StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 10:28:36

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: hodně zvláštní
PříspěvekNapsal: pon 10. led 2011 16:30:38 

Salam píše:
Peca píše:
Me se jednou stalo, ze kdyz sem normalne hral ligovou hru tak sem to nejak nedal a mel sem nepritele v zakladne uz zadnou armadu jen makace, jemu by stacilo jen minutu pockat az me znici budovy a najednou mi to leavnul, tim padem vitezstvi pro me, sem na to cumel :D

Zažil sem naprosto to samý, schodou okolností to byl čech, ptal sem se na to proč ro udělal a on mi vysvětlil, že je diamanťák (skilem bych mu to i věřil), kterej chce bejt v silveru a tak hodnejm lidem nechává free winy, že se sem hodnej poznal podle toho, že když už bylo prakticky vymalováno, tak sem mu před GG psal, že nevím co dělá v silvru, že hraje sqěle, prostě respekt, on prej kdybych se vztekal a nadával mu, že mě porazil, tak by mě dodělal, ale takhle schválně leavnul těsně předemnou - dodnes sem to nepochopil, asi něco jako SC2 Robin Hood :lol: , akorát já z toho winu radost neměl. Holt lidi sou různý :roll:

Tak to by mě zajímalo co chtěl dělat v silvru:) Jinak ještě se mi povedla taková haluz že borecna mě zautočil i s scv+ army a vzal si ale all scv ja ho sice tak tka rozbyl no ale on nemel scv a nez rozjel tezbu tak sem ho sundal:)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: pon 10. led 2011 16:58:43 

MOzna chtel byt v silveru jako achiev-hunter....tj.aby mel rychleji treba 1000 wins, ale jinak netusim.
Ale znam takovy pripady asi dva.....typek je v diamondu 2v2, 3v3 a 4v4 a to celkem presvedcive a v 1v1 je v bronzu s asi 4000 matchama odehranejch kolem 50% W/L ratio...klasickej hunter :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: ned 16. led 2011 11:39:32 

Ecco píše:
MOzna chtel byt v silveru jako achiev-hunter....tj.aby mel rychleji treba 1000 wins, ale jinak netusim.
Ale znam takovy pripady asi dva.....typek je v diamondu 2v2, 3v3 a 4v4 a to celkem presvedcive a v 1v1 je v bronzu s asi 4000 matchama odehranejch kolem 50% W/L ratio...klasickej hunter :D

Kdyby toto chtěl tak nebude dávat free winy, eště něco povídal o tom, že ty "zlý" hráče co po prohře nadávaj, jako tím že je porazí nepustí do vyšší ligy, jako by záleželo na tom jednom zápese s ním, no prostě asi nemá cenu to řešit, mám pár výher, kterejch sem dosáhl tím, že soupeřovy spadl net a tuto beru defuckto jako jednu z nich. Je fakt že ze začátku jsem byl vděčný za jakoukoliv výhru, nikdy nezapomenu na hru, kdy sem dostal v earli řádně na prodel, zbylo mi pár depotů + 2x proxy barax a mraky minerálu, tak sem začal masit marinu, soupeř psal ať leavnu, že už jsem prostě prohrál, já začal psát že nevím jak se to dělá, že to hraju prvně, von už samo nevyráběl a jen se rozčiloval s jakým debilem to hraje, že neumí ani opustit prohranou hru, no dopadlo to tak, že když mě konečně našel, měl sem fakt hromadu mariňáků a on leavnul nebo se mu to kouslo, nevím-prostě free win:-) Dnes už vím, že káždá taková výhra je zcela kontraproduktivní, posune mě jen v divizi na vyšší místo, ale rozhodně nepomůže dostat se do vyšší ligy, spíše naopak, protože z mých zkušeností plyne, že mnohem snáze se dostanu do yvšší ligy z např. 50. místa v divizi než z 1.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: úte 18. led 2011 9:14:03 

pravda :D mě to ted po mesíci bojů hodilo do goldu z prvního místa v sivru tak sem se těšil že budu začínat na posledních příčkách a porobojovavat se dál a bodíky získávat znovu a ejhle mích 2K bodiků mi zůstalo takže ted čumim jak puk na 9 mistě v goldu a můžu se klepat strachy z platyňáků. Takže ted jedu masivní trening v custom games. protože s goldakama se mi hraje dobře ale platyna je o něco dál :D

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 17:09:43 

zylvar píše:
pravda :D mě to ted po mesíci bojů hodilo do goldu z prvního místa v sivru tak sem se těšil že budu začínat na posledních příčkách a porobojovavat se dál a bodíky získávat znovu a ejhle mích 2K bodiků mi zůstalo takže ted čumim jak puk na 9 mistě v goldu a můžu se klepat strachy z platyňáků. Takže ted jedu masivní trening v custom games. protože s goldakama se mi hraje dobře ale platyna je o něco dál :D

Přesně tak, já když byl 1. v goldu a chystalo se mě to dát do platiny tak mii to nedávalo průměrný platyňáky, ale jen 1. desítku to sem byl rusher jak prase, pak sem přestal rushovat, dostal se do bronzu páč sem nic jinýho neuměl, byl sem tam dlouho 1. a zas mi to dávalo jen top silver, teď sem v silveru a zas mi to dává top goldy, přitom na tu midl úroveň tak nějak asi mám, ale ne na ty top se nechytám, tak že mě to po pár prohrách přestává dávat goldy.... jak rád bych byl někde na 70 místě v divizi, ale že bych schválně leavnul kuli tomu každou hru, to se mi fakt nechce....jistou naději jsem viděl v tom resetu ladderu, ale ten zatím odpadl, tak nevím...asi budu muset víc trénovat :x

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 17:28:44 

Teda nesledoval jsem přechod z bronzu do silveru a silveru do zlata. Ovšem ze zlata do platiny a platiny do diamondu mi to pokaždé pár stovek bodů sebralo. Dám příklad do diamondu jsem se dostal s 2150 body přibližně, ale po přechodu jsem jich měl pouze 1850. Je to samozřejmě logiecké a nestěžuju si.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 18:59:27 

saltazar píše:
Teda nesledoval jsem přechod z bronzu do silveru a silveru do zlata. Ovšem ze zlata do platiny a platiny do diamondu mi to pokaždé pár stovek bodů sebralo. Dám příklad do diamondu jsem se dostal s 2150 body přibližně, ale po přechodu jsem jich měl pouze 1850. Je to samozřejmě logiecké a nestěžuju si.

JJ todle funguje i v lov ligách jenže když máš např 1800bodu tak ti to vezme asi 150 možná 200 nepamatuju si přesně a tak stejně zůstaneš někde do 5 místa, např z bronzu jsem postoupil z 1. místa do silvru taky na 1. nebo 2. místo.....já chci prostě postoupit do goldu na 80 místě a né na 1.-5. ...ale chtít asi můžu :lol:

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 19. led 2011 21:10:08 

Salam píše:
saltazar píše:

JJ todle funguje i v lov ligách jenže když máš např 1800bodu tak ti to vezme asi 150 možná 200 nepamatuju si přesně a tak stejně zůstaneš někde do 5 místa, např z bronzu jsem postoupil z 1. místa do silvru taky na 1. nebo 2. místo.....já chci prostě postoupit do goldu na 80 místě a né na 1.-5. ...ale chtít asi můžu :lol:

no ted hraju stejně customky no a když budu prohravat tak budu prohravat ale do silvru se mi z5 nechce s goldakama se mi hraje supr ale platynaci sou na mě moc rychly. tohle sem si uvědomil tak sem začal trenovat mít bojovou efektivitu o minutu dve drive čili kolem te 5 minuty se slušnym makrem :D no ještě tak 20-30 her a dostanu se k tomu.

Zylvar #355
Problém způsobený tankem je i tankem řešitelný.

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. led 2011 20:44:21 

Já měl dneska úžasný zážitek :) Hrál jsem PLACEMENT match. Tak připravuju útok a v cca 8 minutě na něj vyjedu s MMM (jsou to mariňáci a maraudeři, že jo?) a on CELOU DOBU dělal jenom SCV a domečky. Měl jich opravdu hodně a vyjel na mě. Byl zničen. Nechápu jak si tohle může dovolit v placement matchi :lol: Vrchol byl když sem mu pak napsal: What were you trying to do? odpověď NOTHING!!!

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. led 2011 21:34:36 

BrzdaCZ píše:
Já měl dneska úžasný zážitek :) Hrál jsem PLACEMENT match. Tak připravuju útok a v cca 8 minutě na něj vyjedu s MMM (jsou to mariňáci a maraudeři, že jo?) a on CELOU DOBU dělal jenom SCV a domečky. Měl jich opravdu hodně a vyjel na mě. Byl zničen. Nechápu jak si tohle může dovolit v placement matchi :lol: Vrchol byl když sem mu pak napsal: What were you trying to do? odpověď NOTHING!!!

Seš si jistej že on hrál placement taky?

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 32 ]  Přejít na stránku Předchozí  1, 2, 3, 4  Další

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina