saltazar píše:
Jen doplním Skylleera, je sice hezké aby jsi měl přesně dané výrobny, jako jsou třeba ty 4 gaty na bázi, ale to pro mě platí především ze začátku když fakt všechno warpuješ jak nejrychleji to jde. Když se tedy bavíme o late game, já mám stejně jako ty jsem protoss že, přebytky minerálů, protože jezdím rozmanitou armádu většinou náročnou na plyn, když už je to ta late game, že těžím třeba na těch 3 expanzích, tak techuju na více věcí. Mám tedy třeba 2 robotics, 2 stargate (jen voidy a fenixove, maják stavím málokdy v 1vs1), tech na templáře, prostě všechno a k tomu třeba 10-15 warpgate. Nestavím ve všem najednou, ale jde o to že když se se soupeřem vyměníte armády, třeba z velké části, tak ty můžeš rychle přepínat výrobu tak aby si soupeře překvapil, když bojuješ na jednom konci mapy tak do toho postavíš pár voidů, pošleš je někde obchvatem a podobně. Navíc třeba včera jsem hrál proti zergovi, ten mi náhle do mé převážně zealot+collos+sentry armády naběhnul s 10 coruptors, jednoduše jsem si do bitvy nawarpoval stalkery a je to.
Jestli chceš můžeme dát místo nějakých rychlých bitek hru kterou dotáhneme dál.
Můžeme hrával jsem právě několik late game v poslední době a všechny jsem prohrál díky tomu že jsem měl 26 zealotů v minerálech a on měl vše v armádě