StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 06. pro 2019 16:09:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 20:05:00 
Offline
 Profil

Registrován: pát 26. lis 2010 16:27:11
Příspěvky: 96
Můžete my někdo vysvětlit všechny ty zkratky jako 6pool haxx atd. :D

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 20:18:12 
Offline
 Profil

Registrován: ned 24. říj 2010 17:23:00
Příspěvky: 97
6pool znamena , ze zerg stavi spawning pool pri 6 suppli, tim padem si narusuje celkovou ekonomiku a pokusi se te rychlym rushem vyridit.

Haxx znamena asi Raxx a to je kasarna u terranu :)

_________________
Obrázek
get your own starcraft 2 signature at sc2sig.com


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 20:24:15 
Offline
 Profil

Registrován: pon 06. pro 2010 16:59:47
Příspěvky: 23
mne velmi pomohlo toto http://pralev-sc2.blog.cz/1011/slovnicek-pojmu.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: pon 13. pro 2010 20:25:09 
Offline
 Profil

Registrován: pát 26. lis 2010 16:27:11
Příspěvky: 96
díky a ještě nějaké ty ostatní ať vím o čem se tady na foru bavíte :D
edit//díky Uriel :D

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: stř 29. úno 2012 23:47:35 
Offline
 Profil

Registrován: sob 31. črc 2010 9:40:37
Příspěvky: 117
Zdravim,
mam jednu otazecku na T.
Kdyz mam 3 CC a z toho 2 OC a 1 PF,tak proc se mi v te PF nedelaji workeri,kdyz zadam 3xS ? Proste zadam skupinu + 3xS a misto,aby se mi 3 wokeri rozdelili do 3 CC po jednom,tak se mi do jedneho OC zadaji 2,do druheho OC treti a v PF nikdo.
Stejny problem je defakto i u toho,kdyz mam 2 OC a 1 CC..Proste jak nejsou vsechny 3 budovy stejne,tak se ti workeri rozdelujou zvlast..
Jde to nejak nastavit,nebo musim na PF klikat zvlast.
Diky za rady

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2012 0:13:58 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Registrován: stř 01. zář 2010 21:09:48
Příspěvky: 749
Bydliště: krkonose
Lajtra píše:
Zdravim,
mam jednu otazecku na T.
Kdyz mam 3 CC a z toho 2 OC a 1 PF,tak proc se mi v te PF nedelaji workeri,kdyz zadam 3xS ? Proste zadam skupinu + 3xS a misto,aby se mi 3 wokeri rozdelili do 3 CC po jednom,tak se mi do jedneho OC zadaji 2,do druheho OC treti a v PF nikdo.
Stejny problem je defakto i u toho,kdyz mam 2 OC a 1 CC..Proste jak nejsou vsechny 3 budovy stejne,tak se ti workeri rozdelujou zvlast..
Jde to nejak nastavit,nebo musim na PF klikat zvlast.
Diky za rady


musis to bohuzel prepnout, takze treba S S TAB S

_________________
Obrázek Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2012 0:14:55 
Offline
 Profil

Registrován: sob 31. črc 2010 9:40:37
Příspěvky: 117
Tak toho jsem se bal :D
Diky Satiku

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2012 6:21:47 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
ja to resim tak ze v PF SCVaky nevyrabim jelikoz pokud mam na naturalce OC a na 2 PF tak mam v 90% her i macro 2 OC v mainu :)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2012 8:43:42 
Offline
Uživatelský avatar
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Registrován: úte 27. črc 2010 10:52:05
Příspěvky: 821
Mozno by ste to mali nahlasit ako bug... je to sice iny typ budovy, ale stavaju rovnake jednotky, takze by to mohli spravit

_________________
Proud member of the clan Inaequalis [INAE]
* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Vysvětlení :D (N00b)
PříspěvekNapsal: čtv 01. bře 2012 8:48:55 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 27. zář 2010 14:18:09
Příspěvky: 375
podle me to bug neni kdyz mam v jedne skupine rax s techlabem a starport tak se mi po zmacknuti taky udela jen rauder ne rauder a medevac, a zase pri vyrobe scvaku zase takovej problem neni zmacknout S,S,TAB,S misto S,S,S je to jen o zvyku

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 14 ]  Přejít na stránku 1, 2  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz