StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 22. led 2019 22:48:53

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Jak rozjet Custom mapy
PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 1:54:30 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 19:40:34
Příspěvky: 3
Chtěl bych se jenom zeptat na jednu věc ohledně pouštění uživatelských modů - jak se vlastně nějak rozumně spouští custom mapy? Zkoušel jsem to přes editor, ale vždycky jsem cca do 10 sekund vyhrál, aniž bych se dostal ke hře, což asi není úplně nejlepší stav :)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak rozjet Custom mapy
PříspěvekNapsal: pon 02. srp 2010 21:45:23 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 05. črc 2010 22:13:17
Příspěvky: 176
Já mám podobnou otázku - jak založím mapu, kterou jsem někde stáhl z netu. Prý se to dělá přes map editor - publish ...ale nějak mi to přes to nešlo. Někde jsem psal, že se má přepisovat us. na eu. nebo co..a to ani nevím kde.

Jestli s tím má někdo zkušenosti, budu jen rád za návod ;)

_________________
I'm listening...
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak rozjet Custom mapy
PříspěvekNapsal: úte 03. srp 2010 11:35:17 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: stř 28. črc 2010 1:24:53
Příspěvky: 56
No nevim,meli byste se vic koukat po obrazovce...
Obrázek

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak rozjet Custom mapy
PříspěvekNapsal: úte 03. srp 2010 12:00:19 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 19:40:34
Příspěvky: 3
To bych zvládl. Ale kam mám ty mapy nahrát?


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak rozjet Custom mapy
PříspěvekNapsal: úte 03. srp 2010 14:55:59 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 05. črc 2010 22:13:17
Příspěvky: 176
Mates1500 píše:
No nevim,meli byste se vic koukat po obrazovce...
Obrázek


Já vím kde to je, jde mi o to, ze v editoru mi to nejde nahrát přes to publish.

_________________
I'm listening...
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Jak rozjet Custom mapy
PříspěvekNapsal: sob 01. říj 2011 19:51:44 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. zář 2011 17:33:29
Příspěvky: 15
Už to asi nebude aktuálne, ale keby to tu niekto do budúcna hľadal, najjednoduchšie je proste myšou pretiahnuť stiahnutú mapu na odkaz na starcraft, spustí sa to samo..


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 6 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 návštěvník


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz