StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 04. srp 2020 2:59:04

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 11:38:53 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 21. říj 2010 22:37:41
Příspěvky: 61
Gappo píše:
Pokud jsem to teda dobře pochopil, je třeba upgrade na CPU, MB, GF + ram (co máš aktuálně za paměti ? )
Další moje otázka, chceš fungl nové věci a nebo můžou být z druhé ruky ?


Pochopil si to naprosto dobre :)
Aktualně mam DDR2 5119MB nejakych 800MHz tusim. Uplne novy sou fajnovejsi, nevim jak hodne mam verit z ty druhy ruky :/

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 11:55:53 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
otazka je kolik "uetris" tim ze to je z druhe ruky preci jen to zase nebyvaj veci ktery sou nej a podle me za ne o moc vyssi cifru poridis zelezo ktery je vykonejsi nez to z druhy ruky nemluve o tom za na novym mas plnou zaruku, zase na druhou stranu z druhe ruky pokud je to od nekoho duveryhodneho mas jistotu ze to je vyzkouseny a chodi to spolu takze odpadnou starosti ohldne kompatibility novych soucastek. Ale zase to schaneni podkladu a informaci je ta nejzabavnejsi cast na stavbe kompu :mrgreen:

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 12:52:17 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 14:37:25
Příspěvky: 194
Bydliště: Kladno
no to je věc názoru ... ale budiž

hele a co něco takového ? myslím, že by to mohl být zlatý střed


GIGABYTE MB GA-P61-USB3-B3
INTEL cpu CORE i3-2100
KINGSTON 8GB=2x4GB DDR3 1333MHz HyperX (PN: KHX1333C9D3B1K2/8G )
GIGABYTE VGA GV-N56GOC-1GI GeForce GTX 560 1024MB GDDR5 ( PN: GV-N56GOC-1GI)

No a cena mi momentálně dává 9846,- s DPH

Názor ?

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 13:28:52 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 21. říj 2010 22:37:41
Příspěvky: 61
Gappo píše:
no to je věc názoru ... ale budiž

hele a co něco takového ? myslím, že by to mohl být zlatý střed


GIGABYTE MB GA-P61-USB3-B3
INTEL cpu CORE i3-2100
KINGSTON 8GB=2x4GB DDR3 1333MHz HyperX (PN: KHX1333C9D3B1K2/8G )
GIGABYTE VGA GV-N56GOC-1GI GeForce GTX 560 1024MB GDDR5 ( PN: GV-N56GOC-1GI)

No a cena mi momentálně dává 9846,- s DPH

Názor ?


Procesor odpovida memu AMD (dual core 3,10GHz). Radsi bych 4 jadro (a radeji AMD, s Intelem nejsem moc kamarad :) ) a trochu slevil na grafice. Napadla me tato http://www.alfacomp.cz/php/product.php? ... 0BV4YR11EP

Pralev: normalne se mi taky neseka, ale jakmile du do warzony, nebo sem ve fleete, tak uz je to sekacka :)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 14:26:20 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
co se tyce ram bych sel aspon do 1600 MHz
Mb ja osobne mam tuhle a zatim sem s ni nemel nejmensi problem ( je pravda ze sem tak trouchu zatizenej na MSI :lol:, ale vzdycky mi od nich vsechno slapalo jak hodinky ) a co se tyce grafiky tak i kdyz sem byl dlouho dobu zastance nvidie tak ted mam taky atinu a sem s ni spokojenej navic ma cca o nejakejch 20-30% mensi spotrebu coz je celkem fajn a na zjisteni jakej clovek potrebuje zdroj je fajn tenhle programek halvne nekupovat nejakej no name nebo neco jako eurocase, co vim osvedcena znacka zdroju je seasonic ktera je prakticky sazka na jistotu za slusnej peniz.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 14:51:39 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 14:37:25
Příspěvky: 194
Bydliště: Kladno
ohledně cenového stropu, jsem se to snažil postavit dle svého názoru ... samozřejmě těch možností konfigurace je mnoho.

Osobně MSI nedoporučuji, ale je to věc zkušeností a náhody na kousky .... v práci jsme s MSI ukončili spolupráci, důvodů bylo dost ....


Ohledně zdroje souhlasím, nikdy nekupovat nějakou levnou šunku ... lepší je si opravdu připlatit za kvalitní značku.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 15:13:46 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 14:37:25
Příspěvky: 194
Bydliště: Kladno
Kinetik píše:
..............


Dle mého AMD v CPU zaspalo ... jak jsem psal, jde si s tím opravdu pohrát :)

k VGA ... neblázni, 6850 jsou strašné srajdy ... to i moje 5850 to smlsne jak malinu ...

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 18:12:13 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 21. říj 2010 22:37:41
Příspěvky: 61
Gappo píše:
.....


I tak bych raději 4 jadrá místo 2. Rád bych i něco točil atp, a na to mi ty 2 jádra nestačej :/

A nějakou jinou, cenově/výkonostně dostupnou grafiku by si doporučil?

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 19:03:03 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
Kinetik píše:
I tak bych raději 4 jadrá místo 2. Rád bych i něco točil atp, a na to mi ty 2 jádra nestačej :/


To by bylo asi idelani to 4jadro, ale spis od intelu, amd jsou dneska pouzitelny uz jen v lowendu..

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Upgrade pc
PříspěvekNapsal: úte 17. led 2012 21:00:38 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: čtv 21. říj 2010 22:37:41
Příspěvky: 61
satik píše:
To by bylo asi idelani to 4jadro, ale spis od intelu, amd jsou dneska pouzitelny uz jen v lowendu..


A dela intel nejaky cenove dostupejsi 4jadra? Zatim co sem koukal, tak pod 4500 sem nenasel.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 20 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 10 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz