Gepi píše:
Zdravíčko,
chtěl bych se vás zeptat na vaše zkušenosti za jak dlouho jste se vyškrábali z bronzu. SC2 už mám nějaký pátek ale nezkušeně sem dal placement matche skoro hned na začátku a prohrál všechny

Takže sem aktuálně na dně bronzu (viz podpis). Nějak mi to nevadí protože tam aktuálně asi můj skill patří a nemám moc čas hrát (bonus pool 2400

) Spíš nasávám teorii (replaye, forum, streamy) a dam tak 2-3 hry denně, ale ne každý den hned jak se to zlepší s volným časem chci se tomu více věnovat.
Nechci po vás asi přímo návod jak nejrychleji do vyžších lig, myslím že to prostě přijde samo, ale zajímala by mě vaše zkušenost jak jste postupovali (a nemusí to být jen postup z bronzu)
Díky za vaše posty
No já jsem se taky škrábal z bronzu (též placementy bez zkušeností), zatím hraji ve zlatě a už jen čekám na platinu. Trvalo mi to zhruba 3 měsíce, navíc hraji i 2v2. Replaye ti můžou pomoci, ale pokud koukáš na nějaký profi hráče, tak si myslím, že to stejně moc nevyužiješ.. V prvé řadě se nauč odrážet 6 pool, cannon rush, proxy rax a podobný s****y. Tady na fóru je to někde řešený, možná bys našel i nějaký rep. Taky je možnost hodit sem svoje rep a určitě se najde někdo, kdo ti to rozebere, vypíše chyby a co zlepšit:)