StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. dub 2025 20:52:11

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Protos vs Terran ...
PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 7:38:50 

Merlin píše:
Kyldan, s tebou bych si chtěl zajít na pivo :-D
Normálně mám chuť tu tvojí větu hodin do angličtiny a hodit na oficiální forum SC a na fora kde hchodí top hráči a hráči s diamantových lig....lol . Být potom na tvém místě, měl bych strach vycházet z domu :-D

Muzem me to neva ale to co sem napsal tak za tim si stojim Mam to z vlastni zkusenosti Nedokazu si vysvetlit jak bych ja dokazal kohokoli porazit pokud bych nehral za terana Leda jeste vetsi nemehla nez sem ja :D
K taktice MMM hmm tu sem nidky nejel (proto asi prohravam) jako MM ze 4 kasaren + stimpack to ano
nebo tu vzdusnou jednotklu co strili na zem a je neviditelna (pekne pojmenovane letadlo co :lol: ) tak tidmdle sem taky parkrat vyhral ale jinak slouzim kazdemu jako cvicnej pohyblivej terc takovej AI o trochu chytrejsi nez medium
Ale nebudu tu branit terany ani protose ani zergi dle meho vzdy se jedna o skilu hrace a o valecne stesti

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 7:41:54 

Jo, ty štíty mají dole což je dost na hovno, ale i tak tanka sundá na 3 rány, maraudona na 2. mara do něj musí dát prvně 10 střel aby mu sundal štíty a potom dalších 10 aby ho sejmul. (není to uplně přesně, ale přibližně) a tank do něj musí dát 10 střel aby sundal štíty a další 4-5 v siege mode aby ho sejmul a raději nepočítám kolik v normálním modu a to se už vůbec nebavím o rychlosti střelby jakou má tank s siege modu. A ještě jsem neviděl terrana, který opravdu v každém útoku má 2-3 ghosty s připraveným EMP. Jo a immortal stojí 250mineralu a 100 plynu, tank 150minerálu a 125 plynu, na immortala potřebuju pořádnou army abych ti ho sundal, na tanka v siege modu a mara ti stačí dva zealoti s charge. Jo a nejsem blbec abych posílal phoenixy přes nepřátelskou linii. Zaútočím, vytáhnu marinu, ať si tankové 1-2x vystřeli ale s phoenixama přiletím hezky zezadu(teda pokud tam nemá věžky). Jsou hrozně rychlí a dokonce střílí při pohybu...

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 7:44:39 

No tak jestli jsi neviděl Terrany, kteří v každé bitvě použijí EMP a místo toho střílí do Immortalů tanky a Maraudery, když ti Immortalové mají aktivní štíty, tak se tu každý zřejmě bavíme o úplně jiné úrovni hry a ta debata je ještě zbytečnější, než jsem si myslel dosud.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:00:24 

Ty vole bavíme se o porovnávání jednotek, ne ostrategii. Nejsem idiot abych proti immortalovi poslal mara a tanky bez ghosta, ale už jsem takové experty viděl. jenže to bylo v silver a bronze divizi. Myslíš že bych se s takovýma chybama který vy tady vytahujete s toho co píšu dostal do diamantové divizu už na 22 pozici? Přemýšlej do prdele trochu.
A hlavně ty kyldane. Přestaň tady fňukat a jdi se zlepšovat protože ten tvůj bar co máš pod každým postem je spíš na ostudu.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:08:48 

Wtf? Srovnej si, co chceš a neříkej mi, ať přemýšlím. Reaguju pouze na to, co píšeš. Fňukal jsi tu, jak musíš dát Immortalovi 10 ran, abys mu shodil štíty, tak taky teď zázračně neotáčej, ano? :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:13:38 

Já jsem nefňukal. Jen porovnávám, že immortal je imba jednotka zatímco ty říkáš že se tosovi vůbec neoplatí stavět.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:13:38 

Hned 3x asi omyl ze
Merlin nevim ja sem nikde nepsal ze si stezuji pokud me posty vyzneli jako fnukani tak to se omlouvam a je to omyl Ja hraji pro zabavu a v RL travim radci vice casu u toho piva nez u PC u WoWka sem si toho uzil pres 5 let ted uz jen relaxuji

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:17:35 

Merlin píše:
Já jsem nefňukal. Jen porovnávám, že immortal je imba jednotka zatímco ty říkáš že se tosovi vůbec neoplatí stavět.

Ano, já říkám, že pokud má Terran Ghosty, Immortaly se vůbec nevyplatí stavět. A na tom trvám ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:21:58 

Kyldan ... tak proč se montuješ do něčeho čemu ani z daleka nerozumíš

Pralev ... Zrovna na tebe koukám a nestačím se divit. Jak může někdo kdo má odehráno 14 legue her v 1vs1 a 23 legue her v 2vs2 radit ostatím jak hrát.
Já mám odehráno skoro 500 her takže teď se zamysli a řekni, kdo z nás dvou ví, o čem mluví ???

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 09. zář 2010 8:27:28 

Merlin píše:
Kyldan ... tak proč se montuješ do něčeho čemu ani z daleka nerozumíš

Pralev ... Zrovna na tebe koukám a nestačím se divit. Jak může někdo kdo má odehráno 14 legue her v 1vs1 a 23 legue her v 2vs2 radit ostatím jak hrát.
Já mám odehráno skoro 500 her takže teď se zamysli a řekni, kdo z nás dvou ví, o čem mluví ???

Je holt aktivni na foru a uz nema cas na hrani :lol:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 384 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16 ... 39  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina