StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 12. dub 2025 23:26:05

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: PvT - Pořád stejně..?
PříspěvekNapsal: ned 28. srp 2011 21:22:08 

To Stealman : ty si lol :) A ano, hram za T ...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 2:36:57 

Ne Stealmane, ty tomu proste nerozumis :) Protoss i zerg maji diky mechanikam hry vzdy vice tezicu a terran to vyrovnava mulama. Takze kazdy scan misto muly = 300 vyhozenych mineralu (1 mula natezi cca 270-300 mineralu) => scanovani neni zadouci. Jednoduseji uz to vysvetlit nedokazu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 3:45:59 
 ICQ  Profil

Stealman: tyvole ty si sem nenapsal jedinou pravdivou/rozumnou věc a pak začneš kázat něco o středověku? seriously?

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 10:01:40 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Hehe, a taky se ve streoveku urcite nasli taci, kteri tvrdili ze zeme je ctverata, vid Galileo ;)

btw. Galileo mel ve stredoveku vedeckou studii o kterou se opiral...a ty? ty mas svuj nazor. gz ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 22:18:02 

Vědeckou studii :-D :-D no .. nic :))) Očividně víš o čem mluvíš. No nečekal jsem že by snad někdo mohl být podobnýho názoru jako já, když 2 / 3 lidí hrajou za Terrany tak je jasný že Scan je nejhorší, MULE k ničemu, SCVčka těží pomaleji než Proby, zealot ukituje maraudera a Ghost je proti Tossovi na nic :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 29. srp 2011 23:46:09 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Stealman píše:
Vědeckou studii :-D :-D no .. nic :))) Očividně víš o čem mluvíš.

Vygoogli si prosim slovni spojeni "Sidereus Nuncius" aby si se trosku poucil v dejepise, nez zacnes kvakat. Pro tebe je Galileo proste jen ten typek co rekl "Hymbajs a prece se toci" (coz podle historiku ani nerekl ;))

Stealman píše:
No nečekal jsem že by snad někdo mohl být podobnýho názoru jako já, když 2 / 3 lidí hrajou za Terrany tak je jasný že Scan je nejhorší, MULE k ničemu, SCVčka těží pomaleji než Proby, zealot ukituje maraudera a Ghost je proti Tossovi na nic

Od tveho postu v pát 26. srp 2011 16:12:48 s tebou nesouhlasili nasledujici lidi: Zasz, Quimby, Weezing, Stoky, Noall, Yarin, Pralev, Drakan, Robin, Benvoluto, Anyx, Chelios.
Terran: Weezing, Stoky, Pralev, Robin, Anyx
Protoss: Zasz, Noall, Yarin, Drakan, Benvoluto
Zerg: Quimby, Chelios
Snad sem na nikoho nezapomel (to dela pomer T:P:Z 5:5:2). Takze kdy uz konecne uvedes najaky argument, ktery je aspon pravdivy...zboznuju tyhle decka, ktery si myslej ze jsou stredem vesmiru.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. srp 2011 2:10:05 
 ICQ  Profil

ja hraju randoma ^_^

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. srp 2011 5:51:25 

ja klidne vymenim scan za obse, ono je fakt sranda ze s T musim investovat mnohonasobne vic nez obs stoji abych se ho zbavil 2-3 turety na pokriti nej pristupu 200-300 mineralu, nebo raven 100/200 pripadne scan 300 mineralu na zbaveni se jednotky za 50/75... nice nehlede na to ze diki obsovi muze mit tosss takovej map control o jakym se teranovi nezda ani v nejdivocejsich snech, fakt zboznuju lidi co si mysli jak je taran OP aniz by ho nekdy hraly, pravde T je hodne silnej pokud ma hrac insane micro hlavne v mid/late game. nebo to aspon plati v moji lize posle bal lot, stalker collos pras A move a ja se posrat abych umicroval vsechny slozky moji army a staci debioni chybicka a GG zatim co tos dovarpuje have GW v pripade ze vyhraju bitvu v opacnym pripade ho mam v bazi driv nez mi vylezou jednotky z raxu a mula je mozna trochu imba jenze treba v TvP to smeruje terran k mass bio jelikoz ma tuny mineralu coz bez poradnyho micra je proti colos/HT trochu drzkobiti abych rekl pravdu nejradeji mam z OC upgrade suply depa

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. srp 2011 6:18:26 
 ICQ  Profil

