Puvodni sestava rozhodne na SC2 bohate staci. Ne ze by si za ty prachy nesehnal o dost lepsi..
Kazdopadne mi prijde dost komicky investovat do case s prosklenou bocnici, kdyz tam nejsou poradny streva
Me osobne slouzi case spis jako operka pro nohu pod stolem, nez jako diskoteka na stole, ale kazdej to ma rad jinak
Jinak na DVD mechaniku bych se nevykaslal, stoji prd a jeste ji dlouho vyuzijes. Priplacet na RAMkach mi prijde blbost, mnohem efektivnejsi je imho koupit vic obycejnejsich ramek, nez naopak. Osobne by mi nestacil ani ten 0.5Tb hadr, ale to zalezi na tobe. Jestli chces priplacet 2.5k za origo OS je tvoje vec, ale pokud uz mas v kompu nakej warez, nebo zapomenutej shareware tak uz stejne pujdes do pekla
Od sestavovacu sestav bych obecne vubec nenakupoval. Vetsinou se ti tam snazi narvat naky komponenty, ktery hezky zni kdyz sou napsany v letaku, ale pomer cena/vykon je nahovno. Tata si ted koupil domu bratru za 15k sestavu od Linxu. Asi ne o moc lepsi, nez co si psal ty a sou v tom perly jako napr. 4Gb ram na 32bit W7 a pak sice 1Tb disk (aby vypadal dobre v letaku
), ale ma jen 5400 otacek. Bych blil.
Podle me je pro tebe nejlepsi (jak psal Easyy) inspirovat se napr. na tom PCtuningu. Takovi HW nerdi maj dobrej prehled o tom co je v pomeru cena/vykon nejoptimalnejsi a nejsou motivovany tim, ze se jim vali na skladu nakej neprodejnej HW co se ti snazi prodat v sestave - jak tomu bezne bejva u prodejcu sestav.
Za 11.5k bez woken krasna prace a rek bych mnohem vykonejsi nez to puvodni.
http://pctuning.tyden.cz/hardware/pc-sestavy/19275-doporucene-sestavy-a-monitory-listopad-2010?start=3PS: Jestli ten komp nepotrebujes hned, tak bych pockal az do ledna-unora, kdy to nejspis po vanocich spadne..