Koukám, že jsem píchl do terranského hnízda

Shagrath píše:
EMP-jednotky prijdou o 100 stitu (zealotum zustane 100 HP a stalkerum 80)
Psi Storm-lehnou marinaci a marauderum nezustane ani polovina HP
a ano ze stormy se sice da utect ale nejaky ten DMG zpusobi a kdyz uz zacne armada utikat tak to do ni naperou stalkeri a zealoti
to ze HT schyta EMP driv nez hodi stormu (nebo ghost chyti feedback) je chyba hracu
Mariňáci bez štítů lehnou, pokud v tom dvě vteřiny zůstanou stát. Se štítatma 3 vteřiny. Marauderům zbyde méně než polovina HP, pokud v tom zůstanou stát 4 vteřiny. Pokud začne armáda ze stormů utíkat, zealoti to do ní prát nebudou (resp. můžou, ale pak ta bouřka zraňuje je), Stalkeři taky ne, pokud z těch stormů utíkáš dozadu a ne dopředu k nim

Chyba hráčů? No milerád si od tebe vyslechnu, jak mám ty maskované Ghosty, co rozhazují EMP, zabíjet. Doopravdy. Sem s nějakou dobrou radou. Prosím.

Shang píše:
2.přístup(Pralev a spol.): Lamit to, dělat ze sebe idiota a hledat výmluvy proč je všechno OP.
Že tě pusa nebolí.
77white píše:
Tvoje papirove countery nefungujou tak, jak hlasas, a clovek nema silu ti to dal vyvracet.
Pokud nemáš sílu (resp. argumenty) vyvracet, tak nevyvracej a mlč. Uděláš lépe, než když se budeš shazovat osobními útoky, jaký jsem teoretik, a dalšími podobnými emotivními žvásty.
teqini píše:
...
Dát kvalitní EMP dá zabrat?

Fakt? Kruci, tak to jsem asi nějakej až moc dobrej, když si Protosse obvykle dávám tak, že zapnu Stimpack, rozhodím 2-3 EMP a odepisuju na jeho gg

Hm, ale většina Terranů, kteří používají na tosse Ghosty, má ty samé zkušenosti, takže asi až tak strašně dobrej nejsem a dát kvalitní EMP zase tolik zabrat nedá

Ano, hráči dělají chyby v macru, micru, counterech atd atd... To nezastiňuje výhody a nevýhody, jaké ty rasy mají, jak se tu snažíš zbytečně lidem vsugerovat. Pokud má jeden boxer o 10 kilo víc, tak má prostě výhodu, i když kvůli špatné technice může proti slabšímu (lehčímu) boxerovi prohrát.
Na závěr - divím se sám sobě, že mě to ještě baví psát stále dokola tytéž argumenty na stále dokola tytéž argumenty. Vy jste Terrani, kteří hájí svou rasu, já jsem Random, který žádnou svou rasu nemá, takže kdo je asi biased, že? Příště se pokusím více se ovládat a neodepisovat (i když ty prsty někdy fakt svrbí, když vidím tolik ptákovin za sebou). Btw pokud neumíte házet EMP a máte s Protossem za Terrana problémy, pak si ty řeči o tom, jaký jsem já teoretik a jak bych místo brečení na fórech měl spíš hrát a trénovat, strčte za klobouk a místo lurkování na fórech raději trénujte vy, protože já v TvP problém nemám.
Edit: Opravený překlep.