Swen píše:
ja klidne vymenim scan za obse, ono je fakt sranda ze s T musim investovat mnohonasobne vic nez obs stoji abych se ho zbavil 2-3 turety na pokriti nej pristupu 200-300 mineralu, nebo raven 100/200 pripadne scan 300 mineralu na zbaveni se jednotky za 50/75... nice nehlede na to ze diki obsovi muze mit tosss takovej map control o jakym se teranovi nezda ani v nejdivocejsich snech, fakt zboznuju lidi co si mysli jak je taran OP aniz by ho nekdy hraly, pravde T je hodne silnej pokud ma hrac insane micro hlavne v mid/late game. nebo to aspon plati v moji lize posle bal lot, stalker collos pras A move a ja se posrat abych umicroval vsechny slozky moji army a staci debioni chybicka a GG zatim co tos dovarpuje have GW v pripade ze vyhraju bitvu v opacnym pripade ho mam v bazi driv nez mi vylezou jednotky z raxu a mula je mozna trochu imba jenze treba v TvP to smeruje terran k mass bio jelikoz ma tuny mineralu coz bez poradnyho micra je proti colos/HT trochu drzkobiti abych rekl pravdu nejradeji mam z OC upgrade suply depa

Hrál jsem něco málo za T, hraji za P - a z fleku bych vyměnil obse za scan. Ta možnost, že když se to pokazí, tak mám SPZ(scan poslední záchrany ;)), je supr. Navíc mě "scan" stojí 175 plynu! To na začátek hry není prdel pro P, navíc fakticky jde o zbytečnou budovu(pokud chci jet FE a hromadu GW jednotek) a i celkem drahou - na 1.5 base je 175 plynu fakt dost(bavme se o 250, jeden obs je prostě málo, zvláště proto, že já si prostě toho obse neudělám instantně a je papírový, stačí scan a pár vikingů a jaký byl obs nad mojí armádou). Fakt miluju, když se hra přehoupne do lategame a najednou vidím pruh scv, které smahne moje armáda a protivník si uvolní +- 60 populace a má příjem vyšší než já - oh yeah, vlastně počkej, mule je k ničemu. Jenom vytěží gold base v rychlejším čase, než je čurací zastávka na území chřestýšů ;)
Oh, oh map control... oooo já vidím dohled jedné jednotky, pán vidí velký kruh sensor tower, uuu no way, obs imba. Kolikrát mi takhle terran vysazoval jednotky na střídačku po mapě nehledě na moje obse, protože mapa je veliká, base je veliká, letecký prostor kolem mapy je veliký a já sensor tower, abych viděl červený tečky na kraji mapy, prostě nemám. Oh man :-/
Neříkám, že je mule/scan OP, ale že je "vlastně k ničemu" a taková normální, to rozhodně ne. Je to dost silná věc a spoustě P leží v žaludku, ono se není čemu divit, když prakticky celou existenci sc2 je P nejvíc nerfovanou rasou.
Btw k tvojí poznámce o micru a blábláblá - mi na platinu T stačilo dělat marinu, medivacs, upgrade pěchoty a umět ta-move. Micro jak prase :o). Do 15ti minut bylo po hře, marine powa!! A to nehledě na to, co P jel, nastimovaná marina dělá neskutečný bordel. Jenom stačilo umět vybrat místo, protože to chtělo véééééliký prostor, aby se marina mohla rozvinout a P nemohl uplatnit plošný dmg(a v případě nutnosti ghostíka a pár vikingů, aby neměl energii na FF a detekci).

Nechci aby to někdo bral jako cry post, já si osobně myslím, že TvP je v rámci možností(mých) vyrovnané. Ale pokud mi tu někdo bude tvrdit, že s obsem je lepší map control, že obs je lepší scanu, že mule je vlastně těžce přeceněná, tak fakt nevím. Bohužel to zčásti odnesl Swen, nicméně tento post je míněn spíše jako obecný replay na ty vaše snahy tu. Swen byl jen tou poslední kapkou :).

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 30. srp 2011 6:48:59 

jo senzor je super jen stoji 100/125 takze ve chvily kdy jedu bio s nejakych 5-6 raxu viking/medevacs a k tomu upgrady a ghosty tak mi na to ten gas nejak nezbejva, navic s ni vidis ze nco de s obsem vidis presny slozeni co se na tebe hrne a muzes ho mit zparkovanyho primo pred bazi soupere a mss rine fakt nejak nefunguju maximalne ho tim trochu zpomalis dokud mu nevyleze 1colos/ht se stormou pak se marina vypari a nez tos vyleze s timhle ma sentry a FF

btw ja neberu ze sem to odsral dialog je o srovnavani nazoru a zkusenosti a ja to beru jako dalsi zpusob jak zjist veci co mi muzou helpnout :mrgreen:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 255 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20 ... 26  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina