StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 19. srp 2019 4:41:31

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Starcraft 2 APM
PříspěvekNapsal: sob 15. bře 2014 16:56:28 
Offline
 Profil

Registrován: sob 15. bře 2014 16:41:16
Příspěvky: 1
Ahoj, chci se zeptat, když se koukám na streami tak tak hned ze začátku ukrutně klikají na klávesnici i když se nic neděje, nevíte proč ?, A na co zrovna klikají ?, A nevíte o nějakých nejpoužívanějších ? ty co jsou standrartní jsou pěkně na nic, když musím sahat i na pravou stranu klávesnice. SC2 jsem si koupil hned co to vyšlo navnadil mě na to kamarád, a časem sem to hrát přestal, teď bych se do toho chtěl zase dostat a koupit si i datadisk ten ještě nemám. Jinak mám kvalitní klávesnici
od CM stormu s MX cherry red


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: Starcraft 2 APM
PříspěvekNapsal: úte 18. bře 2014 9:10:52 
Offline
 Profil

Registrován: sob 11. čer 2011 13:10:17
Příspěvky: 19
Čau,
na začátku hry se nic neděje, tak si hráči daj na par hotkeyu hlavni budovu a tezice a mezi nima preklikavaj aby si zahraly prsty a aby mel prsty v tempu. ja to mam treba 1-par scv 2až 0 hlavni budovu a preklikavam. Pak jsou tu jeste kamera hotkeye, ktere si take muzes ulozit a pak mezi nimi preklikavat.


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 2 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 3 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz