StarCraftCZ.com

Fórum o pokračování slavné RTS.
Právě je ned 20. dub 2025 10:34:15

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14
Autor Zpráva
 Předmět příspěvku: Re: Skryty rating
PříspěvekNapsal: úte 25. led 2011 23:40:50 

Mollar píše:
saltazar píše:
Ta liga je velice důležitá. Když jsi v bronzu tak jen třeba tady na fóru má tvůj názor úplně jinou váhu než od mastera. :D Další důvod je třeba pro zvyšování ega. Nebo se s tím prostě jen můžeš vytahovat před kamarády. :D

Musím s tebou souhlasit ve všech bodech, co jsi vyjmenoval. První věta mě uzemnila (pocítil jsem, jak jsi pravdivě poznamenal, váhu názoru v relaci Diamant -> Stříbro :oops: ), ale následně mě vysvětlení důležitosti uzemnilo ještě víc (a upřímně jsem se tu nahlas zasmál :D)

LOL, prispevek dne! Thumbs up :-)

Nocni zpravy: Cim vice se blizim k 50%, tim vice dostavam silvery. Nekteri uz jsou sakra dobri, nekteri udelaji fortrees a 2 marine drop :-)

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. led 2011 6:25:30 

Mollar píše:
saltazar píše:
Ta liga je velice důležitá. Když jsi v bronzu tak jen třeba tady na fóru má tvůj názor úplně jinou váhu než od mastera. :D Další důvod je třeba pro zvyšování ega. Nebo se s tím prostě jen můžeš vytahovat před kamarády. :D

Musím s tebou souhlasit ve všech bodech, co jsi vyjmenoval. První věta mě uzemnila (pocítil jsem, jak jsi pravdivě poznamenal, váhu názoru v relaci Diamant -> Stříbro :oops: ), ale následně mě vysvětlení důležitosti uzemnilo ještě víc (a upřímně jsem se tu nahlas zasmál :D)

Tím jsem nechtěl nikoho urazit, ale popravdě jsem se tu setkal s příspěvky kdy brozák něco napsal a diamanťák mu proti tomu argumentoval pouze tím že je z bronzu i když měl pravdu. :D Je fakt že když sem napíše nějaký typ master hráč jdu ho vyzkoušet, když bronzák tak ho jen tak přejdu. Takže něco na tom bude. Jináč ego je důlažitá věc. :D

Edit: tohle ego nemá nic společného s hráčem stejného nicku aby si ten maník nemyslel. :D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: stř 26. led 2011 7:17:02 

Hezky jsi to na(po)psal :-)

Bude dneska FFA?

Ranni zpravy: W/L na 50%, vuci bronzu SF, souperi silver, gold, platina SF
Dalsi postup zhatila udrzba BN. Jestli mi ted resetnou ladder, tak se nastvu :-D

Odpovědět s citací  

PříspěvekNapsal: čtv 27. led 2011 11:32:17 

Tak 11 byla fakt nahoda. Pustil jsem pres 15 her, W/L je uz asi 14 a porad jsem ve stribru a ne v bronzu :-D

Ale teda nektery ty hry dole jsou fakt des :-)

Odpovědět s citací  

Odeslat nové téma Odpovědět na téma  [ Příspěvků: 134 ]  Přejít na stránku Předchozí  1 ... 10, 11, 12, 13, 14

Všechny časy jsou v UTC + 1 hodina