Pralev píše:
Poslední dobou na mě Terrani v TvP jezdí Marines + Banshees push. Jak se tomuhle bráníte? I když jsem o tom v obou případech věděl, 2x po sobě jsem to stejně neubránil. Měl jsem dost Stalkerů proti těm Bansheem, ale on prostě ve vhodnou chvíli poslal mariňáky dopředu, píchli si dávku, o vteřinu později dal attack-move i těm Bansheem a mně celá armáda lehla nechutně rychle. Ten druhej měl u toho dokonce Ravena a snipnul mi mariňákama Observera, Banshee pak zamaskoval a byl jsem úplně v pr...
Btw mluvím o Terranech, co jsou v Diamantu, oba měli okolo 2300 bodů, proto rady prosím s ohledem na to, že i microvali a tak
Tak pokud bys mel tech tak by fungovaly stormy ale tady asi mluvime o dobe kolem 10 minuty takze asi stezi. Asi by bodnul guardian shield. Každopádně HT by asi byla ideální volba. Nějaky epic feedback jak říká Murdoc by sundal i ravena a v tehle dobe by uz mohl byt alepson ten templar bez stormu, pak z nej udelat archona.
Raven je nebezpecny i v tom ze hodi point defence drone a stalkeri si strili panu bohu do oken.