StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 21. čer 2021 19:47:19

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Problém - Značení skupin
PříspěvekNapsal: pon 04. led 2010 16:05:09 
Offline
 Profil

Registrován: pon 04. led 2010 15:56:03
Příspěvky: 2
Zdravím,
předpokládám, že většina z vás, kteří jste hráli nebo hrajete SC multiplayer, používá označování (hotkeying) jednotek pomocí ctrl+číslo a skupinu potom vybere stistem daného čísla (stisk jednou = výběr, dvojstisk = přesun kamery). V tom tkví můj problém: nejde mi tyto skupiny vybírat stiskem čísla, pouze pomocí alt+číslo. Je to trochu otravné a nepraktické.
Vlastním SC Broodwar a verze je 1.16.1
Za jakoukoliv radu budu vděčný!


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém - Značení skupin
PříspěvekNapsal: úte 05. led 2010 18:13:48 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: úte 15. led 2008 19:06:06
Příspěvky: 84
Bydliště: Bořitov
Měl jsem podobný problém, musel jsem pro výběr skupiny zmáčkout shift+číslo.
Bylo to proto, že jsem měl nastavenou českou klávesnici, ve které tlačítka pro čísla nejsou čísla ale háčkovaná písmena. Ve hře myslím nastavit klávesnici nelze, takže bylo nutné nastavit anglickou klávesnici jako dominantní pro celé Windous.
Zkus tedy zjistit, proč alt+číslo znamená číslo a změnit to na normál.

_________________
I hate
mmmmm--oooooooo--nnnnnnnn--dddddddd--aaaaaaaayyyyyyyy--ssssssss
mmmmm--oooooooo--nnnnnnnn--dddddddd--aaaaaaaayyyyyyyy--ssssssss
mmmmm--oooooooo--nnnnnnnn--dddddddd--aaaaaaaayyyyyyyy--ssssssss
mmmmm--oooooooo--nnnnnnnn--dddddddd--aaaaaaaayyyyyyyy--ssssssss
mmmmm--oooooooo--nnnnnnnn--dddddddd--aaaaaaaayyyyyyyy--ssssssss


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém - Značení skupin
PříspěvekNapsal: úte 05. led 2010 20:51:24 
Offline
 Profil

Registrován: pon 04. led 2010 15:56:03
Příspěvky: 2
Bůh Ti žehnej! Problém vyřešen přepnutím na anglickou klávesnici. New aeon begins...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém - Značení skupin
PříspěvekNapsal: úte 12. led 2010 16:32:49 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: ned 05. srp 2007 16:32:30
Příspěvky: 14
spustis hru a zmacknes levej alt+shift(defaultni zkratka win na prehozeni klavesnice), pak bys mel mit anglickou kalvesnici :)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Problém - Značení skupin
PříspěvekNapsal: pát 07. kvě 2010 12:49:14 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 18. čer 2007 21:15:08
Příspěvky: 381
Já teď řeším podobný problém, že sice vím že se má přepnout na anglickou ale ve hře mi přestalo fungovat alt+shift přepínání na anglickou a mám stále českou :(

Jeden den to fungovalo a druhý už ne.

_________________
And thou shall count to three...
Jumbik Bnet acc


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 5 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz