Grobe píše:
Já nevím, ale iDC má 2140 bodů v ladderu, měl bys ho aspoň trošku respektovat. Navíc, podle mě, řekl docela jasně, až mu pošleš replay, kde jsi hrál skoro bezchybně a stejně jsi prohrál (kvůli imbalanci, jak říkáš), tak řekne, že je Terran OP. Je to jednoduché, prohráváme, kvůli tomu, že děláme chyby. Když se podívám na replay, kde jsem prohrál, zamyslím se a řeknu si, kde jsem udělal chybu. Když se podíváš na replay ty, zaymslíš se a řekneš si, co je kde imba. Neukamenuj mě, prosím, je to dost nadsázka, nechci tě nijak urazit

Já respektuju lidi, kteří argumentují věcně a podstata jejich příspěvků není osobní útok, nikoli lidi, kteří na nějaké dobré úrovni hrají počítačovou hru

Replay, kde jsem hrál skoro bezchybně, a přesto jsem prohrál, samozřejmě nenajdu, to je takový primitivní "chyták" z jeho strany, protože bezchybně ani skoro bezchybně nehraje nikdo, i u těch nejvíc top hráčů jdou v jejich replayích ty chyby vysledovat (i slabším hráčem, než jsou oni sami). Můžu mu ale najít replay, kde si myslím, že jsem hrál lépe než soupeř a kvůli imbalanci jsem prohrál (nebo naopak kde soupeř hrál imho lépe než já a kvůli imbalanci jsem vyhrál). Já jeho prohlášení, že Terran je OP, k životu ani ke štěstí nepotřebuju, takže asi takovou mám motivaci jít ty replaye hledat (obnáší to pustit si znovu pár desítek svých replayů, což zabere dost času).
Btw zrovna můj poslední článek na blogu (Jak hrát - analyzujeme replaye) tvrdí přesně pravý opak toho, co tu o mně teď píšeš ty

Opravdu nechápu, proč na mě lidi útočí stále dokola těmi stejnými argumenty, jako třeba že hledám výmluvy pro své prohry, když už jsem tu mnohokrát napsal, že nejintenzivněji ten imbalance vnímám právě tehdy, když hraju sám Terrana

Nebo proč mi někdo neustále podsouvá, že si tady nebo na blogu jen neplodně stěžuju, naříkám a nic konstruktivního nevymyslím, když většina mého blogu jsou zaměřením rady pro hráče, jak hrát a jak se zlepšovat.