Aklanine, ty jsi fakt pacient
Mohl bych si tady s tebou jak malé děcko poměřovat pindíky a říkat ti, že jsem HTčka používal v SC2 v betě v době, kdy všichni říkali, jak strašně na hovno jsou a jak se je vůbec nevyplatí jezdit (protože je všichni porovnávali s HTčkama ze SC1), nebo jaké hráče jsem dával svého času ve W3, když jsem měl ambice hrát to nějak na úrovni, zatímco SC2 je pro mě jen a jen zábava a žádné aspirace v něm nemám, takže tvoje žvásty o plácání se v low lize a o tom, jak ty jsi master a my ostatní nuly, jsou mi doslova k smíchu, ale nemělo by to smysl. Stejně jako by nemělo smysl ti jak malému děcku polopaticky vysvětlovat, že Stormy jsou naprosto super, jen ne zrovna proti Roachům

Hoň si dál ego, ale beze mě

Pralev
P.S. Jsem rád, že jsi konečně místo prázdnýho tlachání, co vše chceš udělat a co bys rád udělal, taky doopravdy něco udělal a ty dva články skutečně napsal. Chtělo by to ale ještě naučit se přijímat kritiku a fakt, že někdo jinej může mít na věc jinej názor než ty a že jeho názor je i něčím podloženej, zatímco tvoje názory vychází s prominutím prakticky pokaždé jen ze tvých pocitů (viz dřívější flamy o OP Terranech, kde jsi nejdřív brutálně nadával všem, kdo tvrdili, že Terran není imba, a o pár měsíců jsi jen na základě pocitů z dalších odehraných PvT získal přesně opačný názor, a úplně stejně nevybíravě jsi najednou začal nadávat všem, kdo tvrdili, že Terran imba je

), takže nejsou pokaždé zrovna přesvědčivé a argument "já jsem master a vy ne" je možná líbivý a hodně lidem stačí, ale není samospásný

I lidi v Master lize dělají chyby, dokonce i ti úplně nejvíc top hráči světa dělají chyby.
V souvislosti s tímhle musím zmínit 2 trochu off-topic historky z WoWu. Nějakej warlock v top světový guildě napsal návod pro warlocky a v něm napsal naprostou ptákovinu (že kouzlit Life tap se lockovi vůbec nevyplatí). Samozřejmě ho pár lidí velmi přesvědčivě uargumentovalo, že nemá pravdu. Přesto většina hráčů tehdy říkala "on je Buzzkill z Nihilum, má nahráno a naraidováno víc než vy, tak o tom asi ví víc než vy"... Hehe, to sice měl, ale zrovna s tím Life tapem byl úplně mimo

A ta druhá historka se týká teorie. Tímhle tenkrát trpěl můj brácha, všichni si z něj utahovali, jak jeho hraní WoWu je jen samá teorie, počítání všech detailů s kalkulačkou a že praxe je úplně jiná... A nějak se ti lidi kupodivu vůbec nepozastavili nad tím, že měl vždycky ze všech locků největší damage

A to samé já, když jsem pak vlezl se svým mizerně gearnutým modrým druidem do raidu plnýho lidí v epixech a byl jsem najednou na bossovi v TOP5 dps... Proč? Protože jsem si ty bráchovy výpočty a teorii vzal k srdci a hrál podle toho. Protože tahle "matematika" v PC hrách je primitivnost. Ale holt někdo k tomu má odpor a hraje jen podle citu

Nejde mi pak ale na rozum, že tihle lidi, kteří si tu práci nedali, se naváží do lidí, kteří tu snahu mají.
Sorry všem za příspěvek trochu mimo téma. Shrnutí pro ty, kterým se to nechce číst -
podle mého názoru Roachové counterují HT a ne naopak.