StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 13. pro 2019 6:24:07

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 9:28:47 
Offline
 Profil

Registrován: úte 17. srp 2010 7:01:54
Příspěvky: 98
Jaká nobovská chyba? Oba jeli klasiku. Poslední scouting jejich základny ukázal že oba mají 2 gaty. Jeden stavěl už třetí. To že těsně potom poslal probu a totálně v odlehlém místě mapy postavil 2x stargate, to nevyscoutuje ani takový borec a skiller jako jsi ty.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 9:33:53 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. dub 2010 7:04:40
Příspěvky: 1097
Takový borec jako já asi ne, ale takový skiller, který v každém druhém svém příspěvku na fóru neopomíjí zmínit, že je diamantový a ostatní jsou lamy, které brečí na imbalance, protože jsou lamy, by měl umět ze scoutu soupeřovy základny poznat a pochopit, že něco je špatně (že má těch Stalkerů například výrazně méně) a vzhledem k dost omezeným možnostem, které v současné době SC2 nabízí, si vydedukovat, že to budou schovaní VR nebo DT.

_________________
Obrázek

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 9:43:36 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 26. srp 2010 9:20:27
Příspěvky: 307
Jo to dělám rád také .. 2x proxy SG aby to soupeř nenašel a řekl bych že v 90 procentech her to nenajde, celou mapu proscoutovat nejde a i když to něčim objeví v době kdy jsou 2 voidi hotový a další dva na cestě tak je už pro něj většinou pozdě.
Pravda je že podle velikosti zbytku army se to dá "odhadnout" že se někde něco takovýho děje, to je pravda, ale když se dobře mlží a klidně třeba i postaví/rozestaví robo když je poblíž soupeřova drona nebo tak něco, tak to dovede dobře zmást.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 9:43:46 
Offline
 Profil

Registrován: úte 17. srp 2010 7:01:54
Příspěvky: 98
V každém druhém? Nauč se počítat. A i kdyby to tak bylo, ty se s tím chlubíš v každém tvém přízpěvku tou tvou tabulkou za kterou bych se totálně styděl, protože mít odehráno 12 výher a 10 proher a být v diamantu s +-250 bodama je fakt na OSTUDU !!! Jdi si na ten svůj blog, piš si tam ty svoje sračky, hezky si tam v klidu plakej nad OP terranem a zapomeň že existuju. To že si proti mě zaujatý jde vidět s každého tvého přízpěvku. Lituju ty lidi co tady chodí a musí tady číst ty tvoje sračky jak jen do mě rypeš a nenapíšeš nic pořádného. Tímhle s tebou končím. Místo toho aby jsi tady seděl na foru by jsi měl oprášit SC2 CD a pustit si pár her 1vs1 aby ses vrátil do reality protož to tak vypadá, že nemáš vůbec šajn, co se momentálně ve hře děje. To že jsi hrál betu je sice hezké, ale je tomu už 2 měsíce a od té doby se hodně změnilo. Přišli noví hráči, změnily se taktiky a o tom jak tak koukám ty nemáš ani práj. Jak bys taky mohl když máš za celé 2 měsíce odehrálo 22 her v 1vs1. Poroučím se.

BTW sorry za off topic, ale tenhle člověk mě už fakt sere.


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 9:45:44 
Offline
 Profil

Registrován: úte 17. srp 2010 7:01:54
Příspěvky: 98
Stealman. Souhlasím. Ono je to taky dost na hovno, protože sice mu můžeš vyscoutovat, že má v základně jen pár jednotek, jenže co když je má mimo základnu, může mít ty jednotky kdekoliv na mapě a to nezjistíš "ani OP scanem co má terran" :-)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 9:55:16 
Offline
 Profil

Registrován: stř 18. srp 2010 12:05:39
Příspěvky: 304
Pralev píše:
Takový borec jako já asi ne, ale takový skiller, který v každém druhém svém příspěvku na fóru neopomíjí zmínit, že je diamantový a ostatní jsou lamy, které brečí na imbalance, protože jsou lamy, by měl umět ze scoutu soupeřovy základny poznat a pochopit, že něco je špatně (že má těch Stalkerů například výrazně méně) a vzhledem k dost omezeným možnostem, které v současné době SC2 nabízí, si vydedukovat, že to budou schovaní VR nebo DT.


a tady leží rozdíl mezi stim and win a chápáním hry ;)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 10:09:33 
Offline
 Profil

Registrován: pon 06. zář 2010 17:17:08
Příspěvky: 320
ondik píše:
Pralev píše:
Takový borec jako já asi ne, ale takový skiller, který v každém druhém svém příspěvku na fóru neopomíjí zmínit, že je diamantový a ostatní jsou lamy, které brečí na imbalance, protože jsou lamy, by měl umět ze scoutu soupeřovy základny poznat a pochopit, že něco je špatně (že má těch Stalkerů například výrazně méně) a vzhledem k dost omezeným možnostem, které v současné době SC2 nabízí, si vydedukovat, že to budou schovaní VR nebo DT.


a tady leží rozdíl mezi stim and win a chápáním hry ;)

Po bitvě je každý generál..

_________________
Obrázek

Weezing.856


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: sob 25. zář 2010 12:03:14 
Offline
 Profil

Registrován: ned 15. srp 2010 18:42:41
Příspěvky: 19
Merlin píše:
V každém druhém? Nauč se počítat. A i kdyby to tak bylo, ty se s tím chlubíš v každém tvém přízpěvku tou tvou tabulkou za kterou bych se totálně styděl, protože mít odehráno 12 výher a 10 proher a být v diamantu s +-250 bodama je fakt na OSTUDU !!! Jdi si na ten svůj blog, piš si tam ty svoje sračky, hezky si tam v klidu plakej nad OP terranem a zapomeň že existuju. To že si proti mě zaujatý jde vidět s každého tvého přízpěvku. Lituju ty lidi co tady chodí a musí tady číst ty tvoje sračky jak jen do mě rypeš a nenapíšeš nic pořádného. Tímhle s tebou končím. Místo toho aby jsi tady seděl na foru by jsi měl oprášit SC2 CD a pustit si pár her 1vs1 aby ses vrátil do reality protož to tak vypadá, že nemáš vůbec šajn, co se momentálně ve hře děje. To že jsi hrál betu je sice hezké, ale je tomu už 2 měsíce a od té doby se hodně změnilo. Přišli noví hráči, změnily se taktiky a o tom jak tak koukám ty nemáš ani práj. Jak bys taky mohl když máš za celé 2 měsíce odehrálo 22 her v 1vs1. Poroučím se.

BTW sorry za off topic, ale tenhle člověk mě už fakt sere.

Ale jozko nejeduj sa. Mamicka kupi zmrzlinku a vsetko bude zase v poriadku :))

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 22:15:00 
Offline
 Profil

Registrován: úte 21. zář 2010 0:41:02
Příspěvky: 59
jake jednotky dokazete za protose postavit v casovem limitu 5:40???proti terranovi? :?: samozřejmě v klaní 1v1

_________________
Obrázek

Sem Bronzak a nestydím se za to


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: úte 28. zář 2010 22:37:33 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 05. srp 2010 15:28:26
Příspěvky: 23
Bubla píše:
jake jednotky dokazete za protose postavit v casovem limitu 5:40???proti terranovi? :?: samozřejmě v klaní 1v1

7 zealotu

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz