Lojza_Jetel píše:
Yarin->Budzogan tak jsem to myslel, porad se drzim v kontextu "pralesni ligy" jak tady rikate. 4Gate v prvnich 3 ligach naseka naproste vetsine souperu takovy skody, ze kdyz vidim, ze to mozna nemusim uhrat, stahnu se a si muzu dovolit "zase delat proby" a porad mam slusnou sanci vyhrat.
ale nechci tady donekonecna obhajovat to co jsem napsal jako prvni post. Berte to nebo to klidne zkritizujte. stojim si za tim, ze pro novase je to nejlepsi zpusob jak dostat hru "do krve" a vydrapat se vejs
Vsichni vime, ze SC2 nema univerzalni taktiku, co teda chces radit novackovi? "delej tezice a utracej"? jak? za co? neni nejlepsi mu poradit konkretni build, se kterym ma sanci na maximalni pocet vyher? Pak si vezme dalsi build, kterej ma podobnej zaklad (3 gate robo, 3 gate blink stalkers atd) Yarine jestli jsem se dotkl tvych nadpozemskych teaching skills, omlouvam se

vidis muj podpis? vidis tam platinu? vis co to znamena? Znamena to, ze jsem noob. Jiste chapu ze platina muze pro nekoho z nizsich lig vypadat jako ub3r leet extreme master liga to the max ale faktem je, ze neni. Sam jsem clenem te ''pralesni ligy'' ja se to ovsem nestydim priznat, to je prvni krok ke zlepseni. Nicmene ano poradil bych utracet a delat harvestery.Jak utracet? Stavet vyrobni budovy? Za co utracet? To uz je vedlejsi, pokud budes utracet lip nez souper (bavime se o bronzu) tak proste vyhrajes, to bys musel udelat nejakej ub3r fail. Ja napr 4gate v minulosti nejezdil, rozhodne to neni jednina cesta jak se ucit hru.
Neboj mne se nedotknes, protoze nemas kde, nikoho nepouciju nikomu neradim, sam potrebuju radit. Ja nemit Zasze kterej semnou projizdi zakladni BO a obcas coachuje tak bych byl v celkem solidnim loji ponevadz se betanet rozhodl ze jsem na platinu moc dobrej takze hraju proti top diamant kde se totalne nechytam bo hrajou uplne jinak.