StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. čer 2021 14:33:48

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2009 0:12:10 
Offline
 Profil

Registrován: stř 11. úno 2009 0:01:48
Příspěvky: 4
BW hraju 5 let na různých PC v pohodě, ale za poslední dva měsíce se mi děje podivná věc: Zapnu BW a hraju a hraju a po nějaké době (někdy je to 5 minut, někdy 3 hodiny) mi vytuhne hra i celý PC. Nefungujou žádný klávesový zkratky a ani po 5 minutách to nespadne do Windows - prostě totálka. Jediná zajímavá věc je, že v bodě kdy to vytuhne, začne opakovat ten zvuk, který zrovna přehrával (jenom ten kousíček pořád dokola). Psal jsem do Blizzardu, ale ti k tomu přistoupili jako obvykle - automaticky - vypsali seznam chyb, které znají a jak je opravit, ale že jsem jim napsal něco jiného už je moc nezajímalo. Potom jsem zkoušel zapnout BW v jiných režimech a pak i přes BWL, ale nic nepomáhá.

Tak se ptám: Má tady někdo s tímto problémem zkušenosti? Má tady někdo nápad, jak můj problém vyřešit?

Díky moc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2009 15:42:24 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 30. čer 2007 13:44:46
Příspěvky: 56
Připomíná mi to stejný problém, který jsem měl docela nedávno já. Bohužel to bylo tím, že bylo vadné CD, takže některé sekvence nešly přečíst a StarCraft na to reagoval zakousnutím. Doba, po které se to stávalo, se také nedala určit. Nejsem si teda jistý, že by mi zakousl celý Windows, ale je to možné. Takže to možná bude tím.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2009 17:08:22 
Offline
 Profil

Registrován: stř 11. úno 2009 0:01:48
Příspěvky: 4
Jo, CD už je hodně jeté. Ale to jsem myslím taky vyřešil když jsem si udělal jeho .iso, ale je možné, že už ten obraz je špatně, protože bylo vadné CD. Nevím. Ale je divné, aby zamrzl celý PC.

Stejně díky za odpověď


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: stř 11. úno 2009 17:22:00 
Offline
 Profil

Registrován: stř 11. úno 2009 0:01:48
Příspěvky: 4
Taky mě napadá, že se mi to myslím jednou stalo i u jiné hry - Atomic Bomberman (asi).


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: pát 27. pro 2013 19:58:12 
Offline
 Profil

Registrován: pát 27. pro 2013 19:43:26
Příspěvky: 4
ja mám trochu iný problém nabehne mi inštalačka inštaluje to z toho internetu asi 5 hod. bo mi sťahuje 250 k za sek. čo prežijem ale nech chcem pustiť v hoc akej časti inštalácie alebo aj po nej zhasne mi úplne obrazovka a napíše že COUPURE 75.1/60HZ HRá MI DO TOHO HUDBA A JA NEVIEM čO ĎALEJ LEBO JEDINý KTLAVES čO MI FUNGUJE JE Esc a to mi vipne celú hru určite to bude dáka blbosť ale neviem čo dik za každú radu


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: pát 27. pro 2013 20:12:26 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. bře 2013 19:50:57
Příspěvky: 51
zkus to prosím napsat ještě jednou, pomaleji a srozumitelně. Píše-li ti to nějakou hlášku, doslovně si ji opiš, nebo zkopíruj, či vyfoť.
S tou citací co jsi napsal by pro srozumění nepomohl zjevně ani strýček Google...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: pát 27. pro 2013 20:28:56 
Offline
 Profil

Registrován: pát 27. pro 2013 19:43:26
Příspěvky: 4
COUPURE 75.1KHZ/60HZ TO JE VšE


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: pát 27. pro 2013 20:30:00 
Offline
 Profil

Registrován: pát 27. pro 2013 19:43:26
Příspěvky: 4
PRíDE MI TO AKO KEĎ NEMáM KONTAKT PC S MONITOROM


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: sob 28. pro 2013 14:13:59 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. čer 2012 8:00:09
Příspěvky: 19
Zapomeli jste zminit nejdulezitejsi fakt - mate Windows 7 (popripade 8). Reseni je prekvapive jednoduchy (ackoliv se nikde nedoctete o nem - musel jsem si to vyzkouset sam) - vypnete (totalne vyhodit ze seznamu procesu) Skype. Pak nic nepada. Pokud problem pretrvava, pisnete. Je jeste jedna moznost, ale tohle byla u me jistota. Tohle je reseni ohledne zamrzani hry/PC.

Btw. To psani s capslockem je dementni.

Edit 2: Urcite to nepise COUPURE... Prosimte, opis to doopravdy presne tak, jak to pise.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Zmrzne PC
PříspěvekNapsal: sob 28. pro 2013 16:27:34 
Offline
 Profil

Registrován: pát 27. pro 2013 19:43:26
Příspěvky: 4
už som ten nápis vyriešil bolo to v nastaveniach farbi a frekvencie monitoru už mi len hra hudba a ukáže sa mi kurzor mišky prerobený ako keby už hra išla no furt hra iba hudba


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 11 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz