StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je úte 20. srp 2019 21:50:45

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pát 15. říj 2010 9:44:22 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: stř 06. říj 2010 11:01:41
Příspěvky: 170
už to mám , problém byl v tom , že sem vymazal instalátor :D tak sem to stáhnul znovu . díky :)

_________________
VoiD.828

VoiDsc2cast - stream s komentářem. streamuju Ladder , Custom games , showmatche , clan wars. Se spolukomentátorem Eirilem! :)
a k tomu vám budu hrát to nejlepší z DnB co si umíte představit :) - http://www.justin.tv/voidsc2cast


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pon 25. říj 2010 6:03:41 
Offline
 Profil

Registrován: pon 25. říj 2010 5:57:47
Příspěvky: 1
Mám problém naistaloval jsem starcraft (podruhé) a stáhl nejnovější češtinu. Když jsem spustil instal češtiny objevila se rovnou ta obrazovka s tlačítky hrát odinstalovat. Když jsem dal hrát takse hra spustila v angličtině a když jsem skusil odinstalovat tak to napíše:
"[Chyba 21] Chyba při odinstalaci patche. Záloha nebyla nalezena. Pravděpodobně budete muset přeinstalovat hru."
PLS pomoc


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: pon 01. lis 2010 11:33:07 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: pon 26. dub 2010 19:12:07
Příspěvky: 9
Mno jako ty prelozeny nazvy jednotek, toje hruza se na to divat :D takova cestina je podle me zbytecna

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 03. lis 2010 9:35:22 
Offline
Uživatelský avatar
 ICQ  Profil

Registrován: sob 25. zář 2010 22:12:01
Příspěvky: 278
Bydliště: Karviná
GREEN píše:
Mno jako ty prelozeny nazvy jednotek, toje hruza se na to divat :D takova cestina je podle me zbytecna

Ty názvy jsou skutečně otřesné no :D bral bych prostě přeložit to co má být přeloženo a nechci mít nesmrtelného nebo smrtku

_________________
Nový rok, nový BorderKeeeper
Budete-li dost dobří Starcraft 2 vás bude živit pamatujte na to!
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 08. pro 2010 16:13:29 
Offline
 Profil

Registrován: pon 09. srp 2010 13:42:38
Příspěvky: 68
to jo ty překlady jednotek to je hrůza fuj, proto jsem nainstaloval češtinu zahrál příběh a hned tam šoupnul zpátky AJ...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: čtv 09. pro 2010 21:09:27 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: sob 04. pro 2010 1:28:20
Příspěvky: 54
Je to taková ta čeština co změní všechno hotkeye jako byla ta k W3?

_________________
Obrázek
ID: #371
Kdo chcete, ozvěte se, zahraju si s kymkoliv


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: ned 12. pro 2010 18:38:54 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 26. srp 2010 10:09:45
Příspěvky: 39
EasyCake píše:
Je to taková ta čeština co změní všechno hotkeye jako byla ta k W3?


Fuj,brr,jen si na to vzpomenu,to byl hnus největší ...


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: stř 22. pro 2010 13:25:50 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pon 08. lis 2010 15:58:58
Příspěvky: 30
Já si tam dával češtinu jen kvůli tomu abych věděl, o čem je kampaň, ale po tom jsem přepnul zpátky na angličtinu protože mi občas vypadne jméno nějaký jednotky v AJ a když se mě někdo ptá na něco s jednotkama tak je to trochu blbý když mi ten název vypadne..:D


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: čtv 30. pro 2010 21:09:02 
Offline
Uživatelský avatar
 Profil

Registrován: pát 24. pro 2010 21:09:28
Příspěvky: 200
Trošku mě mrzí že jste neudělali titulky na videa a sekvence ve hře....
Názvy jednotek, člověk si nato zvykne.... Ale i tak děkuji týmu která za překladem stojí....
Je mi jasné že to byli měsíce a měsíce práce...A pak nějaky kkt Vás buzeruje....
Moje Angl je dost špatná....Jeěte že jsou video sekvence, takže děj pochopím, ale to co říkaj asi tak každé 10slovo....Pro hnidopichy od 5třídy jsem se učil NJ....
Ang spíš sem tam rozumím díky filmům a hrám...

_________________
Obrázek
Drakan #783


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft II Čeština
PříspěvekNapsal: čtv 30. pro 2010 21:13:44 
Offline
 Profil

Registrován: ned 02. kvě 2010 16:04:06
Příspěvky: 42
Drakan píše:
Trošku mě mrzí že jste neudělali titulky na videa a sekvence ve hře....
Názvy jednotek, člověk si nato zvykne.... Ale i tak děkuji týmu která za překladem stojí....
Je mi jasné že to byli měsíce a měsíce práce...A pak nějaky kkt Vás buzeruje....
Moje Angl je dost špatná....Jeěte že jsou video sekvence, takže děj pochopím, ale to co říkaj asi tak každé 10slovo....Pro hnidopichy od 5třídy jsem se učil NJ....
Ang spíš sem tam rozumím díky filmům a hrám...

podla mna titulky su prelozene, ale je potrebne si ich zapnut v menu (tj aby sa ti zobrazovali)
dufam ze to pomoze :)


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 137 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz