StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 20. kvě 2024 13:31:54

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: pon 17. kvě 2010 19:47:25 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 08. kvě 2010 21:28:10
Příspěvky: 155
Mám další otázky tentokrát na Editor a to jak s ním mám pracovat již někteří Beta hráči umí s tímto Editorem pracovat ale já v tom nejsem tak dobrý jako někteří z vás a chtěl bych poradit s vytvářením Start Location ale je toho mnohem víc takže jak vytvořím mapu 1v1 tak abych si ji mohl i zahrát? Děkuji Předem. :D

_________________
Pokud si vážíte svého PC tak čtěte informace o tom co vám ten druhý nabízí jinak na to můžete těžce doplatit, To není sranda to je skutečnost: Jistota je jistota Polop

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: pon 17. kvě 2010 21:27:45 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 17:32:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Křeslo
Popoill píše:
Mám další otázky tentokrát na Editor a to jak s ním mám pracovat již někteří Beta hráči umí s tímto Editorem pracovat ale já v tom nejsem tak dobrý jako někteří z vás a chtěl bych poradit s vytvářením Start Location ale je toho mnohem víc takže jak vytvořím mapu 1v1 tak abych si ji mohl i zahrát? Děkuji Předem. :D


Tady máš několik tutoriálových videí:

Kód:
http://forums.sc2mapster.com/development/tutorials/1721-video-galaxy-beginners-guide-to-galaxy-editor/

_________________
mail: samael@magick.cz
V komentářích k novinkám používám nick Sam


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: úte 18. kvě 2010 16:27:40 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 08. kvě 2010 21:28:10
Příspěvky: 155
Hegemon píše:
Popoill píše:
Mám další otázky tentokrát na Editor a to jak s ním mám pracovat již někteří Beta hráči umí s tímto Editorem pracovat ale já v tom nejsem tak dobrý jako někteří z vás a chtěl bych poradit s vytvářením Start Location ale je toho mnohem víc takže jak vytvořím mapu 1v1 tak abych si ji mohl i zahrát? Děkuji Předem. :D


JJ dík ale tohle už umím já bych více méně teď potřeboval umět to nastavení např.: PC vs Player a takoví věci vlastně bych chtěl udělat mapu na AI šlo by to?

_________________
Pokud si vážíte svého PC tak čtěte informace o tom co vám ten druhý nabízí jinak na to můžete těžce doplatit, To není sranda to je skutečnost: Jistota je jistota Polop

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: úte 18. kvě 2010 19:08:57 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: úte 11. kvě 2010 17:32:48
Příspěvky: 97
Bydliště: Křeslo
Citace:
JJ dík ale tohle už umím já bych více méně teď potřeboval umět to nastavení např.: PC vs Player a takoví věci vlastně bych chtěl udělat mapu na AI šlo by to?


No, ty jo.. :) Já se v editoru vyznám jenom minimálně, spíš nemám čas si s tím nějak pohrát, takže kromě těch videí jinak neporadím.. Promiň.

_________________
mail: samael@magick.cz
V komentářích k novinkám používám nick Sam


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: úte 18. kvě 2010 19:15:14 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 08. kvě 2010 21:28:10
Příspěvky: 155
Hegemon píše:
Citace:
JJ dík ale tohle už umím já bych více méně teď potřeboval umět to nastavení např.: PC vs Player a takoví věci vlastně bych chtěl udělat mapu na AI šlo by to?


No, ty jo.. :) Já se v editoru vyznám jenom minimálně, spíš nemám čas si s tím nějak pohrát, takže kromě těch videí jinak neporadím.. Promiň.


Stale tu je mnoho jiných lidí co by mi mohli helpnout a být trochu Helpful jinak dík teď vím jak otestovat tu mapu jenom vědět zbytek? :D

_________________
Pokud si vážíte svého PC tak čtěte informace o tom co vám ten druhý nabízí jinak na to můžete těžce doplatit, To není sranda to je skutečnost: Jistota je jistota Polop

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: stř 19. kvě 2010 19:37:04 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 08. kvě 2010 21:28:10
Příspěvky: 155
Stale tu je mnoho jiných lidí co by mi mohli helpnout a být trochu Helpful jinak dík teď vím jak otestovat tu mapu jenom vědět zbytek? :D[/quote]


Pls je tu někdo kdo má z Editorem Zkušenosti nebo mě v tom necháte rád bych si vytvářel své vlastní Mapy. :)

_________________
Pokud si vážíte svého PC tak čtěte informace o tom co vám ten druhý nabízí jinak na to můžete těžce doplatit, To není sranda to je skutečnost: Jistota je jistota Polop

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: čtv 20. kvě 2010 12:48:01 
Offline
 Profil

Registrován: sob 20. bře 2010 16:01:45
Příspěvky: 35
Jednou jsem to zapnul a řekl jsem si ze mi to vůbec nejde, tak jsem to zase vypnul. Ale časem se v tom budu určitě hrabat, protože nepujde hrát přez BN. Zatim ti v ničem neporadim no.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: pon 31. kvě 2010 6:06:06 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 08. kvě 2010 21:28:10
Příspěvky: 155
Na něco už jsem asi kápnul ale stále mi to nejde takže pokud bude někdo tak helpful a ukáže mi (popíše) momentálně jak si vytvořit či stáhnout Módy pro mé mapy např.: Mód 1v1 2v2 3v3 a 4v4 děkuji.

_________________
Pokud si vážíte svého PC tak čtěte informace o tom co vám ten druhý nabízí jinak na to můžete těžce doplatit, To není sranda to je skutečnost: Jistota je jistota Polop

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: pát 04. čer 2010 6:44:46 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 08. kvě 2010 21:28:10
Příspěvky: 155
Zase já proč jenom tu někdo nedá i svůj nápad třeba jste na něco přišli i vy nebo snad ne. Mno nyní potřebuji poradit od někoho aby mi poradil jak mám aktivovat v editoru takoví ty zeleno červený čtvarečky děkuji. :D

_________________
Pokud si vážíte svého PC tak čtěte informace o tom co vám ten druhý nabízí jinak na to můžete těžce doplatit, To není sranda to je skutečnost: Jistota je jistota Polop

Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Editor ,aneb Jak na něj?
PříspěvekNapsal: sob 05. čer 2010 10:59:20 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 26. dub 2010 19:07:29
Příspěvky: 159
Jestli ti nedela problem anglictina tak : http://forums.sc2mapster.com/ ale tu stranku uz urcite znas..


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 22 ]  Přejít na stránku 1, 2, 3  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz