StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je čtv 04. zář 2025 19:12:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Potkali jste už nějakého hackera ?
Ano 18%  18%  [ 9 ]
Ne 82%  82%  [ 41 ]
Celkem hlasů : 50
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Hackeři na starcraft2
PříspěvekNapsal: úte 17. srp 2010 7:57:10 

Já bych je nebanoval.. Naopak.. nechal bych je dál hrát a nic jim neříkal. Akorát bych jim prostě udělal nějaké omezení. Třeba všechny units -80% hp. Jen ať si hrajou dál.. pěkně ať prohrávaj i s tím MH.. ať vidí, jak je to příjemné.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 17. srp 2010 8:03:55 

Jo to by bylo taky dobrý :) Ale taky by bohatě stačilo, aby byli označení jako hackeři a každá hra s nimi by se ti nezapočetla jako prohra, pokud by jsi prohrál - samozřejmě jen do doby, než by ho pořešili.

V tomhle je nyní kouzlo nového Battlenetu. Tím, že donutili hráče mít jen jeden nick, tak si hackeři pomalu ale jistě řežou větev pod prdelí a kupovat si nový klíč pro každou postavu asi moc lidí dělat nebude... hlavně kvůli ztracenému progressu ve hře a mp.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 17. srp 2010 12:15:54 

Tak me se stavá taky občas že mě to dropne a dost mě to sere zrovna když vyhrávám nikdy když prohrávám :D
Ale to se mi stalo i u kámoše hrajem spolu dostal na prdel chystam posledni utok a najednou drop - battlenet erron nebo co me to napíše a přitom mi internet šlape jak hodinky tak nevim no .....

* Fas est et ab hoste doceri *
(Je jen správné učit se i od nepřítele )

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 17. srp 2010 13:01:20 

Tak nějak už z principu mám pochybnosti o těch vašich setkáních s drophackery. Už to trvrzení, že je "občas" potkáte. To občas už samo o sobě dává znát, že to rozhodně nebylo jednou, dvakrát. A tudíž mám veliké pochybnosti o tom, že by těch drophackerů bylo tolik a už vůbec, že by potkávali tolikrát stejnou osobu. To, že vám bnet z ničeho nic padne může mít mnoho jiných důvodů. Když už vam to dropne, tak je třeba taky dobrý se aspon podívat na profil opponenta... jestli má W/L < 80/90%, tak to drophacker není a prostě to padlo vám z nějakého důvodu. Bohužel tohohle se už nezbavíme. Je to tak vždy. Chytí se pár hackerů a každý veškeré pády bnetu, své prohry přiřazuje hackerům. Jen doufám, že zůstanete u slov někde na foru a nebudete s tím všichni otravovat blizz, pač to se nám na to huntení hackerů pak vysere.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 17. srp 2010 13:20:54 

No právě přece kámoš nehackuje a ja taky ne a spadne to (drop) ale člověka to nasere mám dálší kámoše co se jim to stává ale to je prej v EU normální teda v Evropě jak se říká blizzard kašle na Evropu v Americe nebo Asii stím nemaji problém .....

Co jsem četl tak v Evropě si už na dropy stěžovalo více lidí ... a já osobně jsem na Hackera nenarazil nebo si toho nevšiml a takovýma lidmi spíše pohrdám ubožáci co neumí hrat bez cheatu to je smutný ....

* Fas est et ab hoste doceri *
(Je jen správné učit se i od nepřítele )

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 17. srp 2010 15:18:19 

Mno tak na blizz foru je asi 26 stranek vlaken jenom v sekci MP, takze sem ho oznacil jako cheatera primo ve hre. :twisted:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 18. srp 2010 10:16:56 

Mě to při hraní droplo jen jednou v 1v1 ale tehdy jim blbnuly servery. Ve 2v2 se mi to zatím nestalo. Každopádně já MP hraju tak 3x v týdnu, takže moje poznatky jsou zavádějící :)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 19. srp 2010 15:41:41 

Pridavam se :-)
Zatim se mi dropconnect stal jednou, tezko rict co to bylo. Jelikoz makam jako sysadmin, a nejake obecne znalosti o fungovani sitovani apod. snad mam, tak bohuzel je toto dost mozne. UDP je nespolehlivy protokol, podvrhnout je otazka okamziku - tedy poslat cokoliv, co chci, treba pozadavek na disconnect (kvuli male rezii uzivano u gamesek/streamovani nedulezitych veci apod.). TCP konexi lze zase snadno resetnout (disconnect, hloupy ICMP reset, probehnuty na vsechny porty, a tech 65,5k moznosti je otazka par minut, jen musite znat SRC IP, ikdyz tusim ze blizz se dusoval, ze SC2 je peer-to-peer, takze by jsi z dumpu komunikace mel byt sto zjistit SRC ip, s kterou komunikujes [kvuli latencim]). Ale taky je pravda, ze malokdo mame ISP, ktery ma redundantni linky apod. Takze reset routeru -> par sec/desitek sec vypadek, ale vy mate drop. Ale ping po minimalizovani->start->spustit->"hodina pryc"->ping nic neukaze :-) Holt co nadelame.

Map hackeri, to je jina... taky mam nekdy pocit ze lidi vedi presne co delam, a pritom nikde scout apod. Kdyz se pak divam z jejich pohledu na replayi (a ze je sleduji poctive), tak si pak vsimne drobnosti, ktere prozrazuji vyvoj... Holt nejsme tak genialni, aby jsme mohli vzit v potaz vsechny aspekty problemu. Myslim ze hackeri v ramci SC bude minoritni problem (viz omezeni na Account), podle me toto je nej ochrana. Po strance technicke proste omezit podobne veci mozne neni

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 20. srp 2010 13:58:06 

Dnes Darkaurel už jsem ho chtěl dorazit (myslel si celou dobu že vyhrává) a v momentě kdy mu došlo že prohraje (byl bez hlavního domu, bez minerálů a měl jen zeloty, já byl na ostrově s plným nalezištěm kompletní základnou a ukázal jsem mu letku benší) vtom se mi objevilo že darkaurel to pauznul. Tak a teď mi řekněte, je to možné? pauznout si hru? nekomunikoval za těch 15 minut se 3x objevil panel že se čeká na jeho spojení, nikdy víc jak 20 sekund. Dyl jsem docela na****nej, ale vydržel jsem (myslel si že to vzdám? kdybych náhodou neměl čas, tak by se to možná stalo! Nejhorší je že na replayi to NENÍ vidět!!!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pát 20. srp 2010 14:01:52 

F10 - PAUSE

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 49 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4, 5  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina