StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je stř 10. zář 2025 0:18:00

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Terran je OP!!!!!
PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 14:07:52 

Už nemôžem stoho ako tu niekto stále plače Terran má to,Terran má hento.Poniektorý by boli najradšej keby terranovi zrušili všetko čo má a nechali mu len samotné Command Center a aj to by mu nerfli SVC lebo jeho Dmg 5 by sa im zdal OP. :roll: .A ktomu EMP schock na Brood Wary bol omnoho silnejší Emp Shock len ho malo Science vessel a vtedy 1 dávka zrušila celí štít s nexusu a všetkým jednotkám pri ňom.Ale to je jedno...

A vtedy nikto nespamoval fóra omg čo mám robiť to sa nedá je to OP okamžite nerfnut deletnut hotovo atd..aha už viem čim to je "nová doba ,host vyhadzuje vrchniho ". :twisted:

Úplne sa niektorý išli roztrhať na tej téme na hlavnej stránke "Patch 1.2.0 začátkem ledna"niektorý sa tam správali ako zver a nie ako normálny človek v spoločnosti. :cry: Takto aby sa ľudia odsudzovali a neviem čo povyšovali nad niektorými nechápem nad 1 hrou ktorá ti do života nič absolútne nič nedá a najviac ma serie to ,že to bude časom len a len horšie :| za 10-15 rokov si nato ani nespomeniete tak ako si nespomeniete na hry s pred 14 rokmi.Keby som v 97 povedal alebo vedel ,že bude taká grafika s takým prepracovaným enginom ako je dnes tak ma vyhlásia za boha a ešte neviem čo kto mu :lol:

A ďalej sa mi už nechce písať lebo to je ako hrach na stenu hádzať.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 14:11:13 

EMP-jednotky prijdou o 100 stitu (zealotum zustane 100 HP a stalkerum 80)
Psi Storm-lehnou marinaci a marauderum nezustane ani polovina HP
a ano ze stormy se sice da utect ale nejaky ten DMG zpusobi a kdyz uz zacne armada utikat tak to do ni naperou stalkeri a zealoti

to ze HT schyta EMP driv nez hodi stormu (nebo ghost chyti feedback) je chyba hracu

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 14:13:22 

2 přístupy ke hraní Starcraftu:

1. přístup: Hrát a hledat chyby u sebe a zlepšovat se.

2.přístup(Pralev a spol.): Lamit to, dělat ze sebe idiota a hledat výmluvy proč je všechno OP.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 14:48:28 

Pralev píše:
teqini píše:
:) mne se libi jak tu lidi pisou ze je EMP op, ale to ze hodit pekne emp tu neumi ani polovina uzivatelu uz v potaz neberou :) Dostal jsem EMP a umrel jsem - EMP je OP... logicky to je blbost ale to tu nikdo nevidi a jen breci :) 3x storma armada ktera mela 100supply je mrtva podle vas OP neni? :) Ne neni, je to jenom moje blbost ze nema counter a spatne mikruju moje jednotky.... Nekolikrat jsem napsal ze HT jsou OP, ale pravda je jina, je to jen a jen o counteru a mikru... to same plati o tossech, pokud ma obrovskou kouli a jeden ghost sunda cele army stity, tak je blbej toss ze to ma vsechno u sebe...

To s tím, že polovina lidí tady neumí pěkně hodit EMP, je argument pro OP, nikoli proti. Takže díky, že jsi ho zmínil.

100 supply armáda mariňáků je mrtvá, to jsi chtěl asi původně napsat, ne? :)

A jinak ano, máš pravdu, je to jen o counterech a mikru. Countery - HT má counter (u Terrrana) a bouřka sama o sobě je jen counterem (na marinu). Mikro - z bouřky lze utéct, není instantní. Najděte dva rozdíly oproti EMP :)

Ja mam furt pocit, ze hrajeme oba jinou hru. Ty to nerad hrajes, ty o tom jen rad zvanis, vid ?:) To mi pripomina taky nekoho z fora, kdo tady hazel moudra a potom priznal, ze vlastne hru ani nema a je jen "teoretik". Neni problem stat se teoretikem. Day9 je treba vynikajici teoretik. Ale taky byl predtim mistrem sveta. Tvoje papirove countery nefungujou tak, jak hlasas, a clovek nema silu ti to dal vyvracet.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 14:56:49 

Pralev píše:
teqini píše:
:) mne se libi jak tu lidi pisou ze je EMP op, ale to ze hodit pekne emp tu neumi ani polovina uzivatelu uz v potaz neberou :) Dostal jsem EMP a umrel jsem - EMP je OP... logicky to je blbost ale to tu nikdo nevidi a jen breci :) 3x storma armada ktera mela 100supply je mrtva podle vas OP neni? :) Ne neni, je to jenom moje blbost ze nema counter a spatne mikruju moje jednotky.... Nekolikrat jsem napsal ze HT jsou OP, ale pravda je jina, je to jen a jen o counteru a mikru... to same plati o tossech, pokud ma obrovskou kouli a jeden ghost sunda cele army stity, tak je blbej toss ze to ma vsechno u sebe...

To s tím, že polovina lidí tady neumí pěkně hodit EMP, je argument pro OP, nikoli proti. Takže díky, že jsi ho zmínil.

100 supply armáda mariňáků je mrtvá, to jsi chtěl asi původně napsat, ne? :)

A jinak ano, máš pravdu, je to jen o counterech a mikru. Countery - HT má counter (u Terrrana) a bouřka sama o sobě je jen counterem (na marinu). Mikro - z bouřky lze utéct, není instantní. Najděte dva rozdíly oproti EMP :)

Argument pro OP, ty jsi vcera pil ze? Chci tu rict ze pokud je hrac proste lepsi tak te to EMP zabije tak jako storma u lepsiho P proti T vzdy to je nekolik storem a to si bez problemu dava maraudery (psal jsem 3 stormy) Ja nevim, ale jeste jsem nevidel lepsi hrace, aby meli jeden velky ball a nechali si dat jedno EMP do vseho(tak jako se to tu deje vetsine hracum kteri tu breci). Pisou tu low hraci, coz jsem i ja, takze nechapu breceni brozoveho hrace, ze je EMP op, kdyz si myslim, ze mohl protivnika zabit treba uz davno pred tim, nez mel vubec terran ghosta. Naucte se to hrat a ne se vymlouvat na blbosti. Ze stormy se da da utect? ano z jedne ,ale pokud tam ma 5 HT a ja nemam ghosta a on si to tankuje zaelotama tak zabije vsechno(zase je to o mikru) Dat kvalitni EMP da zabrat, takze chci nejakou odmenu a tu dostanu v podobe oslabeni o stity. Pokud to bude nejak zasadne oslabene, zabije to ghosta tak jako reapera. Brali jste v uvahu, ze je protihrac proste lepsi? Ze vam to prohralo spatne mikro nebo counter a ne jedno podelane EMP? Hru si prohravate sami bud hrajete spatne, nebo proste nemate na toho protihrace... Libi se mi ty bludy ze EMP je op a vyhrava hru. Terrani, staci udelat ghosta hodit emp a vyhrali jsme, takhle jednoduse to zde pisete, ale ty sam Praleve vis, ze to neni jen tak hodit EMP a vyuzit tedy jeho potencial. Je to blbost, ze je neco OP, v tom pripade marinak je OP a uplne bych ho zrusil, nebot boxer (marinekingprime) hraje "jen" marinaky a zabiji vsechno. Nikdo jiny to sice neumi tak zahrat, ale on tim vyhrava, takze to je OP! Jestli bllizard vyslysi ubrecene hrace na Bnet foru, tak se muzem tesit na to, ze SC2 se stane nehratelna a nebo naprosto nudna hra tak jako WOW, kde si hraci vybreceli svoje.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 15:00:36 

Shang píše:
2 přístupy ke hraní Starcraftu:

1. přístup: Hrát a hledat chyby u sebe a zlepšovat se.

2.přístup(Pralev a spol.): Lamit to, dělat ze sebe idiota a hledat výmluvy proč je všechno OP.

S tim nelze nez jen souhlasit a ano praleve jsme terrani :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 15:18:29 

Koukám, že jsem píchl do terranského hnízda :)

Shagrath píše:
a ano ze stormy se sice da utect ale nejaky ten DMG zpusobi a kdyz uz zacne armada utikat tak to do ni naperou stalkeri a zealoti

to ze HT schyta EMP driv nez hodi stormu (nebo ghost chyti feedback) je chyba hracu

Mariňáci bez štítů lehnou, pokud v tom dvě vteřiny zůstanou stát. Se štítatma 3 vteřiny. Marauderům zbyde méně než polovina HP, pokud v tom zůstanou stát 4 vteřiny. Pokud začne armáda ze stormů utíkat, zealoti to do ní prát nebudou (resp. můžou, ale pak ta bouřka zraňuje je), Stalkeři taky ne, pokud z těch stormů utíkáš dozadu a ne dopředu k nim :)

Chyba hráčů? No milerád si od tebe vyslechnu, jak mám ty maskované Ghosty, co rozhazují EMP, zabíjet. Doopravdy. Sem s nějakou dobrou radou. Prosím.

:)

Shang píše:

Že tě pusa nebolí.

77white píše:
Tvoje papirove countery nefungujou tak, jak hlasas, a clovek nema silu ti to dal vyvracet.

Pokud nemáš sílu (resp. argumenty) vyvracet, tak nevyvracej a mlč. Uděláš lépe, než když se budeš shazovat osobními útoky, jaký jsem teoretik, a dalšími podobnými emotivními žvásty.

teqini píše:
...

Dát kvalitní EMP dá zabrat? :D Fakt? Kruci, tak to jsem asi nějakej až moc dobrej, když si Protosse obvykle dávám tak, že zapnu Stimpack, rozhodím 2-3 EMP a odepisuju na jeho gg :) Hm, ale většina Terranů, kteří používají na tosse Ghosty, má ty samé zkušenosti, takže asi až tak strašně dobrej nejsem a dát kvalitní EMP zase tolik zabrat nedá :)

Ano, hráči dělají chyby v macru, micru, counterech atd atd... To nezastiňuje výhody a nevýhody, jaké ty rasy mají, jak se tu snažíš zbytečně lidem vsugerovat. Pokud má jeden boxer o 10 kilo víc, tak má prostě výhodu, i když kvůli špatné technice může proti slabšímu (lehčímu) boxerovi prohrát.

Na závěr - divím se sám sobě, že mě to ještě baví psát stále dokola tytéž argumenty na stále dokola tytéž argumenty. Vy jste Terrani, kteří hájí svou rasu, já jsem Random, který žádnou svou rasu nemá, takže kdo je asi biased, že? Příště se pokusím více se ovládat a neodepisovat (i když ty prsty někdy fakt svrbí, když vidím tolik ptákovin za sebou). Btw pokud neumíte házet EMP a máte s Protossem za Terrana problémy, pak si ty řeči o tom, jaký jsem já teoretik a jak bych místo brečení na fórech měl spíš hrát a trénovat, strčte za klobouk a místo lurkování na fórech raději trénujte vy, protože já v TvP problém nemám.

Edit: Opravený překlep.

Vlastní blog o SC2 - http://pralev-sc2.blog.cz/

Naposledy upravil Pralev dne sob 01. led 2011 15:41:13, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 15:23:43 

Pralev píše:
Koukám, že jsem píchl do terranského hnízda :)

Shagrath píše:

Mariňáci bez štítů lehnou, pokud v tom dvě vteřiny zůstanou stát. Se štítatma 3 vteřiny. Marauderům zbyde méně než polovina HP, pokud v tom zůstanou stát 3 vteřiny. Pokud začne armáda ze stormů utíkat, zealoti to do ní prát nebudou (resp. můžou, ale pak ta bouřka zraňuje je), Stalkeři taky ne, pokud z těch stormů utíkáš dozadu a ne dopředu k nim :)

Chyba hráčů? No milerád si od tebe vyslechnu, jak mám ty maskované Ghosty, co rozhazují EMP, zabíjet. Doopravdy. Sem s nějakou dobrou radou. Prosím.

:)

Shang píše:

Že tě pusa nebolí.

77white píše:
Tvoje papirove countery nefungujou tak, jak hlasas, a clovek nema silu ti to dal vyvracet.

Pokud nemáš sílu (resp. argumenty) vyvracet, tak nevyvracej a mlč. Uděláš lépe, než když se budeš shazovat osobními útoky, jaký jsem teoretik, a dalšími podobnými emotivními žvásty.

teqini píše:
...

Dát kvalitní EMP dá zabrat? :D Fakt? Kruci, tak to jsem asi nějakej až moc dobrej, když si Protosse obvykle dávám tak, že zapnu Stimpack, rozhodím 2-3 EMP a odepisuju na jeho gg :) Hm, ale většina Terranů, kteří používají na tosse Ghosty, má ty samé zkušenosti, takže asi až tak strašně dobrej nejsem a dát kvalitní EMP zase tolik zabrat nedá :)

Ano, hráči dělají chyby v macru, micru, counterech atd atd... To nezastiňuje výhody a nevýhody, jaké ty rasy mají, jak se tu snažíš zbytečně lidem vsugerovat. Pokud má jeden boxer o 10 kilo víc, tak má prostě výhodu, i když kvůli špatné technice může proti slabšímu (lehčímu) boxerovi prohrát.

Na závěr - divím se sám sobě, že mě to ještě baví psát stále dokola tytéž argumenty na stále dokola tytéž argumenty. Vy jste Terrani, kteří hájí svou rasu, já jsem Random, který žádnou svou rasu nemá, takže kdo je asi biased, že? Příště se pokusím více se ovládat a neodepisovat (i když ty prsty někdy fakt svrbí, když vidím tolik ptákovin za sebou). Btw pokud neumíte házet EMP a máte s Protossem za Terrana problémy, pak si ty řeči o tom, jaký jsem já teoretik a jak bych místo brečení na fórech měl spíš hrát a trénovat, strčte za klobouk a místo lurkování na fórech raději trénujte vy, protože já v TvP problém nemám.

Jsi low diamond takze noob jako, hrajes proti noobum tudis neni potiz hodit dobre emp kdyz tvuj proti hrac je lama tak jako ty... az budes mit tech 2600+ a budes hrat s kvalitnima hracema, tak tu neco rikej ze vsechno zvladas :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 15:27:37 

Pravlev má jednu zajímavou schopnost, dokáže napsat spoustu řádku textu o ničem.

Je to expert se 120 odehraných her.... :D Nedivme se, když většinu času tráví tím, že vymýšlí důvody proč a co je OP.

Naposledy upravil Shang dne sob 01. led 2011 15:30:51, celkově upraveno 1

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: sob 01. led 2011 15:30:34 

Shang píše:
Pravlev má jednu zajímavou schopnost, dokáže napsat spoustu řádku textu o ničem.

:lol: :lol: :lol:

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 445 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38 ... 45  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina