StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pát 04. črc 2025 19:21:42

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:33:37 

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: tak teď jsi mě dostal. řekl bych to asi tak.. přečetl si kamasutru a rázem s něj je casanova :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:59:53 

Werner píše:
Merlin píše:
Kyldan ... tak proč se montuješ do něčeho čemu ani z daleka nerozumíš

Pralev ... Zrovna na tebe koukám a nestačím se divit. Jak může někdo kdo má odehráno 14 legue her v 1vs1 a 23 legue her v 2vs2 radit ostatím jak hrát.
Já mám odehráno skoro 500 her takže teď se zamysli a řekni, kdo z nás dvou ví, o čem mluví ???

Je holt aktivni na foru a uz nema cas na hrani :lol:

Ne sem ted v praci a zvedam ekonomiku CR sledovanim kohoutich zapasu zde na foru :D
BTW Merlin vzdy sem si myslel ze fora sou od toho aby se clovek neco dozvedel a ne ze musim neco vedet abych ze mohl prispivat skoda ze taky nemas takovej peknej popisek jako mam ja nebo Prev urco se nemas za co stydet nebo ano? ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 9:07:01 

http://www.sc2ranks.com/eu/270030/Merlin
stačí?
Jinak klidně si tady piš, klidně si všechno čti. Přesně o tom forum je, ale nepiš tady věci, o kterých skoro nic nevíš a nepřesvědčuj lidi o své pravdě, když oni májí 20x více her odehráno než ty.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 9:25:11 

Svět by byl zajímavej, kdyby vždy měl pravdu ten, co tu danou věc dělá nejdéle. Bychom se klaněli někomu kdo 40x propadl ve škole, protože má nejvíc odstudovaných let např. ;) Jinak ti gratuluji k takovému pěknému umístění, ale pochop jednu věc. Byl by zázrak, kdyby to bylo vybalancované už teď, bez jediného patche. Není to vůbec nic, co by tě mělo nějak naštvat, je to prostě normální vývoj.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 9:36:33 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Merlin, pekne is popisal ako ta protoss zrusil len vdaka FF. Je to jedna z veci ktore som uz opisoval. Ak hra protoss proti terranovi ktory je noob, alebo urobi velku chybu, tak vyhrat moze. To ze si si nechal naporcovat ball je tvoja velka chyba. Na diamant az netypicka.

Ty budes zrejme jednym z tych co su v diamante len preto ze hraju terrana ;) Nechaj ma hadat... do diamantu si sa dostal relativne rychlo (do 2 tyzdnov od spustenia SC2). Vtedy stacilo na diamant par vyhier v rade a ak mal clovek trochu stastia... samozrejme nepochybujem o tom ze si lepsi hrac nez ja, ale po tvojich vyjadreniach je jasne ze az taka skila rozhodne nebudes.

* SC2: GoodWill#320
* D3: GoodWill#2306
* LoL: GoodWill SK

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 10:14:17 

Merlin, Merlin, Merlin co o nem napsat? Ctu si jeho prispevky a nechapu jak se mohl dostat do diamantove ligy. Hned bych mu ucet smazal a zalozil znova a pridelil mu tosse jsem zvedavej kde by skoncil. Jo btw Pralev hral s nama Betu, kdyz ty jsi byl ocividne jeste v plenkach a narozdil od tebe ma o te hre prehled a premysli na VYSSI urovni nez ty.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 10:22:32 

Nemyslíte, že už by bylo na čase přejít od osobních urážek k opravdovým popisům různých strategií?

Půlka této diskuze by se mohla smazat a vůbec by to neškodilo, protože se jednalo o čistý flame.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 11:14:47 
 Zobrazit autorovy stránky  ICQ  Profil

Jumbik píše:
Nemyslíte, že už by bylo na čase přejít od osobních urážek k opravdovým popisům různých strategií?

Půlka této diskuze by se mohla smazat a vůbec by to neškodilo, protože se jednalo o čistý flame.

aspon tu neni nuda :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 11:31:46 

Taky bych to vlákno krapet promazal. Ok, samozřejmě diskuse o MMM a jeho efektivitě, případném OP nebo potřebě nerfnutí sem patří. Stejně tak i úvahy nad dalšíma taktikama a kombinacema jednotek, jejich náročností na výrobu atd. to taky chápu. Ale i tak je tu spousta balastu.
Možná by neškodilo vytvořit nový topic "MMM je OP - flame war" a tam si to klidně vyříkat včetně osobnějších útoků. Ale tady by to mělo spíš sloužit začátečníkům hrajícím za Terrany, aby věděli co a jak.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 11:56:04 

Ok. Už mám toho dost. SC jsem začal hrát hned v den kdy byl oficiálně spuštěný, po třech dnech jsem začal hrát multiplayer a začínal jsem v silver lize. Prvních asi 50 her jsem hrál random, což dokazuje, že si můžu ve hře dát portrét drona i proby (minimálně 10výher za obě rasy, s randomem jsem se dostal až na přvní příčky v gold lize). Do diamantu jsem se dostal před 5ti dny a nahoru jsem šel hezky pomalu. Moje hry trvají jak 12minut, tak i 30+. Ty věci co tady popisuju nejsou jen z mé vlastní zkušenosti. Prostě mě napadnou různé situace které jsem třeba ani nezažil, ale chci je probrat nebo je zmínit nebo to jsou třeba situace které mi dělaly problém v silver a gold lize když jsem začínal. 2vs2 hraju s protosem, proti nám je v 60% případů mirror (P a T vs P a T), takže kdybych neměl skill, asi by jsme nebyli v diamantu i v 2vs2. Každopádně musím tady zmínit i svého parťáka Mushu, protože to je hodně dobrý hráč a skvěle nám to jde(doufám že teď tady nějaký chytrolín nenapíše, že tam jsme díky němu).

A teď mi vysvětli ty chytráku, když jdeš ze svou army, narazíš na protose který ti okamžitě přes půl armády naháže FF takovým způsobem do řady, že to prostě obejít nejde, jak bys mikroval ty.

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina