Ecco píše:
MOzna chtel byt v silveru jako achiev-hunter....tj.aby mel rychleji treba 1000 wins, ale jinak netusim.
Ale znam takovy pripady asi dva.....typek je v diamondu 2v2, 3v3 a 4v4 a to celkem presvedcive a v 1v1 je v bronzu s asi 4000 matchama odehranejch kolem 50% W/L ratio...klasickej hunter

Kdyby toto chtěl tak nebude dávat free winy, eště něco povídal o tom, že ty "zlý" hráče co po prohře nadávaj, jako tím že je porazí nepustí do vyšší ligy, jako by záleželo na tom jednom zápese s ním, no prostě asi nemá cenu to řešit, mám pár výher, kterejch sem dosáhl tím, že soupeřovy spadl net a tuto beru defuckto jako jednu z nich. Je fakt že ze začátku jsem byl vděčný za jakoukoliv výhru, nikdy nezapomenu na hru, kdy sem dostal v earli řádně na prodel, zbylo mi pár depotů + 2x proxy barax a mraky minerálu, tak sem začal masit marinu, soupeř psal ať leavnu, že už jsem prostě prohrál, já začal psát že nevím jak se to dělá, že to hraju prvně, von už samo nevyráběl a jen se rozčiloval s jakým debilem to hraje, že neumí ani opustit prohranou hru, no dopadlo to tak, že když mě konečně našel, měl sem fakt hromadu mariňáků a on leavnul nebo se mu to kouslo, nevím-prostě free win:-) Dnes už vím, že káždá taková výhra je zcela kontraproduktivní, posune mě jen v divizi na vyšší místo, ale rozhodně nepomůže dostat se do vyšší ligy, spíše naopak, protože z mých zkušeností plyne, že mnohem snáze se dostanu do yvšší ligy z např. 50. místa v divizi než z 1.