Hmmm az dojdem domov rad si to pozriem, osobne proti zergovi nemam taky problem s nicim taky problem ako s mass zerglings + banes, vcera som hral par 1v1 hier (moja slabina, hravam skoro iba 2v2/3v3) roache niesu problem, ani muty (teda ak nespravim tu chybu ze sa na ne nepripravim), aaale velky problem mam ked sa mi nepodari zergovi dat dolu expu napriek tomu ze sa drzim na rovnakom pocte alebo o expu menej. na rovnakom pocte ich ale nemam tak saturovane, je to skor o tom ze ked uz sa ide do 3 exp tak mavam problem to vsetko nestiham dobre chranit, vzdycky ked niekam idem mi vpali 20-30 zerglingami do nejakej tazby, o expu sice nepridem ale netazim.
Kritickym bodom som si vsimol (kde uz na 80% zacinam mat seriozne problemy) je ak sa zerg dostane na tretiu expu. A stale massuje zerglings + banes, obcas nejaka tech unita - muta/hydra. Zavezuje sa a tym ma vacsinou zrdzi dost na to aby som obetoval vacsinu armady na tu expu, sice zergovi tiez znicim armadu, no nez dojde k dalsiemu stretu vacsinou ma znova dost lariev aby ma odrazil alebo dost oslabil a musim sa stiahnut.
V tomto momente uz som dost pozadu a vacsinu to skonci mojou chybou (zly pohyb marinou/hellionmi a skoncil som, thory a tanky to uz same nezvladnu).
Konkretne som vcera hral dost dlhu hru zo zergom a killratio som mal 1:3, vsetko v poli, tanky som pouzival relativne malo, skoro nic z tych killov nebolo obrannych. zly pohyb, znicil mi armadu, zostali mu nejake muty, poslal mi ich do tazby a uz bolo vymalovane....
toto je proste nieco s cim sa neviem dost dobre vyrovnat. Jedine co ma napadlo su dobre dropy, ale to moc nedavam (vacsinou zerg vie o mojom dropy a kym nema nejaku vzdialenejsiu expanziu nemam moc kam uspesne dropovat

.
Nemate nejaku radu na co sa v tomto zamerat? hlavne teda ci skor sa sustredit na tie dropy alebo na helliony+ thor (tu som si vsimol ze casto robim chybu v tom ze boji dost neovladam tie helliony, co sa dost prejavuje na ich ucinnosti)? Pripadne nieco ulne ine?
Ked hram 1v1 casto trenujem aj s kamosom co hra zerga (platina) presne tymto stylom, teda aspon proti terranovi a uspesnost mam doteraz asi 10%... Viem sa branit, viem toho zerga potlacit, ale neviem ho dorazit...