnosti která byla osvětlená denním světlem. Rohledl se po mistnosti a spatril ze okolo lezi spousta dalsich lidi, kazdy mel nejake zraneni. Johny vstal a vydal se k oknu aby se podival ven. Kdyz dosel k oknu zjistil ze nadvori a hradby jsou ponicene. "To nebyl sen?" pomyslel si Johny. Otocil se a rozhledl se po mistnosti znovu. Nikde nezahledl Killera, Satyru, ani Insolita. Rozhodl se ze je pujde hledat. Kdyz dosel ke dverim mistnosti uslysel hlas: "Hej, kam to jdete?". Otočil se a spatřil že k němu běží žena s dlouhýmy zlatými vlasy a bílým oděvem na sobě. "Kam jdete?" zeptala se znovu když k němu doběhla. "Jdu hledat své přátele." opáčil Johny s mírným podrážděním. "Musíte odpočívat." oznámila mu. "Je mi fajn a teď když dovolíte rád bych se trochu prošel." pronesl Johny a vyšel z místnosti. Jediné co slyšel bylo: "Ale...". Šel tak dlouho dokud nedošel k vychodu na hradby. Došel tak daleko jak nejdál mohl. Před ním byla v hradbách díra. To co viděl mu připadalo neskutečné. Zdi poničené, spálená zem a pár děr. Všiml si také skladu který tvořila jen ohořelá kostra. Johny se vydal opět vrátil dovnitř a hledal své přátele. Cestou narazil na Solnakara který mu řekl že jeho přátelé jsou u Satyry. "Fajn a to je jako kde?" optal se ho Johny který byl podrážděný z toho že neví co se stalo. "Musíš o dvě patra výš a pak u schodiště doprava. Jsou to 7. dveře od schodiště." odpověděl Solnakar a pokračoval dál na nádvoří. "Díky." zavolal za ním Johny přes rameno. Vydal se tedy tak jak mu poradil Solnakar. Když došel k 7 dveřím od schodiště, zaklepal a otevřel dveře. Uviděl Satyru jak sedí na posteli, Killer který seděl vedle ní a Insolita který seděl na židly. Všichni tři se k němu otočily. "Johny!" zvolaly vsichni naraz. Satyra vyskocila z postele a vrhla se mu kolem krku. "Jsem tak rada ze te vidim v poradku." pronesla po chvily. "Jo, ja vas taky rad vidim." odpověděl Johny když ho Insolitus poplácal na zádech a Killer mu s usměvem hodil meč který Johny chytil a švihl s nim k zemi. "Mužete mi říct co se venku stalo?" zeptal se. "Posledni co si pamatuju bylo jak jsem propadl strechou skladu a ten se pak vznitil. A pak si pamatuju jeste kostlivyho draka ktery nademnou stal. A pak uz nic." dodal.......

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 11:20:13 

Wow kluci! :shock: Jste se nějak rozjeli, to aby teda ASS_Sasin odjížděl pryč častěji :D , jako kápi dolů, opravdu!

to Zdenda: ...nicméně tebe bych o něco rád požádal. Mluvil jsem s ASS_Sasinem a...pěkně jsi nám obou dost stížil pokračování v příbehu. Vím, že jsi to možná myslel dobře a také, že nemá moc čas. Ale tohle se už stalo Shadeově milé, takže mi příjde trapné, že se to znova opakuje a on i ten požadavek je...klišoidní. Dále mi vrtá hlavou jak se malá čarodějná holčička dostala k jednomu z nejmocnějších draků, který žije v sámem srdci masivní hory, obklopen celou svou letkou, jen tak? A pokdu tedy ano, tak prosím aby tvé postavy nebyli tak magicky předimenzované. Tudíž Tě prosím, jestli by jsi svůj post nemohl editovat, nejlépe onu část uplně vymazat?

Dále a to prosíme já a ASS_Sasin všechny: Pokdu to není nezbytně nutné...nepište za vůdce draků, prosíme hlavně ne za Zlatého a Purpurového!

Děkuji za pochopení, hodně fantazie vám a hodně štěstí vašim postavám! Dáváte jim pěkně zabrat... x)

Yours Kain de Amedha

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 14:27:59 

Já zatim nechám věci v andělské tvrzi na vás, já budu pokračovat u Gormara.

"To už je to až tak rozvinuté? Já myslel že ty změny teprve začínají." Gormar stál a nervěřícně koukal před sebe. Náhle ho přepadl pocit, pocit který ihnet poznal. "Už to je zase tady!" zakřičel a povalil druhého muže na zem. Všechno kolem se začalo klepat a z jednoho konce haly se začala blížit zeď vzduchu. "Další časová vlna? To není možné!" řval druhý muž. Vlna se stále hnala kupředu a všechno za sebou měnila. Holé zdi byli najednou pokryté obrazy, podlaha se z čistě bílé změnila na černou a ještě něco se změnilo, ale to není podstatné. Vlna se blížila k dvoum ležícím. První pohltila Gormarovy ruce, na kterých chybělo pár prstů. Jen co se dostaly do prostoru za vlnou byli ruce zase celé. Jenom co se vlna dostala k rukám druhého muže začali se měnit v prach. Když vlna přešla Gormar vstal a pohlédl pod sebe. "Manachane! Manachane kde seš?! Co se ti stalo?!" Podařilo se mu potlačit záchval zoufalství a uklidnit se. Vytáhl meč a zabodl ho do kamenné podlahy. "Zbohem bratře. Sejdeme se na onom světě." Pak vytrhl ze země meč a zasunul ho zpátky do pochvy. Otočil se a vyrazil ke zdi podívat se na obrazy. K jednomu došel a začal si ho prohlížet. Byla na něm rozzsáhlá tvrz plná bojujících. Dole pod obrazem byl nápis : "Andělská tvrz Bitva tisíce růží" "Bitva tisíce růží?! To není možné. Andělská tvrz nebyla zničená démony?! To sou ty změny až takové?!" Gormar vyběhl ke vchodu do další místnosti. "Jestli je to tak, tak si musím pospíšit neni už moc času.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 03. úno 2008 19:52:00 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Kluci, smekám dračí přílbu, fakt na chatu asi budu jezdit častěji, mimoto, příští týden odjíždím v sobotu a vracím se v pondělí. :lol:

To Zdenda:
I když jsem byl na chatě, psát jsem nepřestal. No dohromady mi word pad ukazuje šest stránek, tak si to ostatní užijte.
Navíc, tvá verze je značně nemožná. Jak jsem již psal, tu místnost vytvořili bytosti z pradávných dob a umístili tam pradávna kouzla, která již dávno nikdo nezná. Tudíž, jakákoliv teleportace dovnitř, ale i JAKÉKOLIV jiné kouzlo prostě uvnitř nefunguje. Pokud se teleportovala holčička před bránu, tak by skončila dost bídně, díky královským strážím. Navíc, nejdůležitější věc. Naposledy jsem se o Derwíně zmínil den před pářícími lety. Zlatý není ten typ draka, který by nečinně přešlapoval na místě, navíc by to také znamenalo, že by si musel najít jinou družku a už je v tom ohromný bordel...
Proto, jsem rád když sem tam něco mé postavy udělají, ale prosím, pokud je to něco důležitého a udělá to hlavní postava, poraďte se se mnou na icq.
Děkuji za pochopení a už přestanu plkat.
P.S. Zdendo, dávám ti plně k dispozici Lobastiho, pokud máš zájem, můžeš si s ním dělat co chceš, kdyby nějaká otázka tě trápila tak se ozvi na icq: 257-938-512
P.S.S Díky za vyřízení vzkazu Kaine. Alespoň jsem se na tohle mohl psychicky připravit ;)
P.S.S.S Nechť vás dračí síla provází...
P.S.S.S.S Disketa se nechce rozjet, ještě zítra něco zkusím, pokud to nevyjde, hold tak si budete muset do příštího pondělka počkat...

Můj YouTube blog
Rytíři!

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 1540 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 139, 140, 141, 142, 143, 144, 145 ... 154  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina