Skylleer píše:
T.iN.T.a píše:
deacon píše:
Mno s tou PF nesouhlasim. Manualni zamerovani opravaru je fakt dost na houby. PF je dost silna budova a pokud ji zezadu kreje slabsi army, s kterou T couvl, tak je to dost na houby. Treba na jungle basin se zase tak snadno neobchazi a je doplnovana celkem rychle(bavim se o stredni expanzi). Teda z pohledu tosse :>.
Jn, souhlas na jungle basin je ta predsunuta PF hodne dobra ,ale vetsinou to tak neni. Stejne mi prijde nejlepsi zautocit nakym plosnym spelem (storm/fungal) na tezice a az pak uvazovat o utoku na PF. Ono i kdyz je tam par turretu, tak se malo kdy krejou tak, aby strilelo vic jak 2 najednou, takze standartni hejno mut se rychle prokouse i pres ne. Ze T jako jedinej nema protipozemni vez mluvit snad nemusim, ale dalsi dost prehlizena vec je to,ze i ta PF neco stoji.. Za jak dlouho standartni utok znici PF? Hadam tak 20s (spis min), takze opravovani takovy PF zere 450/450 za minutu (spis vic) a jelikoz scv na ty expe netezi, main bejva tou dobou vytezenej, tak to musi utahnout prirozena expa, cili asi na nic moc jinyho nezbejvaj love.
jo jo to jsem se tu snazil vysvetlit ze ta PF je spis nevyhoda mit nez vyhoda, vyplati se to fakt jenom tam kde to chces fakt udrzet a vis ze tam dostanes i armu, to ze to opravujes te nespasi jenom ti to ziska cas. Stoji to peknej balik to opravovat + ty otroci netezej = silene narocny to utahnout. nemuzes sni odletet..
terran ti to sunda stimlejma marauderama hned , imortal nebo collos ti to taky sunda hnedka a u zerga je to tezsi to je fakt , ale ten si zas ty ztraty muzes vic dovolit pripadne tam posle muta nebo vypne to overseerem.
...
Problem PF neni PF, ale obecne Blizzard mapy. A resi se symptom, mista aby se resila nemoc (Je krasne, ze pacient nekasle, ale pokud ma porad zapal plic, tak mu asi moc do tance nebude). Vetsina map je, s prominutim, k hovnu. Kolem mapy je tuna mista, jako kdyby se ocekavalo, ze se tam budou mezi sebou mlatit krizniky nebo co - takze pokud nejedu Phoenixe, tak mi za mainem muze vecne parkovat medivac a ve vhodnou chvili udelat SURPRISE! BUTT SECKS! a jaci byli tezici ;). Stejne tak jungle basin je proste silena, pokud na stredu kempi terran s PF. Jo, stoji ho to tunu na opravach, ale ja se proste nepozorovane do Mainu, abych mu znicil vyrobni kapacity, nedostanu, protoze sensor tower. YEAH!1! Takze vidi pres pul mapy, efektivne kontroluje pul mapy a vy se z toho zblaznete.
J, je to rage/hate post, ale tahle mapa je ukazkou toho, ze by se Blizzard mel zamyslet nad tim, jestli par lepsich map(iccup vytvory) nepustit do ladder boju misto tech jejich hovadin :).
Osobne si totiz myslim, ze sc2 zase tolik balance nepotrebuje, ale ze je problem hlavne v mapach.