StarCraftCZ.com


Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je pon 19. srp 2019 0:40:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina





Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: dotaz
PříspěvekNapsal: ned 28. dub 2013 20:25:22 
Offline
 Profil

Registrován: sob 27. dub 2013 8:11:43
Příspěvky: 7
ahoj
chci se zeptat jak přepínat mezi jednotkama v skupině ... třeba hraju protose mám ve skupině se kterou utočim třeba 30 stalkeru 10 zealotu mother ship a nejaký sentryny chci se jen zeptat jak udělám abych třeba zvolil sentriny aby nahodily štíty a za chvili mothership pro teleport domů vždycky když klepnu na nějakou jednotku tak se mi ta skupina zruší .. nějak to musí jít ne ?? jinak se chci ještě zeptat jak zabranit tomu aby mother ship nejzedila nad nepřátele ale aby zustala nad mím vojskem . dík


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: ned 28. dub 2013 20:42:52 
Offline
 Profil

Registrován: úte 27. dub 2010 7:04:40
Příspěvky: 1097
Přepínat se mezi subgroupama můžeš Tabem (a Shift+Tab v opačném směru).

S tou Mothership už je to složitější. Nic takového jako formace známé z jiných RTS v SC2 není, takže existuje několik možností a je na tobě, která ti bude nejvíc vyhovovat:
- když dáš a-move celé armádě, ručně vyber Mothership a dej jí stopku ("s")
- měj Mothership v jiné grupě a té a-move nedávej :)
- neměj Mothership vůbec v grupě a jen jí nech follow na nějaké jednotky vzadu

_________________
Obrázek

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz,region
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 7:52:31 
Offline
 Profil

Registrován: sob 27. dub 2013 8:11:43
Příspěvky: 7
to je stejný jako u doktorek u terranu to je taky docela na prd s nima :D
jinak díky :)

jinak se chci ještě zeptat kde doporučujete hrát na evropě nebo us ?? já jsem ti teďka uvědomil že jsem začal hrát v americe :DD tak nevím jestli začít od znova na evropě ..


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 10:25:38 
Offline
 Profil

Registrován: čtv 24. led 2013 0:32:49
Příspěvky: 6
No obecně se říká, že americký server je jednodušší než evropský, jinak je to celkem jedno, pokud ti nezáleží na tom jestli hraješ proti evropanům nebo američanům :)


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 14:49:35 
Offline
 Profil

Registrován: sob 27. dub 2013 8:11:43
Příspěvky: 7
Aha tak pudu asi evropu už jen kvuli tomu že to mám spojený s diablem a když hraju v americe tak to neám spojený tak dík lidi

jinak mám ještě dotaz je nějaký způsob jak vyléčit protoské jednotky ? díky


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 15:45:32 
Offline
 Profil

Registrován: úte 19. říj 2010 12:32:52
Příspěvky: 364
Bydliště: Hradec
RezZet píše:
Aha tak pudu asi evropu už jen kvuli tomu že to mám spojený s diablem a když hraju v americe tak to neám spojený tak dík lidi

jinak mám ještě dotaz je nějaký způsob jak vyléčit protoské jednotky ? díky


Jejich rány léčí čas:-), ale jen jejich štíty, maso jim uzdraví jen friendly medivac, kterýho pravděpodobně v 1v1 nepotkáš :lol:

_________________
Obrázek


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 16:10:42 
Offline
 Profil

Registrován: sob 27. dub 2013 8:11:43
Příspěvky: 7
jo štít vím díky

jinak dá se nějak přednastavit berva za kterou budu hrát ? zelená modrá atd ? nebo je to čistě náhodný


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 16:29:31 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. bře 2013 19:50:57
Příspěvky: 51
barva je náhodná. Ale lze nastavit označení tebe a případných spojenců jako zelené body, zatímco nepřátelé budou symbolicky červení.
Je to tuším to vrchní tlačítko naproavo vedle minimapy. Prostě proklikej a uvidíš.

(uplatňění to najde především při detekci naváděcího laseru od Ghosta, ... i když jsem Nuke už dlouho neviděl použít :D )


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: pon 29. dub 2013 16:43:48 
Offline
 Profil

Registrován: sob 27. dub 2013 8:11:43
Příspěvky: 7
ajo dík moc
jinak lidi jak docílím toho aby moje protoská základna zautočila ?? a jak s protosem mužu vidět widow mine ?
a ještě mám problem dívám s na nějaký pro streamery ja kto hrajou a oni když postavěj gass tak se jim tam přesunou automaticky proby z mineralů . nevíte jak to udělaj ? mě to docela dělá problem abych na to nezapoměl vždycky


Nahoru
Odpovědět s citací  

 Předmět příspěvku: Re: dotaz
PříspěvekNapsal: úte 21. kvě 2013 12:19:10 
Offline
 Profil

Registrován: pát 15. bře 2013 19:50:57
Příspěvky: 51
útok Nexxu -> pouze přes abilitu Photton Overcharge ( nebo jak se teď jmenuje) od Mothership Core
vize min -> vyrob Observera v Robotic Facility
saturace gasu -> mno, oni si je prostě označí a přesunou je na gas :D


Nahoru
Odpovědět s citací  

Zobrazit příspěvky za předchozí:  Seřadit podle  
Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 10 ] 

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina



Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 návštevníků


Nemůžete zakládat nová témata v tomto fóru
Nemůžete odpovídat v tomto fóru
Nemůžete upravovat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete mazat své příspěvky v tomto fóru
Nemůžete přikládat soubory v tomto fóru

Hledat:
Přejít na:  
cron
Powered by phpBB © 2000, 2002, 2005, 2007 phpBB Group  
Design By Poker Bandits     
Updated By phpBBservice.nl  
Český překlad – phpBB.cz