CakeCatSheriff píše:
saltazar píše:
Mno za tosse je "I" i pro ty stíhačky co stavíš v carrieru. Souhlas, ten hotkey je dost špatný, musím kvůli němu zvedat ruku a navíc immortalové jsou moje oblíbená jednotka.

Co se týče zkratek pro upgready tak ve forge je nepoužívám do teď, sice vím jejich hotkeye, ale už jsem na to navyklý.

[/]
To jde dát na autocast. A je to stejnej případ jako upgrady.. Jak často jedeš carriery.. :X
Ty jsi psal že jediná špatná zkratka o které u protosse víš je immortal s I, tak jsem tě doplnil a rozšířil tvé znalosti, promiň že jsem přispěl do diskuze, to že se carriery moc nehrajou sem netahej, bavíme se o hotkeys a ne o použitelnosti jednotek. To že se nejezdí platí ale hlavně pro 1v1, v teamovkách či FFA jsou vidět velice často.

A než to dopíšu ozve se další, stejná odpověď, bordere řeší se tu zkratky.
Ovšem abych vás trochu zklamal, carriers mi vyhráli už i pár her v 1v1, uvedu příklad na který si krásně pamatuju, možná ho i někde mám tak pokud chcete mrknu se po něm, byla to snad platina tehdá. Já protoss proti terranovi, dostali jsme se do lategame, já kombinace gateway jednotek a collosů on klasická kombinace mass marauder + vikingy. Po té co jsme se takhle pár krát vyřezali vzájemně jsem já rychle přehodil z collosů na carriery a měli jste vidět jak to během 2 minut prohrál, protože to zkrátka nečekal, než nadělal ty vaše marináky tak přišel o klíčové expanze a GG.