T.iN.T.a píše:
kori píše:
Pokud ma nahore treba 7, 8 kanonu a ty jsi pod zakladnou s tankama, tak ti ty kanony Vikingy sejmou ani nemrknes. 8 canonu, nad tim 5 VR. Snad krome 10ti atomovek me nenapada, jak to udolat. Cekam radu od zkusenych

Ja nevim co ti na mojich radach prijde nezkusenyho. Kanon range 7 VS tank range 13, VR range 6 VS viking range 9 a navic rozhled 10. To je jednoducha matika:) A kdyz uz jsme u tech poctu, tak protose kterej vyhodi 1200 za kanony musis precislit armadou jak nic. Nevim co by si chtel za zkusenejsi radu i kdyz atom by moh tech 8 kanonu sfouknout taky jednim vrzem:D
Btw. nejvetsi prdel, ze ty si stezujes nad pozici ze ktery ma kazdej toss panickej strach a pise jak jsou terrani OP:D > Tanky pred branama s marinou:)
Jen upresnuju situaci

On to ma na plosine, kam ten tank nevidi. Tam jsou vsude kanony a hned nad nima massuje VR. Jak tam vyletim s vikingem, tak posle VR a hned se vrati. No, jsem lama, mam blby micro, takze ten viking dostane bud zasah od VR nebo od canonu a nebo tam ten tank zas nevidi. A on s VR otravuje...a proste to jde cely do peeerdlele
Jinac armadu jsem mel slabou, jak jsem psal, on utocil, neudolal me a ja se zbytkem sel na nej. Takze zadny velky zasoby jsem taky nemel. Myslel jsem, ze ho udolam, ale jak byl zapikolovanej, tak to na nej nestacilo.