JohnyX píše:
Já si nevšim, že tam má novej koš. Ovšem tobě asi nic neříká účinnost zdroje co ?

500 W zdroj nikdy nepojede na 500W. Je tam určitá učinnost a Fortron 500W má učinnost nějak nad 80 % takže dokáže utáhnout něco kolem 400W MAX. Proto potřebuješ silnější zdroj
kdyz na tomhle spustis buhvico (treba crysis), tak cpu+grafika bude zrat tak 350W, ty kvalitni zdroje maji efektivitu PRES 80%, vetsinou kolem 83-85, disky/vetracky zerou kolem nekolika jednotek Wattu, deska s ramkou tak 10-30 podle typu a nektery zdroje mivaj vykon o par wattu navic, napr. enermax ma 500W radu s vykonem 525W
asi takhle: mam geForce 275GTX, intel Q9550@3,4 GHz, 2 disky, dvd, 3 vetracky v case, k tomu 525W enermax zdroj a jeste se mi nestalo, ze by to zdroj neutah a pc se resetoval/vypnul, navic ten novej corei5 ma spotrebu v zatezi o 90W mensi a graficka karta je na tom s tou moji spotrebou v zatezi podobne.
Kdyz koupis nakej kvalitni, tak staci 500W, pokud by to byl nejaky obycejnejsi, tak radsi 600W a nebudes mit problem