Moor8 píše:
BENY: 15 probů jen na krystaly, plus 3 na gas, ale já hraji zatím jen praktickou ligu, ale i tady je to docela nabušené. Zatím mám víc, jak 50% úspěšnost, ale stejně. někdy mě udivuje, jak toho tolik můžou mít, někdy na to koukám, jak turista na orloj

nevím, poslední dobou mě to už nebaví, je to bu´d ho do 10 minut zničím já, nebo on mě. Nepamatuji, kdy jsem se naposledy dostal ke kolosům nebo carrier. Bu´d ho vykosím já se zealoty a stalkerama, nebo on mě s mmm. U zergů se dostanu i k dark templářům. Už dlouho jsme se nedostal k pořádnému boji a pořád začínat mě taky už nebaví....
15 je stejně málo, máš kvůli tomu míň surovin a tudíž i míň jednotek.
A docela chápu, že tě to přestává bavit. Ale nezapoměň, že SC2 není jen Protoss 1v1

deathwing píše:
cau, moze nekdo poradit co hrat za protosa proti teranovi, kdyz je zalezlej u sebe a ma hromadu marinaku se siegema a k tomu nejaky banshee a vinkingy? jel sem 4-Gate strategii, ale s tim sem se nejak moc nechytal, viz prilozenej replay.
http://ulozto.cz/5576200/pvt-prohra.sc2replay4Gate jsem proti terranovi přestal dělat, protože její slabinou je právě prorážení wallu. Místo toho jedu 2Gate Robo a na základě scoutingu se pak rozhudnu, co dál.
Replay jsem neviděl, ale když se terran zakope, tak je třeba, aby jsi ty expandoval a měl kontrolu nad mapou. Postav si pár kanónů u bází a dávej pozor na terranovy vzdušný útoky - proti tomu jsou podle mě nutnost stalkeři s blinkem.
Terran bejvá nejvíc zakopanej u rampy, čili by se ti mělo podařit mu harrasovat SCV - dobrej způsob je třeba vyložení dvou Imortalů nebo HTček s Psi Stormou - uděláš mu škody na ekonomice a odletíš dřív, než stihne zareagovat.