StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 20. srp 2019 21:50:16

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: úte 07. zář 2010 16:05:31 
Offline
 Profil

Registrován: úte 17. srp 2010 22:54:51
Příspěvky: 8
Bohuzel mam stejne problem ... odinstaloval sjem CZ a pise mi to tuto hlasku s patchem ... naka rada ?


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 13:57:13 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 14:37:25
Příspěvky: 194
Bydliště: Kladno
Nevite kde sosnou cestinu, kdyz to nemam od Xzonu ?
díky za rady

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:00:21 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 18. čer 2007 21:15:08
Příspěvky: 381
Gappo píše:
Nevite kde sosnou cestinu, kdyz to nemam od Xzonu ?
díky za rady


Budeš muset počkat až jí uvolní.

_________________
And thou shall count to three...
Jumbik Bnet acc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:05:23 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 14:37:25
Příspěvky: 194
Bydliště: Kladno
Neříkej, že ji nikdo ještě nikam nešoupnul :) rapid atd.
:)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:15:35 
Offline
 Profil

Registrován: pát 20. srp 2010 13:44:29
Příspěvky: 48
Jetro píše:
Tak to je divny. Toto okno by melo vyskocit pouze v pripade, ze si hra "sahne" na server Battle.netu a zjisti, ze je k dispozici novy patch. Mozna jsi nemel korektne nainstalovanou hru vcetne vsech patchu... fakt nevim. Zahada...


jo je to záhada..chvíli jsem si myslel, že jsem neměl nainstalován 1.03, ale to není možný ten den kdy jsem instaloval CZ jsem i hrál takže tak. Jediná možnost, že si na patchserver šáhra hra pro něco jiného a čeština se zblbla moc s tím nepočítala. Problém vidím spíš že se CZ nedokázala korektně odinstalovat. Osobně by měla být ta hláška průchozí, tedy informatoivní a důrazně doporučující, ne blokující. Takže jediná možnost totální přeinstalace hry (na to jsem línej).
Ale na druhým PC zase vše OK, dokonce jsem zkoušel odinstalaci a opětovnou instalaci a tam bez problémů.Takže tak
(moc mě to netrápí, v práci se má pracovat)

_________________
Obrázek
get your own starcraft 2 signature at sc2sig.com


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:15:52 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 18. čer 2007 21:15:08
Příspěvky: 381
Gappo píše:
Neříkej, že ji nikdo ještě nikam nešoupnul :) rapid atd.
:)


Tak to se ptáš na špatném místě. Tato fanstránka dělala češtinu pro Xzone a byla za to i ohodnocena. Tím, že by to tu někdo postnul předtím než to Xzone uvolní, by si jen vysloužil ban.

_________________
And thou shall count to three...
Jumbik Bnet acc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. zář 2010 14:20:53 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: čtv 29. črc 2010 14:37:25
Příspěvky: 194
Bydliště: Kladno
Jumbik píše:
Gappo píše:
Neříkej, že ji nikdo ještě nikam nešoupnul :) rapid atd.
:)


Tak to se ptáš na špatném místě. Tato fanstránka dělala češtinu pro Xzone a byla za to i ohodnocena. Tím, že by to tu někdo postnul předtím než to Xzone uvolní, by si jen vysloužil ban.



to je pravda :)

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 22. zář 2010 11:18:55 
Offline
 Profil

Registrován: ned 08. srp 2010 7:57:02
Příspěvky: 39
K té češtině ještě ..když trváte na přeložení názvu :( Tak Hammer Securities (žoldnéři) můžete použít jako Kladiva ochrany (obrany) nebo Bezpečnostni kladiva nebo Obraná kladiva.

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: čtv 23. zář 2010 0:37:33 
Offline
 Profil

Registrován: pát 06. srp 2010 16:28:28
Příspěvky: 121
Barbar píše:
K té češtině ještě ..když trváte na přeložení názvu :( Tak Hammer Securities (žoldnéři) můžete použít jako Kladiva ochrany (obrany) nebo Bezpečnostni kladiva nebo Obraná kladiva.



málo věcí se překládá doslovně, spíš významově...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pát 24. zář 2010 9:33:38 
Offline
 Profil

Registrován: sob 01. kvě 2010 10:25:53
Příspěvky: 72
Ja osobne bych nazvy elitnichjednotek neprekladal skoro vubec. Hell Angels , kazdej jiste vi KDO to je ;)


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12 ... 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz