StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je sob 05. dub 2025 1:21:18

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Ako na zakempeneho Terrana
PříspěvekNapsal: ned 26. čer 2011 14:50:19 

Selendis píše:
tak ja som len zacal hrat tak moje apm este stoji za prd a navyky na hotkeys tiez, ale zatial co som sa stretol tak kazdy terran hra max 2 expy a len kempi a vkuse skusa ten isty utok a len kempuje tie 3 zakladne... mna ta taktika zaujimala len z dovodu ako skor ukoncit hru, lebo kym ho utaham, tak to chvilu trva

No pokud začínas, tak nejlepe neutoc a cekej, rozjed expy a armu, popripade checkni( obetuj observera klidně) jestli nemá někde díru, jakože na drop, no Air defence, možnost recallu apod.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. čer 2011 14:52:54 

mne pride ale to cakanie dost nebezpecne, pretoze co som si vsimol, tak zvacsa vyhravaju hry aktivny hraci a nie ty co len cakaju, myslim hracov na mojej urovni

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. čer 2011 17:46:24 

-ja jsem traba nepsal cekat az dostahnes 200/200 bnudes mit dost mineralu tak posli treba 1/2 tezicu k nemu
uvolnis tim suply
-az budes zas na 200/200 budes mit treba stormy, budes mit dost produkcnich budov co jsem psal, tak na nej
nabehni, ale pred tim si dost blizko udelej treba dva proxy pylony. A zautoc. Bitva nejak dopadne ale ty muzes
warpovat counter toho co mu zbylo...Navic das chrono na gaty a mas rychlejsi warp, dal delas z roba colose nebo
imortali, a z stargate treba VR nebo cariery...
-mel by jsi bejt schopnej ho dat i kdyz tu bitvu prohrajes pokud mas dost vyrobnich budov....Vyhrajes valku :D

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. čer 2011 19:29:44 

Selendis píše:
mne pride ale to cakanie dost nebezpecne, pretoze co som si vsimol, tak zvacsa vyhravaju hry aktivny hraci a nie ty co len cakaju, myslim hracov na mojej urovni

No, ono popravde je otázka kdo čeka, protože když to bereš takhle, tak ten kdo čeká je Terran, a ne ty, ty jsi ten kdo bude utocit, nebo jses to ty kdo ovlada mapu ;).

K tomu co psal Drakan tak přísloví- Nejde o to vyhrát bitvu, ale válku.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 26. čer 2011 23:39:35 

-tak tak pravda, jedna bitva nic neznamena zalezi kdo vyhraje valku...
-parkrat jsem samotnou bitvu prohral ale nakonec jsem vyhral ten match a i obracene, hold davat do army
observera je nutnost...DT powa

-jen tak pro info, dneska jsem daval ladder a tady je imbalance pro terana, vsimnete se kolik mu padlo scv a kolik
jich ma... Ja 62prob on nula scv, nahazi 4muly a income ma o trosku vetsi jak ja...Rikam Teran OP :lol:

http://www.ulozto.cz/9499919/backwater-gulch-sc2replay

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. čer 2011 0:22:30 

Drakan píše:
-tak tak pravda, jedna bitva nic neznamena zalezi kdo vyhraje valku...
-parkrat jsem samotnou bitvu prohral ale nakonec jsem vyhral ten match a i obracene, hold davat do army
observera je nutnost...DT powa

-jen tak pro info, dneska jsem daval ladder a tady je imbalance pro terana, vsimnete se kolik mu padlo scv a kolik
jich ma... Ja 62prob on nula scv, nahazi 4muly a income ma o trosku vetsi jak ja...Rikam Teran OP :lol:

http://www.ulozto.cz/9499919/backwater-gulch-sc2replay

hmm :)...jen takova malickost, ze tys sice mel 60 prob, ale na jedne bazi :)....takze efektivne tezilo jen asi +-20 :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. čer 2011 7:13:39 
 Zobrazit autorovy stránky  Profil

Moc nechapu co se tady resi...hra je o trech faktorech...ekonomika, armada, mapcontrol. Pokud mas aspon dve veci lepsi tak jsi ve vedeni...zacampeny terran je hrozne silny...tak mu nech vyhodu armady. Kdyz nekdo zakempi proti me tak rozexpanduju po cele mape a pripravim se na lategame (udelam 20 raxu apod.) a kdyz mam slusne konto, tak jen bleskove doplnuju ztraty...a klidne dam 10 marauderu za jeden zniceny tank, ja si to dovolit muzu...

2Drakan: dobry fail post ;) 64 prob na jedne bazi...z toho 24 tezi efektivne mineraly a 4 tezi efektivne plyn (na jednom plynu mas 4 a na druhem jednu) a 36 jich je "idle" ;)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 27. čer 2011 11:26:27 

tak ja zacal stavet treti expu, ale on me ji donutil znicit tim dropem....Ten muj post byl jen tak pro zasmani :D

Drakan #783

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 28. čer 2011 7:54:38 

Já bych jen doplnil k těm hláškám jako "rozlez se po celý mapě a massuj" trochu bacha na to, inteligentní terran pokut turtlí třeba main + 1 expu tak je schopnej hodně rychle namassovat slušný bio ball s MV a Ghosty .. pokud scoutne že toss rozjel třeba dvě expy a jede ekonomiku tak se během pár vtěřin z turtlícího Terrana může stát útočící Terran a přejede tosse jak nic. Takže se rozhodně nenechat ukolébat pocitem neškodnosti Terrana a je třeba kromě expandování taky stavět armádu. Mě se osvědčil postup Chargeloti -> HT (Storm) -> Immo + Colossus proti tomuto mixu nemá útočící T moc šancí na druhou stranu na dobití zakempeného T je asi nejlepší letectvo, protože zakempený T dělá zpravidla hodně tanků. Takže ty ground jednotky jsou takový "safe build" ale je třeba neudělat chybu a nenaběhnout pod palbu tanků bezhlavě, potom se snadno může vyhraná hra stát hrou prohranou.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 28. čer 2011 10:29:11 

zdar lidi jak jsem cetl ten prispevek o tech tezicich tak me napadlo jestly na rychlost tezeni muly ma vliv saturace nebo je jedno ze tam ma v mineral lajne 30 scv nebo 20. mula asi tezi porad stejne co?

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 64 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5 ... 7  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina